Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ναι μερικα δικα σου και μερικα τα πετυχα στην τύχη  δοκιμαζωντας απο αλλα μοντελα  και απο το update .

Δημοσ.

Επειδη μου ετυχε προσφατα παρομοια περιπτωση,το καταστημα νομιζω δε φερει ευθυνη αν ο κατασκευαστης δεν δινει μαζι drivers...

• Like 1
Δημοσ.

ναι μερικα δικα σου και μερικα τα πετυχα στην τύχη  δοκιμαζωντας απο αλλα μοντελα  και απο το update .

Ευχαριστω πολυ θα τα κρατησω για αρχειο μου .

Δημοσ.

Επειδη μου ετυχε προσφατα παρομοια περιπτωση,το καταστημα νομιζω δε φερει ευθυνη αν ο κατασκευαστης δεν δινει μαζι drivers...

Ακριβως.

Το 90% των σημερινων λαπτοπ δεν εχουν καθολου δισκακια μαζι.

Στα windows 7 ηταν αρκετα μεγαλο θεμα γιατι δεν αναγνωριζεται απευθειας το wifi στα περισσοτερα λαπτοπ και αντε να βρεις drivers.

Στα 8 με του κανεις την εγκατασταση, σου βρισκει επιτοπου wifi και τους κατεβαζεις πιο ανετα μετα εσυ.

Δημοσ.

Ακριβως.

Το 90% των σημερινων λαπτοπ δεν εχουν καθολου δισκακια μαζι.

Εχουν ομως λειτουργικο και recovery .

Οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ χωρις λειτουργικο απαιτεις να σου δωσουν drivers , αλλιως δεν το αγοραζεις . Οποιαδηποτε συσκευη αγοραζεις για pc απαιτεις να σου δωσουν και drivers .

Δημοσ.

Εχουν ομως λειτουργικο και recovery .

Οταν αγοραζεις ενα λαπτοπ χωρις λειτουργικο απαιτεις να σου δωσουν drivers , αλλιως δεν το αγοραζεις . Οποιαδηποτε συσκευη αγοραζεις για pc απαιτεις να σου δωσουν και drivers .

Σε ποιον ομως να το απαιτησεις;

Στην αντιπροσωπεια ή στο καταστημα που δεν εχει καμια σχεση με τετοιες υποθεσεις;

Για παραδειγμα, στα turbox που ειναι του Π δινουν μαζι drivers. Ειναι ομως ουσιαστικα δικη τους κατασκευη.

Για αυτο και μονο τον λογο δινουν.

Σιγα μην ασχοληθει το καταστημα με τα Hp, toshiba κλπ εφοσον δεν εχει περαιτερω κερδος.

Δημοσ.

.

Σε ποιον ομως να το απαιτησεις;

Στην αντιπροσωπεια ή στο καταστημα που δεν εχει καμια σχεση με τετοιες υποθεσεις;

Για παραδειγμα, στα turbox που ειναι του Π δινουν μαζι drivers. Ειναι ομως ουσιαστικα δικη τους κατασκευη.

Για αυτο και μονο τον λογο δινουν.

Σιγα μην ασχοληθει το καταστημα με τα Hp, toshiba κλπ εφοσον δεν εχει περαιτερω κερδος.

Δηλαδη αν παω αυριο να αγορασω ενα λαπτοπ και τους πω οτι αν δεν μου δωσουν drivers δεν το αγοραζω , τι πιστευεις οτι θα κανουν ? Θα με αφησουν να φυγω ?

Εγω γνωριζω το καταστημα , απο εκει το αγοραζω δεν με απασχολει η αντιπροσωπεια , και αν χαλασει παλι στο καταστημα θα το παω (εφοσον ισχυει η εγγυηση) .

Δημοσ.

.

Δηλαδη αν παω αυριο να αγορασω ενα λαπτοπ και τους πω οτι αν δεν μου δωσουν drivers δεν το αγοραζω , τι πιστευεις οτι θα κανουν ? Θα με αφησουν να φυγω ?

Εγω γνωριζω το καταστημα , απο εκει το αγοραζω δεν με απασχολει η αντιπροσωπεια , και αν χαλασει παλι στο καταστημα θα το παω (εφοσον ισχυει η εγγυηση) .

Μα τα περισσοτερα καταστηματα δεν νομιζω να ξερουν αν εχει μεσα δισκακι ή οχι (φυσικο ειναι βεβαια).

Και να σου δωσω ενα παραδειγμα. Αγορασα πριν 2 χρονια ενα dell inspiron n5010. Ειχες δισκακι με drivers μεσα.

Αγορασα χθες παλι ενα dell inspiron της 5000 σειρα. Δεν ειχε κανενα δισκακι μεσα..

Οποτε οτι θελουν κανουν στην εταιρια. Να απαιτησω απο τον εκαστοτε πωλητη/υπαλληλο να μου δωσει δισκακι ενω δεν θα ξερει και ο ιδιος αν εχει μεσα το λαπτοπ ή οχι;

Επισης οσον αφορα αυτο που ειπες για την εγγυηση, η εγγυηση ειναι της αντιπροσωπειας καθαρα και οχι του καταστηματος.

Απλα αν θες να σου παρει παραπανω χρονο, τοτε το πας απο το καταστημα.

Ο,τι ακριβως θα εκανες εσυ (κληση και συνεννοηση με αντιπροσωπεια κλπ), θα κανουν και εκεινοι.

Μονο που το θεμα ειναι οτι εκεινοι μπορει να το κανουν μετα απο καποιες μερες (Ελλαδα βρισκομαστε. Ολοι ξερουμε τι.. τελεια εξυπηρετηση εχουμε).

Δημοσ.

Μα τα περισσοτερα καταστηματα δεν νομιζω να ξερουν αν εχει μεσα δισκακι ή οχι (φυσικο ειναι βεβαια).

Και να σου δωσω ενα παραδειγμα. Αγορασα πριν 2 χρονια ενα dell inspiron n5010. Ειχες δισκακι με drivers μεσα.

Αγορασα χθες παλι ενα dell inspiron της 5000 σειρα. Δεν ειχε κανενα δισκακι μεσα..

Οποτε οτι θελουν κανουν στην εταιρια. Να απαιτησω απο τον εκαστοτε πωλητη/υπαλληλο να μου δωσει δισκακι ενω δεν θα ξερει και ο ιδιος αν εχει μεσα το λαπτοπ ή οχι;

Επισης οσον αφορα αυτο που ειπες για την εγγυηση, η εγγυηση ειναι της αντιπροσωπειας καθαρα και οχι του καταστηματος.

Απλα αν θες να σου παρει παραπανω χρονο, τοτε το πας απο το καταστημα.

Ο,τι ακριβως θα εκανες εσυ (κληση και συνεννοηση με αντιπροσωπεια κλπ), θα κανουν και εκεινοι.

Μονο που το θεμα ειναι οτι εκεινοι μπορει να το κανουν μετα απο καποιες μερες (Ελλαδα βρισκομαστε. Ολοι ξερουμε τι.. τελεια εξυπηρετηση εχουμε).

Εγω προσωπικα αγοραζω απο συγκεκριμενα καταστηματα οτι θελω για pc , αν το καταστημα δεν γνωριζει τι εχει μεσα η συσκευασια , πας σε λαθος καταστημα (δεν μιλαω για καινουργια παραλαβη) .

Οτι και να αγορασεις πας στο ταμειο και ζητας να σου ανοιξουν την συσκευασια , ελενχεις τι εχει μεσα και μετα πληρωνεις , δεν παιρνεις την κουτα και φευγεις . Συγκεκριμενα καταστηματα πουλανε πραγματα εκθεσιακα , απο rma και γιαυτο λοιπουν απο μεσα καλωδια , cd , κτλ . Πρεπει να πηγαινεις διαβασμενος οταν πας να αγορασεις κατι , δεν πας ετσι , πληρωνεις , και παιρνεις μια κουτα και φευγεις χωρις να ξερεις μεσα τι εχει . Τωρα αν η εταιρεια που κατασκευαζει το λαπτοπ (ή οτιδηποτε αλλο) , δεν βαζει drivers μεσα στην συσκευασια , ζητας και σου δινουν , αν δεν σου δωσουν πας στο διπλα καταστημα .

Εγω οπως ειπα και πριν παω στο καταστημα και οχι στην αντιπροσωπεια και στα συγκεκριμενα καταστηματα που παω με εξηπηρετουν επιτοπου (αμμεση αντικατασταση οταν χρειαζεται) . Δεν θα κανω εγω την δουλεια του καταστηματος , δεν ειμαι υπαλληλος τους.

Δημοσ.

Δεν βαζουν μεσα dvd λειτουργικο οπως καποτε !

υπαρχει utility που σε οδηγει μονο του με δικα σου dvd να κανεις back up ολο το λειτπυργικο με το που θα νοιξεις το

Laptop και αυτο ειναι και το recovery σου στην ουσια αν κατι παει στραβα.

Εχω δουλεψει σχεδον σε ολα τα λαπτοπ λογο δουλειας ολα τα αλλαξαν πλεον αν δεν κανω

Λαθος εμειναν μονο τα turbo-x .

Δημοσ.

Δεν βαζουν μεσα dvd λειτουργικο οπως καποτε !

υπαρχει utility που σε οδηγει μονο του με δικα σου dvd να κανεις back up ολο το λειτπυργικο με το που θα νοιξεις το

Laptop και αυτο ειναι και το recovery σου στην ουσια αν κατι παει στραβα.

Εχω δουλεψει σχεδον σε ολα τα λαπτοπ λογο δουλειας ολα τα αλλαξαν πλεον αν δεν κανω

Λαθος εμειναν μονο τα turbo-x .

Αν δεν εχεις προσβαση σε ιντερνετ τι κανεις ?

Αν αγορασει την κατασκευαστρια εταιρεια μια αλλη εταιρεια και ριξει τους servers τι κανεις ?

Δημοσ.

Αν δεν εχεις προσβαση σε ιντερνετ τι κανεις ?

Αν αγορασει την κατασκευαστρια εταιρεια μια αλλη εταιρεια και ριξει τους servers τι κανεις ?

Αν αυριο κατεβουν εξωγηινοι τι κανεις; :P

Πολλα υποθετικα ερωτηματα τα οποια θα μεινουν υποθεσεις οσο δεν συμβαινει κατι τετοιο (πχ να πεσουν οι servers)

• Like 1
Δημοσ.

Στα τελευταια ποστ βλεπω δικαιολογιες που θα μπορουσε να ελεγε ενας πωλητης - υπευθηνος καταστηματος οταν θα του ζητουσα drivers για ενα λαπτοπ ή οποιαδηποτε αλλη συσκευη . Εδω ομως δεν ειναι καταστημα ειναι forum .

Ασχετως τι λενε 2-3 εδω μεσα , οταν αγοραζεται οποιαδηποτε συσκευη που χρειαζεται drivers θα τους ζηταται απο το καταστημα πριν πατε στο ταμειο , αν δεν σας δωσουν πηγαινεται στο επομενο καταστημα .

Για μενα προσωπικα ειναι προσβολη να παω σε ενα καταστημα που ειμαι πελατης να αγορασω κατι , να ζητησω drivers και να μην μου δωσουν .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...