Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια βοηθεια!Μολις αναβω το λαπτοπ,και βαζω τον κωδικο μου δεν μπαινω στην επιφανεια εργασιας.Ειναι μαυρη η οθονη.Μου το εκανε απο χθες κανα 2 φορες αλλα μετα απο κλεισιμο-ανοιγμα εμπαινα!Εχω βαλει τα windows 8.Tι να κανω;

Δημοσ.

Πατα ctrl+alt+esc να βγει ο task manager και ξεκινα τον explorer για αρχη. Μετα κλεισε το λαπτοπ κανονικα, οχι αναμονη πχ, και ξανανοιξε το.

Δημοσ.

Πατα ctrl+alt+esc να βγει ο task manager και ξεκινα τον explorer για αρχη. Μετα κλεισε το λαπτοπ κανονικα, οχι αναμονη πχ, και ξανανοιξε το.

Eνταξει φιλε πρεπει να διορθωθηκε.Αλλα γιατι μου το εκανε;

Δημοσ.

Δεν μπορω να ξερω γιατι.

Σε 2 γνωστες μου που το εκανε παντως το εκανε επειδη το ειχανε παραμπιπ με την αναμονη, αφηνοντας το για ωρες ολοκληρες, επειδη βαριουνται να περιμενουν να ξανανοιξει.

Δημοσ.

Δεν μπορω να ξερω γιατι.

Σε 2 γνωστες μου που το εκανε παντως το εκανε επειδη το ειχανε παραμπιπ με την αναμονη, αφηνοντας το για ωρες ολοκληρες, επειδη βαριουνται να περιμενουν να ξανανοιξει.

Mου φαινετε οτι τα 7αρια ηταν καλυτερα!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε 7 ηταν αυτα που ανεφερα :P και το εχω πετυχει και σε xp!

Kαλημερα.Παλι σημερα μου το εκανε!!Μηπως επειδη δεν εχω τα γνησια;Απο πισω ομως δουλεουν ολα....Μπαινω μεσω διαχειρησης εργασιων.

Επεξ/σία από giorgos1966
Δημοσ.

Φιλε και μενα μου το εκαναν και επιδινωθηκα η κατασταση οπου εβαλα το dvd και τα εκανα refresh και στροσανε.Το εψαχνα και ργω αλλα δεν εβγαζα ακρη

Δημοσ.

Μια διευκρινιση,οι μαυρες οθονες ειναι κληρονομιά απο τα 7 και γι'αυτο οι αιτιες και οι λύσεις ειναι ιδιες με αυτες των 7!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...