xouzel Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 £25 20 λιρες, το εχω κανει δεκαδες φορες, και καποιες με κατι λιγοτερο (19,60 ή και 19,40) 2
HERTHAN Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 20 λιρες, το εχω κανει δεκαδες φορες, και καποιες με κατι λιγοτερο (19,60 ή και 19,40) £25 ειναι το κλασσικο αλλα ρωτησα και τον lionheart75 σε ποιες περιπτωσεις ειναι λιγοτερο και αν το γραφει πουθενα. Ξερεις μηπως?
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Tι να σου πώ, ποδηλατικά εξαρτήματα είχα πάρει την τελευταία φορά. Κάτι fenders, ένα στάντ και ένα φωτάκι για σχάρα. Γύρω στις 23 λίρες ήταν. Υποθέτω ότι θα ισχύει πλέον όπως αναφέρει και ο xouzel και στα υπόλοιπα προιόντα. Μια δοκιμή θα σε πείσει.
pcfan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μην καθεστε να ψάχνετε την κάθε "προσφορά" του αμαζον...εχει πολλα 32gb USB 3.0 στο eBay με 15-19 ευρώ και χωρίς μεταφορικα. Φλασάκια όπως Kingston και Verbratim όχι integral κλπ. Sent from my iPhone using Insomnia
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Απο ebay όμως δεν ξέρεις 100% αν αυτό που θα παραλάβεις ότι θα είναι αφενός kingston και αφετέρου usb 3.0 στα 32gb. Θέλει πολύ ψάξιμο για να βρείς έμπιστο πωλητή και να μην παραλάβεις κανένα flash με 2 gb αντί 32. Απο amazon είσαι πιο ασφαλής και ξαναλέω θέλει ψάξιμο απο ebay όχι ότι δεν βρίσκεις φθηνότερα. Άλλωστε το έχω τιμήσει και αυτό πολλές φορές. Όσο αφορά την μάρκα, έχω αγοράσει απο amazon integral micro sd με adaptor class 10 για την compact και είναι άψογη. 3
pcfan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Και μόλις σου παίξει πουστια με το φλασακι του ζητάς πίσω τα λεφτά σου και τον απειλείς με αρνητική αξιολόγηση..ή σου στέλνει καινουργιο δωρεάν ή σου βάζει τα λεφτα στο PayPal. Sent from my iPhone using Insomnia
lionheart75 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δεκτόν αυτό και το γνωρίσουμε όσοι αγοράζουμε απο ebay. Προσωπικά προτιμώ όμως να έχω το κεφάλι μου σίγουρο παρά σε διαφορετική περίπτωση να μου σπάσουν τα νεύρα. Αναφέρομαι φυσικά σε τιμές που είναι ύποπτα χαμηλές και προς αποφυγήν. Γούστα αυτά.
baskon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Προσωπικά από ebay δυσκολα θα τσιμπησω φλασακι ,Memory card Κλπ.. Οι μουφες που παιζουν ειναι πολύ μεγάλο ποσοστό (σε αυτά κυρίως τα προιοντα) και δεν εχω καμια ορεξη να περιμενω κανα μηνα να ερθει το φλασακι και μετα να περιμενω αλλες 10-15 μερες να γυρισουν πίσω τα λεφτά κανοντας dispute ,και έπειτα να πρεπει να αγορασω το φλασακι απο το αμαζον και να περιμενω αλλες 10 μερες να ερθει.. Οποιος εχει διαθεση να το ρισκαρει ή εχει καποιον εμπιστο πωλητη στο ebay οκ..Οι υπόλοιποι ψωνιζουμε απο το αμαζον(ή αλλου)..Οσο για το Black Friday Που αναφερθηκε στην αρχή υπήρχε το Lexar 32 gb Με γυρω στα 25 Mb/s write στις 9.99 λιρες (γυρω στα 12.5 ευρώ τότε)..Σαφως ταχυτερο φλασακι απο το Integral.. 3
Captain Nemo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οσο για το Black Friday Που αναφερθηκε στην αρχή υπήρχε το Lexar 32 gb Με γυρω στα 25 Mb/s write στις 9.99 λιρες (γυρω στα 12.5 ευρώ τότε)..Σαφως ταχυτερο φλασακι απο το Integral.. Ποιό μοντέλο S73, S70,S50 ;
kondoras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 S73. Δεν βγάζει και φωτιά στην άσφαλτο, αλλά για τα λεφτά που κόστισε είναι σούπερ.
georgiou.cr Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ευχαριστώ τον topic starter. Τσιμπησα 2 για το γραφείο!
fantakola Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Σκέφτομαι να το χτυπήσω σαν system restore partition (Νομίζω μόνο η ανάγνωση θα παίζει ρόλο) να το έχω αραχτό και να κάααααθεται λογικά πρέπει να κάνει αντί 4 dvd που ζητάει.Κανονικά θέλει 16άρι αλλά usb 3 σε αυτήν την τιμή δεν πρέπει να υπάρχει. Τι λέτε πάνσοφοι συμπολεμιστές; Ξαναδες τι εχω γραψει στο ποστ νουμερο 4 Φυσικα και θα κανεις τη δουλεια σου αντι για τα 4 δισκακια, αλλα σκεψου πως για να γραφεις 16-18 γιγα σε αυτο το φλασακι προκειμενου να διμηουργησεις το μπακ απ, θα σου παρει πολλες ωρες
giorginho Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Mε την... εναλλακτικη να ειναι να καψει 4 DVD???
pOLoS Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 <p>thanks pOLos... πήρα και εγώ 2 για back up....</p> τι να τα κανεις 2; ενα στικακι εχω 32gb και δε γεμιζει με τιποτα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα