Rush13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Απο US ειναι αλλα θα στο στειλει απο Αγγλία. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple λογικά ναι γιατι κάτω κάτω λέει: PLEASE KINDLY NOTE, A US TO UK ADAPTER IS NEEDED.
ozelot Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την τιμολόγηση του μηχανήματος. 1. Στο AppleStore το μηχάνημα κοστίζει $ 2.799 = ≈ £ 1.860. 2. Πως γίνεται να προσφέρεται στα £ 1.440,98 ;. Υπάρχουν κι άλλοι στην Αγγλία που προσφέρουν σ' αυτή ή σε παραπλήσια τιμή, ή μήπως όντως κάτι δεν πάει καλά ;.
Rush13 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 και γω αυτο πιστευω οτι εχει βάλει λάθος τιμη ο τύπος
iMarilina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 και γω αυτο πιστευω οτι εχει βάλει λάθος τιμη ο τύποςΕξαρταται τι κερδος βγαζει αγοραζοντας τα απο Αμερική. Αν ελλαδα εχουν 2500 ευρω και Αμερική εχουν 1600 δολλαρια και τα πουλαει πολύ μια χαρά βγαζει. Χαλαρά κανα 400αρι -500αρι. Ασε που δε θα τα παιρνει και λιανική βεβαια Δε μιλαω για το συγκεκριμένο, γενικά μιλάω. Σταλμένο από το iΤσίου, το ταχυδρομικό περιστέρι της apple
atheatos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ρε παιδιά συγγνώμη, αλλά έχω την αίσθηση ότι κάτι δεν πάει καλά με την τιμολόγηση του μηχανήματος. 1. Στο AppleStore το μηχάνημα κοστίζει $ 2.799 = ≈ £ 1.860. 2. Πως γίνεται να προσφέρεται στα £ 1.440,98 ;. Υπάρχουν κι άλλοι στην Αγγλία που προσφέρουν σ' αυτή ή σε παραπλήσια τιμή, ή μήπως όντως κάτι δεν πάει καλά ;. Υπαρχουν resselers με τιμες χαμηλοτερες του applestore. http://appleinsider.com/mac_price_guide/# Ακομα ακουγεται οτι η Apple χρησιμοποιει το ebay για να ξεστοκάρει....
iMarilina Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Υπαρχουν resselers με τιμες χαμηλοτερες του applestore. http://appleinsider.com/mac_price_guide/# Ακομα ακουγεται οτι η Apple χρησιμοποιει το ebay για να ξεστοκάρει.... Eτσι ειναι έχουν και refurbished
Prof_Chaos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Καλησπέρα σας είμαι νέο μέλος. Έβλεπα για laptop στο διαδίκτυο και έχει κερδίσει την προσοχή μου το παρακάτω από την apple: http://www.public.gr.../prod2780078pp/ Με έχει εντυπωσιάσει ιδιαίτερα και θα ήθελα τη γνώμη σας για αυτό. Δε γνωρίζω πολλά αλλά πάντοτε ήθελα να δοκιμάσω και κάποιο laptop από την apple. Σε σχέση με των άλλων εταιριών είναι καλύτερα; Υστερούν σε κάποιους τομείς; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Φίλε έχω το mid 2010 το οποίο και πήρα σε σχετικά καλή τιμη μεταχειρισμένο αλλα σε κατάσταση καινούργιου. 2400 για λάπτοπ ειναι αδικαιολόγητα πολλά ιδίως γι αυτά που προσφέρει.. Με 1200 ευρώ αγοράζεις ποιοτικό windows λάπτοπ με εξαιρετικές δυνατότητες και ποιότητα κατασκευής.. Να ξερεις οτι θα πληρώσεις 1200 επιλεον τουλάχιστον για αέρα μόνο για το όνομα και το φαγωμενο μήλο.. Και δεν Ειναι και 17αρι ;;; really?? Με αυτά αγοράζεις ένα ωραιοτατο ipad 4 που θα το χαρείς και μια τηλεόραση 3d ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα