giorgos1966 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παιδια βοηθεια!Μολις αναβω το λαπτοπ,και βαζω τον κωδικο μου δεν μπαινω στην επιφανεια εργασιας.Ειναι μαυρη η οθονη.Μου το εκανε απο χθες κανα 2 φορες αλλα μετα απο κλεισιμο-ανοιγμα εμπαινα!Εχω βαλει τα windows 8.Tι να κανω;
jim_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πατα ctrl+alt+esc να βγει ο task manager και ξεκινα τον explorer για αρχη. Μετα κλεισε το λαπτοπ κανονικα, οχι αναμονη πχ, και ξανανοιξε το.
giorgos1966 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πατα ctrl+alt+esc να βγει ο task manager και ξεκινα τον explorer για αρχη. Μετα κλεισε το λαπτοπ κανονικα, οχι αναμονη πχ, και ξανανοιξε το. Eνταξει φιλε πρεπει να διορθωθηκε.Αλλα γιατι μου το εκανε;
jim_p Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να ξερω γιατι. Σε 2 γνωστες μου που το εκανε παντως το εκανε επειδη το ειχανε παραμπιπ με την αναμονη, αφηνοντας το για ωρες ολοκληρες, επειδη βαριουνται να περιμενουν να ξανανοιξει.
giorgos1966 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δεν μπορω να ξερω γιατι. Σε 2 γνωστες μου που το εκανε παντως το εκανε επειδη το ειχανε παραμπιπ με την αναμονη, αφηνοντας το για ωρες ολοκληρες, επειδη βαριουνται να περιμενουν να ξανανοιξει. Mου φαινετε οτι τα 7αρια ηταν καλυτερα!!
jim_p Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Σε 7 ηταν αυτα που ανεφερα και το εχω πετυχει και σε xp!
giorgos1966 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Σε 7 ηταν αυτα που ανεφερα και το εχω πετυχει και σε xp! Kαλημερα.Παλι σημερα μου το εκανε!!Μηπως επειδη δεν εχω τα γνησια;Απο πισω ομως δουλεουν ολα....Μπαινω μεσω διαχειρησης εργασιων. Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2013 από giorgos1966
georsev Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Φιλε και μενα μου το εκαναν και επιδινωθηκα η κατασταση οπου εβαλα το dvd και τα εκανα refresh και στροσανε.Το εψαχνα και ργω αλλα δεν εβγαζα ακρη
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Μια διευκρινιση,οι μαυρες οθονες ειναι κληρονομιά απο τα 7 και γι'αυτο οι αιτιες και οι λύσεις ειναι ιδιες με αυτες των 7!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα