TEOGOGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 καλησπερα παιδια μου εστειλαν στο κινητο(android) μου ενημερωση που λεει 6.1.Α.2.55 και θελω να ρωτησω αν την εγκαταστησω θα μου σβηστουν οι εφαρμογες,επαφες?
TEOGOGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 παιδες χρειαζομαι οποσδηποτε την βοηθεια σας σε ενα συγκεκριμνεο σημειο του κινητου δεν λειτουργει η αφης και δεν ξερω τι να κανω?μου εχει πεσει κιολας, αλλα μηπως ειναι καποιο προβλημα με το λειτουργικο?επισης το ειχα παρει απο το Plaisio το καλοκαιρι ποιανει η εγγυηση?
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 παιδες χρειαζομαι οποσδηποτε την βοηθεια σας σε ενα συγκεκριμνεο σημειο του κινητου δεν λειτουργει η αφης και δεν ξερω τι να κανω?μου εχει πεσει κιολας, αλλα μηπως ειναι καποιο προβλημα με το λειτουργικο?επισης το ειχα παρει απο το Plaisio το καλοκαιρι ποιανει η εγγυηση? Αμα σου επεσε το πιθανοτερο ειναι αυτό φταιει. Πηγαινε το πισω και πες οτι απλά δε δουλευει καλά η οθονη αφής και να το δουνε. Sent from my iPhone using Insomnia
TEOGOGAS Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 υπερχη περιπτωση να μου το αντικαταστησουν ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα