Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ψάχνω για κάρτα γραφικών που θα μπει στο σύστημα της υπογραφής μου. Εξαίρεση είναι ο cpu γιατί έχω παραγγείλει τον amd phenom ii x4 965. Τα παιχνίδια που παίζω είναι τα κλασικά ποδοσφαιράκια - μπασκετάκια και ac (τώρα έπαιζα μόνο στο ps3). Δεν έχω κάποιο άλλο συγκεκριμένο στο μυαλό μου αλλά θέλω να ξεκινήσω γενικότερα το pc gaming. Το ζητούμενο είναι να παίζω τα περισσότερα παιχνίδια σε 1920x1080 αξιοπρεπώς. Δεν με ενδιαφέρουν οι τρελές λεπτομέρειες. Είχα στο μυαλό μου κάποια υλοποίηση της 7770 αλλά αν θα δω τρελές διαφορές για κάτι που αξίζει πραγματικά μπορώ να δώσω μέχρι και 150Ε max.

Περιμένω προτάσεις...

Δημοσ.

Θα προσπαθήσω να πάω στην 7850 αφού λέτε πως αξίζει. Μήπως γνωρίζετε αν αναμένεται κάποια πτώση στις κάρτες; Αν πάω σε κάτι πιο οικονομικό τι να διαλέξω;

Δημοσ.

Nvidia... δε το ειχα σκεφτει. Νομιζα πως η 7770 ειναι η καλυτερη σε αυτη την κατηγορια τιμης. Θα το κοιταξω παντως!

Δημοσ.

Το αποφάσισα, θα περιμένω λίγο ακόμα να δω την 7790 και αν αξίζει ακόμα περισσότερο η 7850 θα πάω σε αυτή.

Ευχαριστώ B)

Δημοσ.

Ειναι 2.5 χρονων .

Και? Σαφως αξιζει περισσοτερο η 7850, αλλα αν δεν μπορει να ξεπερασει το budget η 6870 σε αυτην την τιμη ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει, συμφερει περισσοτερο απο την 650ti.

• Like 1
Δημοσ.

Τώρα το σκέφτηκα αν πάω στην 7850 δεν θα χρειάζονται τα 2gb; (οπου εκει θα ξεφυγει και αλλο η τιμη...)

Δημοσ.

στην 7850 καλύτερα να πας 2 gb.... αφού θα δώσεις 170 γιατί να μην δώσεις άλλα 10-15 και να έχεις κάτι πραγματικά καλό.

για 7770 αυτή εδώ είναι καλή περίπτωση, http://www.skroutz.gr/s/2274637/VTX3D-Radeon-HD7770-1GB-GDDR5-X-Edition.html

+15% overclock από την reference και πολύ φτηνή

αλλιώς περίμενε να δεις και την 7890

Δημοσ.

αλλα αν δεν μπορει να ξεπερασει το budget η 6870 σε αυτην την τιμη ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει, συμφερει περισσοτερο απο την 650ti.

Σε games αυτες οι 2 καρτες βγαζουν τα ιδια fps , δεν υπαρχει λογος μεταξυ αυτων των 2 να πας στην 6870 (2.5 χρονων + 40 watt παραπανω καταναλωση το λιγοτερο) . Μετα απο 2 χρονια η 6870 θα ειναι 4.5 χρονων = δεν θα εχει καμια βελτιωση σε θεμα drivers.

@ilias_97

Αν το ψαχνεις πολυ ειναι δυσκολο να αγορασεις καρτα γραφικων . Ο λογος ειναι οτι καθε +20 ευρω θα βρισκεις μια καλυτερη καρτα ή καλυτερη υλοποιηση καρτας (ανεμηστηρες , ραμ , o/c κτλ) . Το βασικοτερο ολων ειναι τι παιχνιδια θα παιζεις , αν εξαιρεσεις ολα τα βαρια games στα λεφτα που διαθετεις θα βρεις μια καλη καρτα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...