Προς το περιεχόμενο

Integral 32GB USB 3.0 Flash Drive - 14€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

€29

Επειδη αναφερεται ξανα και ξανα, και οσες φορες και αν το γραψουμε, ξερω οτι πολυ συντομα θα ξανα αναφερθει, αλλα πιστευω οτι λεγοντας το συνεχεια καποια στιγμη θα το γνωριζουν (σχεδον) ολοι, μη δινετε σημασια σ αυτο που γραφει το αμαζον οτι τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για ανω των 25 λιρων.

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για ανω των 20 λιρων, και πολλες φορες και ελαχιστα κατω των 20 λιρων.

Δοκιμασμενο σε αγορες δεκαδων προιοντων, και διαφορετικων και διαφορων ειδων. guarantee.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το θέμα των μεταφορικών, για αγορές από το αγγλικό Amazon, έχει συζητηθεί πάρα πολλές φορές.

Ο κανόνας είναι ότι στέλνει ΚΑΙ στην Ελλάδα ότι έχεις βάλει στο καλάθι, με συνολική αξία πάνω από 25 £, δηλαδή και συνδυασμό μεμονωμένων ειδών μικρότερης αξίας

How do I get FREE Super Saver Delivery?

1. Place over £25 of eligible items in your Shopping Basket.*
  2. Proceed to checkout.
  3. Make sure your items are being delivered to a single delivery address in the eligible European destination.
  4. Select Super Saver Delivery as your delivery method. See your delivery times here.
  5. Select "Group my items into as few deliveries as possible" as your delivery preference.
  6. Place your order.**

* Eligible items are those purchased directly from Amazon.co.uk, or from the Amazon.co.uk Marketplace where marked "Fulfilled by Amazon", excluding gift certificates and certain electrical items (where this is stated on the item's product information page). If your order qualifies for FREE Super Saver Delivery, you will still be charged a delivery fee for any ineligible items in the order. If your order contains items that are labelled as "Fulfilled By Amazon" those items themselves will need to total £25 or more to qualify for FREE Super Saver Delivery.

**Cancelling items, combining orders, or changing your delivery address, speed, or preference might affect your order's eligibility for
Super Saver Delivery.

Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι πολλά μεμονωμένα είδη μικρότερης αξίας τα προσφέρει με δωρεάν μεταφορικά αλλά αυτές οι αγορές δεν θεωρούνται κανόνας.

Επεξ/σία από makfil
Δημοσ.

Επειδη αναφερεται ξανα και ξανα, και οσες φορες και αν το γραψουμε, ξερω οτι πολυ συντομα θα ξανα αναφερθει, αλλα πιστευω οτι λεγοντας το συνεχεια καποια στιγμη θα το γνωριζουν (σχεδον) ολοι, μη δινετε σημασια σ αυτο που γραφει το αμαζον οτι τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για ανω των 25 λιρων.

Τα μεταφορικα ειναι δωρεαν για ανω των 20 λιρων, και πολλες φορες και ελαχιστα κατω των 20 λιρων.

Δοκιμασμενο σε αγορες δεκαδων προιοντων, και διαφορετικων και διαφορων ειδων. guarantee.

Στο quote που βαζεις μπορεις να μου πεις που το εγραψα εγω το 29?

Δημοσ.

λέει για πάνω από 25£ δωρεάν μεταφορικά αλλά

έχω κάνει πολλές αγορές στις περίπου 20£ με δωρεάν μεταφορικά

και σε άλλες αγορές πάνω από 25£ δε μου έβγαζε δωρεάν μεταφορικά και έπρεπε να μιλήσω στο chat για τα δωρεάν μεταφορικά

μάλλον κάτι γίνεται με την έκπτωση που έχουν τα προιόντα και υπολογιζεί τα δωρεάν μεταφορικά με την αρχική τιμή

• Like 1
Δημοσ.

λέει για πάνω από 25£ δωρεάν μεταφορικά αλλά

έχω κάνει πολλές αγορές στις περίπου 20£ με δωρεάν μεταφορικά

και σε άλλες αγορές πάνω από 25£ δε μου έβγαζε δωρεάν μεταφορικά και έπρεπε να μιλήσω στο chat για τα δωρεάν μεταφορικά

μάλλον κάτι γίνεται με την έκπτωση που έχουν τα προιόντα και υπολογιζεί τα δωρεάν μεταφορικά με την αρχική τιμή

Καταλαβαίνω ότι έχεις αρκετή γνώση σε ότι αφορά στο αγγλικό, αλλά ο κανόνας περιγράφεται στο κείμενο του Amazon που έγραψα παραπάνω.

Δημοσ.

Makfil,αν διάβασες το ποστ του christs αμφισβητεί αυτό ακριβώς που έχεις βάλει σε bold στο δικό σου ποστ.Αλλα δεν το δέχεσαι,όπως συνηθίζεις άλλωστε,γιατί είναι ενας απλός χρήστης που καταθέτει την εμπειρία του και λέει άλλα από "την πολιτική που αναγράφεται στο εκάστοτε site".Η οποία φυσικά είναι ευαγγέλιο για σένα.

Μετά ακυρώνεις και τον Polos με τον ίδιο τρόπο,παρόλο που δέχεσαι όπως λες ότι έχει μια καλή γνώση του amazon.Χυλόπιτα με το γάντι που λέμε,χαχαχα.

Εδώ δικό μου μήνυμα πριν από 40 μέρες,το έγραψα τότε για να ενισχύσω άλλο μου επιχείρημα,αλλά φαίνεται ότι τελικά το πιστεύεις αυτό!

Και όσο για την τυφλή εμπιστοσύνη στα site και όχι στους χρήστες,εσύ makfil
προσπαθησε να πιάνεις τις 25 λίρες για δωρεάν μεταφορικά στο
amazon.Άλλωστε το γράφει ξεκάθαρα πως τόσα θέλει,κι άσε εμάς να τα
παίρνουμε με 20 λίρες.                                                                                                   

Και μετά γράφεις για κανόνες κι εξαιρέσεις(αλήθεια,με το σκεπτικό σου γιατί να υπάρχουν εξαιρέσεις?Αφού δεν τις αναφέρει στους όρους του amazon).Αλλά είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ποιός είναι ο κανόνας,δοκίμασε να κάνεις 10-15 παραγγελίες με ποσό από τις 20 λίρες περίπου και θα δεις και μόνος σου.Νομίζω το δείγμα είναι αρκετό,αλλιώς κάνε όσες νομίζεις για να πειστείς.Μάλιστα το όριο είναι και κάτω από τις 20,αν θυμάμαι καλά όταν το είχα τσεκάρει είναι 19,90.

• Like 3
Δημοσ.

Στο quote που βαζεις μπορεις να μου πεις που το εγραψα εγω το 29?

το ειχες γραψει φιλε, σε αντιπαραβολη ενος φιλου που εγραψε οτι τα δωρεαν μεταφορικα ειναι για ανω των 23 ευρω (δηλαδη ανω των 20 λιρων). Εσυ εννοοουσες οτι ειναι για ανω των 29 ευρω (δηλαδη ανω των 25 λιρων). Γυρνα 1-2 σελιδες πισω και δες το, δεν ειναι δυσκολο.

Αντε παλι...

Καταλαβαινω οτι σ εχουν κουρασει τετοιες αντιπαραθεσεις, και μενα το ιδιο, αλλα αφου ξερεις, γραψε και εσυ την αληθεια ΜΠΑΣ και καταλαβουν καποιοι..

και κλεινοντας

@makfil

φιλε δε ξερω τι προβλημα εχεις, παντως κατι συμβαινει με σενα, δεν εξηγειται ολο αυτο, ειλικρινα...

Κουρασες.

Makfil,αν διάβασες το ποστ του christs αμφισβητεί αυτό ακριβώς που έχεις βάλει σε bold στο δικό σου ποστ.Αλλα δεν το δέχεσαι,όπως συνηθίζεις άλλωστε,γιατί είναι ενας απλός χρήστης που καταθέτει την εμπειρία του και λέει άλλα από "την πολιτική που αναγράφεται στο εκάστοτε site".Η οποία φυσικά είναι ευαγγέλιο για σένα.

Μετά ακυρώνεις και τον Polos με τον ίδιο τρόπο,παρόλο που δέχεσαι όπως λες ότι έχει μια καλή γνώση του amazon.Χυλόπιτα με το γάντι που λέμε,χαχαχα.

Εδώ δικό μου μήνυμα πριν από 40 μέρες,το έγραψα τότε για να ενισχύσω άλλο μου επιχείρημα,αλλά φαίνεται ότι τελικά το πιστεύεις αυτό!

Και μετά γράφεις για κανόνες κι εξαιρέσεις(αλήθεια,με το σκεπτικό σου γιατί να υπάρχουν εξαιρέσεις?Αφού δεν τις αναφέρει στους όρους του amazon).Αλλά είναι πολύ εύκολο να καταλάβεις ποιός είναι ο κανόνας,δοκίμασε να κάνεις 10-15 παραγγελίες με ποσό από τις 20 λίρες περίπου και θα δεις και μόνος σου.Νομίζω το δείγμα είναι αρκετό,αλλιώς κάνε όσες νομίζεις για να πειστείς.Μάλιστα το όριο είναι και κάτω από τις 20,αν θυμάμαι καλά όταν το είχα τσεκάρει είναι 19,90.

Ξερεις ποιο ειναι το θεμα φιλε pedrojay?? Οτι ειναι τοσο μα τοσο απλο το να διασταυρωσει ο οποιοσδηποτε, αν αυτο που γραφει ειναι μια μπουρδα η οχι, δοκιμαζοντας να αγορασει 2 προιοντα συνολικης αξιας 20~ λιρες, και να δει αν του χρεωνει μεταφορικα ή οχι.

Αλλα οχι, δε θα το κανει, αντιθετως θα γραψει το μακρυ του και το κοντο του, ως συνηθως.

• Like 1
Δημοσ.

Γνωρίζουμε, βέβαια, ότι πολλά μεμονωμένα είδη μικρότερης αξίας τα προσφέρει με δωρεάν μεταφορικά αλλά αυτές οι αγορές δεν θεωρούνται κανόνας.

Επανάληψη ..........

• Moderators
Δημοσ.

Καταλαβαινω οτι σ εχουν κουρασει τετοιες αντιπαραθεσεις, και μενα το ιδιο, αλλα αφου ξερεις, γραψε και εσυ την αληθεια ΜΠΑΣ και καταλαβουν καποιοι..

και κλεινοντας

@makfil

φιλε δε ξερω τι προβλημα εχεις, παντως κατι συμβαινει με σενα, δεν εξηγειται ολο αυτο, ειλικρινα...

Κουρασες.

Δεν ηταν για την "αντιπαραθεση" το αντε παλι, αλλα ειχε ακριβως το ιδιο νοημα με αυτο που γραφεις ακριβως απο κατω.

Καταλαβετε απλα οτι καποιοι ΔΕΝ μπορουν να καταλαβουν πολλες φορες και τα πιο απλα πραγματα. Εχουν γινει πολλαπλες αποτυχημενες προσπαθειες (εχει γινει καταχρηση της καλοπιστιας μας), εχει αποδειχθει πλεον. Ποτε δεν θα διαβασετε κατι σαν το "ωχ ναι μαλακια ειπα", αλλα απαντησεις του στυλ "ξαναλεω οτι η πισσα ειναι λευκη"...  :rolleyes:

Σταματηστε να βλεπετε τις μαλακιες που γραφονται. Απλα πηδηξτε τες. Αφηστε να πιστευεται οτι η γη ειναι επιπεδη. Δυστυχως και πριν ενα-δυο μηνες εψαχνα  μια επιλογη που παλια υπηρχε "ignore member" (δεν μου ειχε χρειαστει ποτε, τωρα που χρειαζεται δεν ξερω γιατι δεν υπαρχει στη νεα πλατφορμα).

• Like 6
Δημοσ.

@makfil

Λακωνικός και ψαρώσαμε..

ΑΚΟΜΑ λάθος είναι η πρόταση.Και σε συνδυασμό προιόντων(όχι μόνο μεμονωμένα) με πωλητή το amazon πάλι 20 λίρες χρειάζεσαι.Και ακόμα και τα μεμονωμένα που αναφέρεις δεν είναι εξαίρεση,κανόνας είναι.

Τσέκαρέ το ρε άνθρωπε,τί πιο απλό δηλαδή?

• Like 2
Δημοσ.

Η αληθεια ειναι οτι τον τελευταιο χρονο δεν εχω παρατηρησει σε ουτε μια αγορα ανω των 20£ να μου βαζουν μεταφορικα. Ειναι πλεον ενας αγραφος κανονας αλλα καποιοι δεν πειθονται με τιποτα. Παλια βεβαια οντως ηθελε να ειναι κοντα στα 25 αλλα και παλι καμια φορα ακομα και στις 22 ή 23£ μπορει να σου εδινε τα free μεταφορικα.

• Like 1
Δημοσ.

το ειχες γραψει φιλε, σε αντιπαραβολη ενος φιλου που εγραψε οτι τα δωρεαν μεταφορικα ειναι για ανω των 23 ευρω (δηλαδη ανω των 20 λιρων). Εσυ εννοοουσες οτι ειναι για ανω των 29 ευρω (δηλαδη ανω των 25 λιρων). Γυρνα 1-2 σελιδες πισω και δες το, δεν ειναι δυσκολο.

Γυρνα λιγο πισω δεν ειναι δυσκολο γιατι δεν εγραψα πουθενα για 29€ οπως εβαλες συγκεκριμενα στο quote.

Δημοσ.

Γυρνα λιγο πισω δεν ειναι δυσκολο γιατι δεν εγραψα πουθενα για 29€ οπως εβαλες συγκεκριμενα στο quote.

Ναι ε? Λες να το κατεβασα απ το κεφαλι μου το quote?

http://www.insomnia.gr/topic/478049-integral-32gb-usb-30-flash-drive-14€/?p=52205628

Ανικητη φιλε, η ρημαδα... ανικητη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...