nzvion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Χαιρετω,ολους τους θαυμαστες των παλιων παιχιδιων,και συστηματων... αντιμετωπισα οπως ολος ο κοσμος που εχει παιχνιδια παλια,τοκλασσικο θεμα,να μην τρεχουν σωστα καποια απο αυτα στα XP/SP3...Σεκαποια βρηκα,πατσακια,δοκιμασα και πετυχα to combatibility mode σε win98,και δουλεψαν,αλλα σε καποια (Aztec ,Malkari κα...) ,δεν ειχα επιτυχιαΔενθελω να φορμαρω το pc μου που εχει XP/SP3,και να το κανω dualboot,αλλωστε δεν το κατεχω το αθλημα και θα τα κανω μουσκεμα,και ειδατην περιπτωση του virtual pc σαν καλη ΄λυση,αρκει φυσικα να ισχυει...Βεβαια ,δεν ξερω αν ισχυει για pc games ,αν ειναι κατι απλοΕχω cd WIN ME,αλλα καπου ειδα οτι καποιοι δινουν ετοιμα boot discs...Δεν ξερω φοβαμαι να το ξεκινησω ,χωρις την γνωμη καποιου εμπειρου,μην κανω ζημια,αντι για λυσηΥΓΓια τα DOS ,ξερω υπαρχει η Θεικη λυση του DOS BOX,με το front end DFEND reloaded,και το SCUMM,αλλα οσα ειναι windows υπαρχει θεμα!ΥΓ2Επισης ενα θεμα,σχετικα με τα νεα hardware,εαν καποιος παρει νεοσχετικα pc,θα μπορει να χρησιμοποιει τετοιο κολπο,η πιο απλα,το dualboot με WINME,kai XP/SP3,η καποιο αλλο κολπο?Υπαρχει αλλη λυση πιο απλη,ωστε να μην εχω τον πονοκεφαλο αυτο,με καθε παιχνιδι που θελω να θυμηθω?Δοκιμασα,το application combatibility tool της MS,αλλα μονο σε ενα μου εδωσε λυση...
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 http://www.insomnia.gr/topic/356555-windows-98-emulator/?p=3349833 http://www.insomnia.gr/topic/469181-windows-98-σε-vmware/?p=5137245 Δες αυτά τα δυο θέματα...μην βάλεις τα ME είναι αίσχος βάλε τα 98. Τα virtual σε όσο νέο Η/Υ και να τρέχουν το ίδιο είναι,η καλύτερη λύση βέβαια είναι να πάρεις ένα φτηνό Η/Υ της εποχής και να τρέχει κανονικά τα win98.
nzvion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ευχαριστω φιλε,εχει πολυ υλικο για διαβασμα! Τουλαχιστον,αν περισεψουν λεφτα για αναβαθμιση,μιας και ειμαι με συστημα του ...2006,τοτε θα το κρατησω,να περασω 98,και στο νεο θα βαλω απο ΧΡ ,και απανω! Καθε παιχνιδι ειναι ενας σκληρος πονοκεφαλος,να βρεις λυση,και μετανοιωσα που δεν ειχα πει στον τεχνικο τοτε ,να βαλει dual boot,πιστευοντας οτι στα ΧΡ,θα παιζουν ολα,οπως επαιζαν ακομα και με τα ΜΕ!
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Χλομό να μπαίνουν τα 98 σε Η/Υ του 2006 δύσκολα να βρεθούν driver... Οκ είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια που θέλουν οπωσδήποτε 98,τα περισσότερα της εποχής τρέχουν μια χαρά σε dos.
nzvion Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τουλαχιστον θα προσπαθησω τα WINME που εχω κιολας,μιας και θυμαμαι τοτε ετρεχαν ολα οκ! Τι εννοεις σe DOS? Δοκιμασα καποια απο αυτα με DOSBOX,αλλα δεν εγινε κατι.... Εννοειται βεβαια,οτι αν ολα πανε καλα,με καποια απο τα virtual προγραμματα,δεν θα ασχοληθω με τετοια διαδικασια!
nzvion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ποια παιχνιδια σε ταλαιπωρουνε? Ευχαριστω για το ενδιαφερον! Προσφατα δοκιμασα το Aztec: The Curse in the Heart of the City of Gold (1999),και το ,MALKARI επισης 1999... Στο ενα βρηκα ενα πατσακι ξεκινησε αλλα μετα το βιντεο κρασαρε,ενω το αλλο μολις κλικαρεις να ξεκινησει το παιχνιδι! Να σου πω το θεμα ειναι γενικο,μιας και εχω καποια που δεν εχω τεσταρει καν ακομα! Δυστυχως δεν ειμαι ο μονος με τα συγκεκριμενα,και το κυριως το θεμα,ειναι να μην καθομαι να ψαχνω,καθε φορα που δοκιμαζω ενα παλιο,για πατς,και να σπανε τα νευρα μου!
SOADNICK Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 να μην τρεχουν σωστα καποια απο αυτα στα XP/SP3 Εχω cd WIN ME αρχαιολογος ε? Νομιζω οτι η virtual machine δεν εχει σχεση με την κανονικη, δηλαδη αν πχ πεταξεις 502 ιους στην virtual δεν νομιζω οτι επηρεαζει τον κανονικο σου η/υ, ειναι σαν το deamon tools με τα dvd drive, μπορει να μην εχεις 2η μοναδα dvd αλλα μπορεις πχ να κανεις τα iso να φαινονται σαν πραγματικοι δισκοι μεσω του DT. Μιλαω για το deamon tools γιατι αυτο χρησιμοποιω απο τετοιου ειδους προγραμματα, μιας και με virtual machines δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα.
nzvion Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 αρχαιολογος ε? Νομιζω οτι η virtual machine δεν εχει σχεση με την κανονικη, δηλαδη αν πχ πεταξεις 502 ιους στην virtual δεν νομιζω οτι επηρεαζει τον κανονικο σου η/υ, ειναι σαν το deamon tools με τα dvd drive, μπορει να μην εχεις 2η μοναδα dvd αλλα μπορεις πχ να κανεις τα iso να φαινονται σαν πραγματικοι δισκοι μεσω του DT. Μιλαω για το deamon tools γιατι αυτο χρησιμοποιω απο τετοιου ειδους προγραμματα, μιας και με virtual machines δεν εχω ασχοληθει ιδιαιτερα. Πολυ καλο αν ειναι ετσι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα