keysmith Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 @keysmith Πατάς ένα κομπί και τσουπ διαλέγεις την "ομάδα" που έχεις φτιάξει.Πως ακριβώς διανύεις χιλιόμετρα παραπάνω; Ανατρίχιασα που δουλεύεις απο το 1989 με gem,και ο Χαριστέας παίζει 15 χρόνια μπάλα αλλά καλύτερος απο τον Μέσσι που παίζει 5 δεν είναι. Για αυτό δες το βιβλίο που σου πρότειναν,βοηθά τους αρχάριους,ή μπορείς εδώ στο forum να ρωτά΄ς πως κάνεις το ενα ή το άλλο και να σου απαντάνε αυτοι που ξέρουν περισσότερα απο εσένα πάνω σε αυτό το θέμα(μπορεί να μην ξέρουν γκομπιουτερς απο το 1989 αλλά κάτι θα κάνουν). θα με κάνετε να ξαναγράψω.. Τι σχεση έχει αυτό που λέτε εσείς με αυτό που λεω εγώ? Εσείς μου δείχνετε επιλεγμένα progs που έχεις ΄βάλει στο start και αφού το "φτιάξατε" να εχει τα αγαπημένα σας μονο (pined), πράγμα που κάνεις καλύτερα (γιατί δεν σου είναι σε full screen) με τα 7άρια και λέγονται pined στο start programs (δεξί κλικ pin to sart menu). Εγώ αναφέρομαι στο "all programs" το οποίο είναι και τα προγράμματα που δεν χρησιμοποιείται σιχνά αυτό που στα 8 λέγεται δεξι κλικ all apps!! (άλλη μια περιττή ενέργεια). Εκεί το νέο start πιάνει 3 οθόνες scroll όταν στο classic start χρησιμοποιεί ιεραρχική ομαδοποίηση γνωστή ώς folders (φάκελοι). Η "ομαδοποίηση" του metro start είναι "σε επέκταση" (δεν τα έχει σε φάκελο) και όσο βάζεις προγράμματα τόσο το χάος προεκτείνεται (σε εμβαδόν). Αυτό κάνει το ποντίκι να κάνει χιλιόματρα παραπάνω. Τι δεν καταλαβένετε? Επίσης σου είπα ότι ασχολούμαι από το 1989 όχι για να πω "είμαι ο καλύτερος" (πως ορίζεται αυτό?) αλλα μπας και σου πέρασε από το μοιαλό ότι είμαι αρχάριος και το είπες σοβαρά να πάρω το βιβλίο για dummies. Που για να σε ικανοποιήσω πριν "κρίνω" τα windows 8 κάθισα και είδα και tutorials για να τα μάθω by the book (γιατί είμαι πληροφορικός και μελετώ την επιστήμη της πληροφορική δεν την κοιτώ επιφανειακά). Ασφαλώς απόψεις αλλάζουμε μην το παίρνετε προσωπικά, συζήτηση κάνουμε. no hard feelings. Ακόμα παραπονιέστε για το Start Button την στιγμή που έχουν βγει ένα σωρό τρόποι για να το προσθέσεις ; ε ναι, αυτό κάναμε.. και όλα καλά και όλα καλά με τα 8-αρια απλά θα επιθυμούσα να το είχε σκεφτεί και να μου το παρέχει η MS. Υ.Γ. το πρόβλημα δεν είναι με το start είναι γενικά με το metro που σκοτώνει τη πολυπεπεξεργασία (multitasking) γυρνώντας το πίσω και από τα win 95.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 απλά θα επιθυμούσα να το είχε σκεφτεί και να μου το παρέχει η MS.ναι για να μην προωθηθεί ποτέ το νέο UI, κακά τα ψέματα αν δεν βγάλεις το τσιρότο απότομα, δεν θα το βγάλεις ποτέ...
apnet Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Υπάρχουν και αυτόκλητοι εκπρόσωποι/υπερασπιστές της ms βλέπω, οι οποίοι σε κάθε σελίδα κάνουν τη "δουλειά" τους... Με ποια λογική μπορεί κάποιος να μπαίνει στη διαδικασία να υπερασπίζεται/"εκπροσωπεί" μια εταιρεία επειδή σε κάποιον άλλο χρήστη δεν αρέσει/διευκολύνει το προϊόν της; Τις περισσότερες φορές μάλιστα χωρίς καν επιχειρήματα αλλά πιο πολύ με ειρωνίες. Άλλοι συμβιβάζονται και ακολουθούν το δρόμο που χαράσουν οι εταιρείς για το ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ συμφέρον και άλλοι επικεντρώνονται στο πως μπορούν ΟΙ ΙΔΙΟΙ να κάνουν καλύτερα τη δουλειά τους. Το αν θα γίνει αξιόπιστο εύχρηστο και στιβαρό λειτουργικό θα το δούμε στο μέλλον. Έχει δρόμο ακόμα και αυτό το ξέρουν και οι ίδιοι. Απόδειξη τα πολλά παράπονα, η τόσο σύντομη έλευση upgrade, οι σχετικά λίγες πωλήσεις, οι 3rd party εφαρμογές που χρησιμοποιεί πολύς κόσμος για καθημερινές λειτουργίες κλπ. Τα 8 βγήκαν επειδή οι εταιρείες θα οδηγήσουν την αγορά σε pc με οθόνες αφής. Το όλο εγχείρημα/μπίζνα έχει μέλλον ακόμα και δικαιούται ο καθένας να λέει την άποψή του. Δεν πιστεύω να έχει κανείς μετοχές εδώ και να θίγονται τα συμφέροντά του.
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Ολα αυτά που λές πχ να γράψω τα τρια πρώτα γράμματα ή να κάνω pin ένα πρόγραμμα τα έκανε από παλιά το classic start και μάλιστα καλύτερα (το pin του 7 είναι καλύτερο να μην στο αναλύσω). Αν το να πιάνεις πληκτρολόγιο για να κάνεις την δουλειά σου είναι καλύτερα από πριν που έκανες την δουλειά σου και έτσι και με πληκτρολόγιο αλλά και με το ποντίκι μόνο εσύ ξέρεις. Μάλλον να ρισκάρω τη υπόθεση ότι δεν έχεις εσύ δουλέψει παλαιότερο λειτουργικό από τα 8άρια να δείς ότι όλα γινότανε καλύτερα και γρηγορότερα αλλιώς η άλλη εξήγηση είναι ότι έχουμε τελειως διαφορετική λογική και αίσθηση του τι είναι λειτουργικό και τι σε "βασανίζει". Τώρα τι να εξηγήσω παραπάνω. Όποιος το θέλει ας το "λούζεται". Το ίδιο λένε κάποιοι και για τα wp (άλλο θέμα αυτό) και μαγκιά τους. Οι πωλήσεις και τα ποσοστά άλλο λένε πάντως και η MS όχι τυχαία έχει πρόβλημα. Εδώ συζήτηση κάνουμε και ότι ήταν να πω το είπα. Οταν θα δείτε τα ποσοστά της MS να πέφτουν και άλλο και ο κόσμος να μπαστακώνεται στα 7άρια (ή να βάζει classic shell στα 8) θα πείτε φταίει ο Χανζιπετρής (επιχειρήματα ίδια με αυτά που λέει ο Elop για τα wp). Και για να μην πείτε τα έχω με την Ms η ιστορία έχει ξαναπαιχτεί. To ubuntu, παντοκράτορας μέχρι πρότινως, τα έδωσε μια κλοτσιά με το "unity" (παρόμοια πιπ.ρια με το metro) και τώρα βλέπει να ποσοστά της να πέφτουν και να έχουμε νέους πρωταγωνιστές εταιρίες άγνωστες μέχρι πριν μερικά χρόνια όπως διανομές τύπου mint (που δεν την ήξερε η μάνα της) μόνο και μόνο γιατί χρησιμοποιούν by default cinamon (classic XP like interface). Καλό metro ui σε όσους τους αρέσει.. I rest my case. Ωραια ολα αυτα που αναφερεις για τα προτεριματα των 7,αλλα υπαρχει κατι απ'ολα αυτα που δεν μπορω να εχω και εγω στα 8?Μπορω να βαλω ΕΓΩ το κλασσικο start στα 8? Μπορεις να εχεις ΕΣΥ metro ui,store και τα αλλα καλουδια των 8 στο μηχανημα σου με τα 7,ειτε τα χρειαζεσαι ειτε οχι! Ποιος απο τους δυο ΜΑΣ εχει περισσοτερες επιλογες& features στο λογισμικο του? 2
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Για το bing bar.Βγαίνει σαν ανεξάρτητο update και πέρνει άδεια απο εσένα για να γίνει εγκατάσταση!Εγώ δε του το επέτρεψα να γίνει εγκατάσταση απο τα updates και το έβαλα στο hide,για να μη το ξαναβγάλει στα updates!Δεύτερο,δε χρειαζεται να κανεις καμια τηλεφωνική ενεργοποίηση ουτε για τα 8 ουτε για το mc!Τρίτο,δε χρειάζεται να κάνεις πρωτα τηλεφονικη ενεργοποίηση, για να μιλήσει μετα με κάποιο τεχνικό. Τώρα αν σε κανει να νιώθεις καλύτερα να πιστεύεις οτι τα vista,7&8 είναι κατρακύλα για την ms,εγώ προσωπικά δε θα σε ξυπνησω,θα σ'αφησω να ονειρευεσαι!Έτσι κι αλλιώς δε εμποδιζεις κανένα στο να απολαύσει τα 7 και τα 8! !!!Sent from my Nexus 7 using Insomn Επειδή όμως εγώ θα σε ξυπνήσω μιας και αναφέρθηκες σε προσωπικό επίπεδο κατέβασε το DX και αν δεν σου κάνει install to bing χωρίς την συναίνεση σου έλα να τα ξαναπούμε περί ύπνου κ δικαίου.. και φυσικά την κατρακυλά δεν θα την δεις όσο είσαι κολλημένος μέσα σ'αυτην.. Τώρα το τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσω και τι τραβάω κάθε φορά,γιατί εμένα οι ανησυχίες μου ίσως είναι λίγο παραπάνω από του μέσου χρήστη και κάνω αρκετά συχνά φορματ και να στο ξαναπώ δεν θα το καταλάβεις προφανώς.. Είμαι ένας χρήστης με 2 νόμιμες άδειες των 8 επίσης 2 των seven όπως και όλων των προηγούμενων μέχρι και τα 3.11 και όλων των osX.. Για εμένα είναι κακές χαλκομανίες 2 διαστάσεων.. και επέτρεψε μου να έχω γνώμη και άποψη.Παρ'ολα αυτά ήμουν ο πρώτος και μπορώ να σου δώσω το λινκ που είπα σε ένα παλικαράκι που αγόρασε υπολογιστή με 8 και ήθελε downgrade σε 7 να μην το κάνει και να μάθει τα 8 γιατί δεν μπορεί να μείνει κολλημένος στο παρελθόν,τώρα αν το μέλλον που μας φτιάχνει το μονοπώλιο της Ms μας αρέσει στα έγραψα πιο πάνω.. και δεν με αφορά κιόλας ο καθείς τι θ'ακολουθησει.. Υ.γ Συγνώμη που άργησα ν'απαντησω άλλα δεν παρακολουθώ το θέμα.. αυτό που ξέρω όμως πολύ καλά γιατί δεν σας θεωρώ άσχετους εγώ,είναι το ότι ξέρετε καλύτερα απ'ολους τους άλλους τα "θέματα" των Win 8 και εθελοτυφλείτε απλά για να πάρετε θέση υπέρ τους..
ektor7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Για το bing bar.Βγαίνει σαν ανεξάρτητο update και πέρνει άδεια απο εσένα για να γίνει εγκατάσταση!Εγώ δε του το επέτρεψα να γίνει εγκατάσταση απο τα updates και το έβαλα στο hide,για να μη το ξαναβγάλει στα updates!Δεύτερο,δε χρειαζεται να κανεις καμια τηλεφωνική ενεργοποίηση ουτε για τα 8 ουτε για το mc!Τρίτο,δε χρειάζεται να κάνεις πρωτα τηλεφονικη ενεργοποίηση, για να μιλήσει μετα με κάποιο τεχνικό. Τώρα αν σε κανει να νιώθεις καλύτερα να πιστεύεις οτι τα vista,7&8 είναι κατρακύλα για την ms,εγώ προσωπικά δε θα σε ξυπνησω,θα σ'αφησω να ονειρευεσαι!Έτσι κι αλλιώς δε εμποδιζεις κανένα στο να απολαύσει τα 7 και τα 8! !!!Sent from my Nexus 7 using Insomn Επειδή όμως εγώ θα σε ξυπνήσω μιας και αναφέρθηκες σε προσωπικό επίπεδο κατέβασε το DX και αν δεν σου κάνει install to bing χωρίς την συναίνεση σου έλα να τα ξαναπούμε περί ύπνου κ δικαίου.. και φυσικά την κατρακυλά δεν θα την δεις όσο είσαι κολλημένος μέσα σ'αυτην.. Τώρα το τι χρειάζεται για να ενεργοποιήσω και τι τραβάω κάθε φορά,γιατί εμένα οι ανησυχίες μου ίσως είναι λίγο παραπάνω από του μέσου χρήστη και κάνω αρκετά συχνά φορματ και να στο ξαναπώ δεν θα το καταλάβεις προφανώς.. Είμαι ένας χρήστης με 2 νόμιμες άδειες των 8 επίσης 2 των seven και όλων των osX.. Για εμένα είναι κακές χαλκομανίες 2 διαστάσεων.. και επέτρεψε μου να έχω γνώμη και άποψη.Παρ'ολα αυτά ήμουν ο πρώτος και μπορώ να σου δώσω το λινκ που είπα σε ένα παλικαράκι που αγόρασε υπολογιστή με 8 και ήθελε downgrade σε 7 να μην το κάνει και να μάθει τα 8 γιατί δεν μπορεί να μείνει κολλημένος στο παρελθόν,τώρα αν το μέλλον που μας φτιάχνει το μονοπώλιο της Ms μας αρέσει στα έγραψα πιο πάνω.. και δεν με αφορά κιόλας ο καθείς τι θ'ακολουθησει.. Οταν κατέβασε το πακετο με το dx ,στους ορους πριν να πατησεις accept, σου εγραφε οτι θα κανει εγκατάσταση και το Bing?Αν οχι δικαιολογιμενα παραπονιεσε,αν στο έγραφε τοτε έδωσες την έγκριση σου για να γινει εγκατασταση!Θα κατεβασω και εγω το dx,να δω τι γίνεται, γιατί σηκώνει καταγκελια αν ισχυει αυτο που λες!
MoviemakerGr Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Μπορεί να μου το έγραφε στους όρους ektor δεν τους διάβασα αλλά σίγουρα δεν μου έδινε επιλογή και να το αποεπιλέξω όπως κάνει συνήθως. Υ.γ τώρα που το ξαναελεγξα εγώ για να ανεβάσω κ screenshots προστέθηκε μια οθόνη που σου δίνει αυτή την δυνατότητα.. Τις προάλλες δε ενώ την έκανα unistall (bing toolbar) και δεν υπήρχε στο add remove όταν άνοιξα τον IE μου είπε οτι ειναι εγκατεστημένη και αν θέλω την χρήση της απάντησα φυσικά όχι και την ξαναείδα να εχει εμφανιστεί στο Add remove.. εδώ να σημειώσω ότι όλη η φασαρία δεν γίνεται για το bing αλλά για τον τρόπο που προσπαθεί να υποχρεώσει η Ms να χρησιμοποιούν τα δικά της προϊόντα,οσους χρησιμοποιουν Win,το ιδιο κ με τον explorer στα 7 που σου ανοίγει 5 φορές σελίδα για τον καινούριο iE και άλλες 5 στα Updates οπού σου λέει ότι πρέπει οπωσδήποτε αν θέλεις να είσαι ασφαλής να αναβαθμίσεις με τον καινούριο ie αν θυμάμαι παλιά είχε καταδικαστεί κιόλας για αθέμιτο ανταγωνισμό που την είχαν μηνύσει, και αναγκάστηκε να βγάλει το browser choices update... Αλλά σου είπα και αυτό είναι το κλειδί για εμένα .. εσείς ξέρετε καλύτερα την ποιότητα του λειτουργικού (και δεν μίλησα εγώ για start button) κράξτε τους λίγο και μην οπαδιζετε για να είμαστε κερδισμένοι όλοι μας. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2013 από MoviemakerGr
gnsX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 @keysmith Μπορείς να φτιάξεις ένα group με όσα προγράμματα δεν έχεις σε group π.χ unsorted Κι εγώ ποτέ δεν πήγα Start->All Programs->Accessories για να βρω notepad και cmd,ούτε τα είχα pinned,τι σημαίνει αυτό;Ότι είναι μούφα το start; Εν τω μεταξύ εννοείται ότι θα έχεις παράπονα απο κάτι νέο,άλλο αυτό και άλλο να κράζεις(δεν λέω για σενα) όπου σταθείς κι όπου βρεθείς το σύνολο. Εμένα μου τη σπάνε τα hot corners,το θεωρώ γελοίο,θα πρεπε απλά να πηγαίνεις τον κέρσορα αριστερά ή δεξιά και όχι στη γωνία,αν είσαι ανάπηρος και σου βγαίνει καταλάθος σε 24¨ οθόνη τότε νταξ. ps Σορρυ αν σε πρόσβαλα,αυτό που είπα είναι γενικό,δεν μου αρέσει να στηρίζει ο άλλος την άποψη του μόνο στο "Χρησιμοποιώ γκομπιούτερς απο το 1934",δεν σημαίνει τίποτα
Redshift Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 καλα ειναι τα 8,βαζεις classic shell κ στα @@ σου το μετρο κ ολοι οι μπππεεεεε που το συνηθισαν κ ειναι κ πιο αποδοτικο λεει αμα βρεθει κ κανα hack να πεταξεις εντελως το μετρο που τρεχει μονιμως στο παρασκηνιο κ καταναλωνει πορους χωρις λογο ολα θα ειναι μια χαρα
Bspus Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Ακόμα παραπονιέστε για το Start Button την στιγμή που έχουν βγει ένα σωρό τρόποι για να το προσθέσεις ; Ναι. Και θα συνεχισουμε να παραπονιομαστε οσα 3rd party tools και να βγουν. Ηδη καποια που υπαρχουν ειναι καλυτερα απο το start των 7 και καμια σημασια δεν εχει αυτο. Και αυτο επειδη το θεμα ειναι ιδεολογικο. Κακως λετε σε ολους πως να μαθουν το metro και πως να προσθεσουν το start γιατι ηδη τα ξερουμε. Αν δηλαδη στην επομενη εκδοση η MS αποφασει οτι οι πιο πολλοι χρηστες δεν ξερουν ουτε χρειαζεται ουτε ξερουν πως να εξερευνησουν τα αρχεια στον υπολογιστη τους και αφαιρεσει αυτη τη δυνατοτητα τι θα λετε? Σιγα μωρε βαλε το Total Commander η το xplorer2? Τοσα πολλα υπαρχουν. Η μαθε το νεο τροπο (οποιος ειναι αυτος στο θεωρητικο παραδειγμα) που θελει να δουλευεις η MS που δεν απαιτει εξερευνηση για αρχεια? Καθε φορα μενω εκπληκτος πως τοσοι ανθρωποι ειναι ΟΚ με αυτη τη λογικη της αφαιρεσης ευκολιων. Μπορουν να κανουν ο,τι θελουν με τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις αλλα ας αφησουν τον ελεγχο να επαναφερουμε τα παλια οσοι το θελουμε. Στο κατω κατω πορους δεν τρωει. Στα 8 αφαιρεσαν επισης και αλλα customizations που υπηρχαν στη φατσα των παραθυρων. Πλεον πρεπει να κανεις αλλαγες στο registry για τα ιδια πραγματα που καποτε ειχες απο το GUI προσβαση. Παλι καλα να λεμε που δεν μπηκαν στον κοπο να τα κανουν hardcode μεσα στο source? 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 αμα βρεθει κ κανα hack να πεταξεις εντελως το μετρο που τρεχει μονιμως στο παρασκηνιο κ καταναλωνει πορους χωρις λογο ολα θα ειναι μια χαραoh, για αυτό σερνόταν ο 4core με τα 8/16gb ram... ...not Καθε φορα μενω εκπληκτος πως τοσοι ανθρωποι ειναι ΟΚ με αυτη τη λογικη της αφαιρεσης ευκολιων. Μπορουν να κανουν ο,τι θελουν με τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις αλλα ας αφησουν τον ελεγχο να επαναφερουμε τα παλια οσοι το θελουμε. Στο κατω κατω πορους δεν τρωει. Στα 8 αφαιρεσαν επισης και αλλα customizations που υπηρχαν στη φατσα των παραθυρων. Πλεον πρεπει να κανεις αλλαγες στο registry για τα ιδια πραγματα που καποτε ειχες απο το GUI προσβαση. Παλι καλα να λεμε που δεν μπηκαν στον κοπο να τα κανουν hardcode μεσα στο source? δεν χρειάζεσαι όμως πλέον 3rd party program για κάνεις mount image files, ούτε για taskbar σε multimonitor φάση, ούτε για να κάνεις pause ένα file transfer κτλπ κτλπ... κακά τα ψέματα, ότι δεν μας επηρεάζει δεν του δίνουμε σημασία, είτε μπήκε είτε βγήκε και σίγουρα δεν μας νοιάζει αν ήταν σημαντικό για κάποιον άλλο...
keysmith Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 το θέμα είναι ότι τα blue δεν έρχονται για να αποκαταστήσουν τα καλά των 7 και το start που χάθηκαν στα 8. Δεν έχουν την φιλοσοφία των 7 όταν έσωσαν τον κ..λο της MS με την αποτυχία των vista. Έρχονται να "ωριμάσουν" περισσότερο το metro και να σώσουν όχι τα windows αλλα το άλλο αποτυχημένο παιδί της ms το bing. (Κάτι μου λέει βέβαια ότι στην ΕΕ θα του κραξουν για αυτή την μονοπωλιακή στρατηγική.) Να πω και την αποψη μου πως θα περίμενα εγώ τα 8. Θα τα περίμενα περίπου σαν τα σημερινά με το classic shell και χωρίς το metro που θα το ήθελα αυτό ως "πρόγραμμα" που εκτελείται μέσα από το start και όχι το ανάποδο. Και αυτό για να έχουμε την δυνατότητα εμείς με desktop να τρέχουμε χαριτωμένα προγράμματα που είναι για ταμπλέτα. (κάτι σαν προσομοιωτής όπως έχει το android). Ελπιζω η αντίδραση του κόσμου να αλλάξει την MS που όμως την βλέπω πολύ "αποφασισμένη". Δυστυχώς όπως και με τα vista δεν υπάρχει άλλος σωβαρός ανταγωνιστής να "τραβήξει" τον κόσμο όπως έγινε με το android που κατατρόπωσε τα αθλια wp μετά τα καλύερα wm που είχαμε (90% αυτών με wm πήγαμε σε android αντί σε wp). Το linux το θεωρώ πολύ διαιρεμένο και με ασθένειες ακόμα και με παρόμοια λάθη με το μετρο (βλεπε unity). Το Mac-os είναι με hardware μαζί, δεν το έχω δουλέψει συστηματικά, δεν το συμπαθώ και έχω τη γνώμη ότι δεν ταιριάζει με τους έλληνες στην κρίση. Έτσι ο μονος ανταγωνισμός των win8 είναι τα windows 7 όπως την εποχή των vista ήταν τα απέθαντα XP που έκαναν την MS να "μαζευτεί". θα δούμε. Ισως στα 9 βάλουν μυαλό ή του βάλουν του κόσμου και τα δεχθεί..
ektor7 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Εγω απο την αλλη,ευχομαι να μην ακουσει κανενα σας και να συνεχισει οπως τα εχει σχεδιασει,τοσο σε wp οσο και για τα windows8! 2
gnsX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Βελτιώσεις όλα δέχονται,εγώ θέλω να δω πως θα ακούσει για τηνεπιστροφή του Start όταν δεν ακούει για tabs στον explorer εδώ και 20 χρόνια. Κακά τα ψέματα,θα ακούσει όταν χάσει,αν βάλεις τα 8 με classic shell δεν την νοιάζει,μετράει +1 απλά Απο την άλλη ο ανταγωνισμός είναι σε χειρότερα επίπεδα,οπότε
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2013 Στην επομενη εκδοση των windows πρεπει να φυγει ολη η legacy σαβουρα (desktop) και να μεινει μονο το METRO.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα