Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ωραίο λειτουργικό το 8 αλλά. Το μετρό δεν γίνεται και δεν δουλεύετε απο καμία εταιρεία όλοι παίζουν με το classic shell...Αν είχαμε οι home users και οι εταιρείες touch οθόνες τότε ναι ίσως να δούλευε το θέμα.Επισης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζει η ms κάποιο touch pad η κάποιο αντίστοιχο ποντίκι όπως η apple,ώστε να κάνει την μετάβαση στα 8 κάπως ποιο υποφερτή.Θεωρω ότι έκανε λάθος με τα 8 όταν το 90% των χρηστών pc δεν έχουν ούτε οθόνη touch ούτε κάποιο interface αφής.Τωρα όσο αφορά το blue,εύχομαι να φέρει κάποιες παραπάνω αλλαγές στο interface και όχι μόνο στην μόστρα... γιατί να βγάλει touch pad η MS ή να πάρουμε touch screen? απλά δεν χρησιμοποιείς ΤΙΠΟΤΑ στο modern ui παρά μόνο ανοίγεις "desktop" programs με τον τρόπο που περιέγραψα σε προηγούμενο post...
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Moviemakergr Δεν σε υποχρεωνει κανεις να χρησιμοποιεις το bing απο οσο βλεπω μεχρι στιγμης μπορεις να χρησιμοποιησεις το google οπως επισης δεν σε υποχρεωνει κανεις να χρησιμοποιησεις και τα win οποτε εφοσον εχει αυτα τα προιοντα θα τα βαλει μπροστα για να τα βλεπει για να πουλαει κ εσυ στο μαγαζι σου βιτρινα τα εχεις τα προιοντα σου να τα πουλας,που το προβλημα λοιπον? To πρόβλημα είναι ότι μου τα εχει σπάσει.. και φαντάζομαι οχι μόνο σ'εμενα.. χτες πήγα να δω αν εχω πλήρως Update το dx 11 μάντεψε.. όλα ηταν update και βρέθηκα με bing bar χωρίς την συναίνεση μου.. Πρέπει να κανω τηλεφωνικη ενεργοποίηση στα 8 και μετα ξανα τηλεφωνική αν προσθέσω και το media center.. χωρις επιλογή να μιλησω με εκπρόσωπο αν δεν αποτύχει πρωτα η αυτοματοποιημένη,,, και αλλα πολλά.. Παρ'ολα αυτα κανείς δεν σου ειπε να υιοθετήσεις την δικη μου άποψη,μπορείς να εχεις την δικη σου.. εδω θα είμαστε εξάλλου και θα εξακολουθούμε να βλέπουμε την κατρακύλα της απο τα Vista και μετά.. Όπως και το διορθωτικό update που θα σου λύνει το πρόβλημα του χτεσινού Update.. 2
lepaterious Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 To πρόβλημα είναι ότι μου τα εχει σπάσει.. και φαντάζομαι οχι μόνο σ'εμενα.. χτες πήγα να δω αν εχω πλήρως Update το dx 11 μάντεψε.. όλα ηταν update και βρέθηκα με bing bar χωρίς την συναίνεση μου.. Πρέπει να κανω τηλεφωνικη ενεργοποίηση στα 8 και μετα ξανα τηλεφωνική αν προσθέσω και το media center.. χωρις επιλογή να μιλησω με εκπρόσωπο αν δεν αποτύχει πρωτα η αυτοματοποιημένη,,, και αλλα πολλά.. Παρ'ολα αυτα κανείς δεν σου ειπε να υιοθετήσεις την δικη μου άποψη,μπορείς να εχεις την δικη σου.. εδω θα είμαστε εξάλλου και θα εξακολουθούμε να βλέπουμε την κατρακύλα της απο τα Vista και μετά.. Όπως και το διορθωτικό update που θα σου λύνει το πρόβλημα του χτεσινού Update.. Καλα μην εχεις τοσο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου δεν υιοθετησα την αποψη σου απλα σου απαντησα στο οτι δεν σε υποχρεωνει κανεις να το χρησιμοποιησεις και επισης σε καθε update μπορεις να δεις της επιλογες αν θες να εγκατασταθει το bing πχ δεν ειναι τοσο δυσκολο ουτε τπτ τραγικο,Τωρα αν εκανες τηλ ενεργοποιηση που δηλ το προβλημα?Αν δεν εχεις ιντερνετ δεν εχει προβλημα η ms και επισης ειναι αυτοματοποιημενες οδηγιες χωρις προβληματα(απο προσωπικη εμπειρια δεν ειχα θεμα),επισης στα update ολοι μπορουν να την παθουν μου εχει συμβει και στο iphone και στο mac η διορθωση.Τωρα με τα βιστα προσωπικα σε μενα πηγαιναν σφαιρα οπως και τα 7 και τα 8
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλα μην εχεις τοσο μεγαλη ιδεα για τον εαυτο σου δεν υιοθετησα την αποψη σου απλα σου απαντησα στο οτι δεν σε υποχρεωνει κανεις να το χρησιμοποιησεις και επισης σε καθε update μπορεις να δεις της επιλογες αν θες να εγκατασταθει το bing πχ δεν ειναι τοσο δυσκολο ουτε τπτ τραγικο,Τωρα αν εκανες τηλ ενεργοποιηση που δηλ το προβλημα?Αν δεν εχεις ιντερνετ δεν εχει προβλημα η ms και επισης ειναι αυτοματοποιημενες οδηγιες χωρις προβληματα(απο προσωπικη εμπειρια δεν ειχα θεμα),επισης στα update ολοι μπορουν να την παθουν μου εχει συμβει και στο iphone και στο mac η διορθωση. Τωρα με τα βιστα προσωπικα σε μενα πηγαιναν σφαιρα οπως και τα 7 και τα 8 Οκ.. ότι πεις.. η τελευταία πρόταση σου είναι αποστομωτική εξάλλου. 1
Nick789 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μπούχουυυυυυυ... Μού πήρανε το start button μου!!! (Από το "μου φάγαν το μπιφτέκι μου") Σταματήστε να είστε χρήστες-δεινόσαυροι. Τα λειτουργικά αλλάζουν. Τα 8 τα σπάνε, ειδικά σε ταχύτητα και σταθεροτητα. Αλλά χωρίς γκρίνια, γκρίνια και γκρίνια δεν μπορούμε... 2
lepaterious Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οκ.. ότι πεις.. η τελευταία πρόταση σου είναι αποστομωτική εξάλλου. Ελεος!!!!Πραγματικα..Δεν ειμαστε σε φορουμ φιλολογιας και απο τι βλεπω συνηθως δεν μιλαμε στα μπαμπινιωτικα αλλα τι να περιμενω,απο το οκ οτι πεις απαντηση φοβερου επιπεδου για εφηβους και μονο
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ελεος!!!!Πραγματικα..Δεν ειμαστε σε φορουμ φιλολογιας και απο τι βλεπω συνηθως δεν μιλαμε στα μπαμπινιωτικα αλλα τι να περιμενω,απο το οκ οτι πεις απαντηση φοβερου επιπεδου για εφηβους και μονο Καλε μου φιλε περιέγραψα με ακριβεια γιατι μου τα εχουν σπάσει τα Windows προσωπικά εμένα.. επίσης περιέγραψα την δικη μου γνωμη που επίτρεψε μου να εχω.. απο εκει και πέρα σου επαναλαμβάνω οτι φυσικα εσυ μπορείς να εχεις την δικη σου άποψη που περικλείεται προφανώς στην παραπάνω προταση σου.. αφου δεν εχω κανένα σκοπο να στην αντιστρεψω και φυσικά ουτε κανεις αλλος μπορει να αντιστρέψει την δικη μου,τοτε τι θέλεις να πουμε ? Ανοιξε topik για κατι πιο ενδιαφέρον και θ'ακολουθησω.. Η δική μου γνώμη ειναι οτι η εταιρία εχει χάσει το οραμα της κ την έμπνευση της και κάνει τα ιδια λαθη συνεχώς .. 1
lepaterious Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλε μου φιλε περιέγραψα με ακριβεια γιατι μου τα εχουν σπάσει τα Windows προσωπικά εμένα.. επίσης περιέγραψα την δικη μου γνωμη που επίτρεψε μου να εχω.. απο εκει και πέρα σου επαναλαμβάνω οτι φυσικα εσυ μπορείς να εχεις την δικη σου άποψη που περικλείεται προφανώς στην παραπάνω προταση σου.. αφου δεν εχω κανένα σκοπο να στην αντιστρεψω και φυσικά ουτε κανεις αλλος μπορει να αντιστρέψει την δικη μου,τοτε τι θέλεις να πουμε ? Ανοιξε topik για κατι πιο ενδιαφέρον και θ'ακολουθησω.. Η δική μου γνώμη ειναι οτι η εταιρία εχει χάσει το οραμα της κ την έμπνευση της και κάνει τα ιδια λαθη συνεχώς ..Ελα μου κανεις πλακα σιγουρα!!!τεσπα απαντησα στην απαντηση σου που δε σου αρεσε αυτο που ακουσες κ επιτεθηκες!Δε με νοιαζει τι πιστευεις σε φορουμ ειμαστε κ λεμε τπτ να περναει η ωρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Οκ.. ότι πεις.. η τελευταία πρόταση σου είναι αποστομωτική εξάλλου.θες να σου δείξω benchmarks σε σύστημα της προκοπής (για τότε) για να δεις διαφορές ανάμεσα σε Vista & 7 ?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 βρε threshako έχω ακόμα τα 3.11 σε δισκέτες.. τα θέλεις ?
mad_apo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μια χαρα ειναι σαν λειτουργικο τα windows 8. Το κολλημα με το start δεν το καταλαβαινω. Εγω δεν τα θεωρω fail οπως λεει ενας παραπανω, απλα κατι διαφορετικο. Και ειδικα στο surface pro που πηρα απο εξωτερικο (εδω καλα κρασια πότε θα ερθει) ειναι τελειο. Δεν το λες tablet οπως το ipad 3 που εχω γιατι μπορεις να κανεις πολλα περισσοτερα. Τελειο guys. Δοκιμαστε εκει την εμπειρια και μετα πειτε την γνωμη μας για το modern UI που σκιζει σε touch συσκευες. Για τα Windows blue λεγετε οτι μπορει να δωθουν και δωρεαν σ αυτους που εχουν ηδη τα 8. Θα δειξει. Αλλα και δωρεαν να μην ειναι απλα ακολουθει αυτο που κανει εδω και τόσα χρονια η apple στο mac OSX. OK δεν θα κανουν 17 ευρω οπως εδινε η apple το νεο Mac OSX Mountain Lion αλλα παλι καμμια 30 ευρω.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 βρε threshako έχω ακόμα τα 3.11 σε δισκέτες.. τα θέλεις ?διαφωνείς ότι σε σύστημα της προκοπής (2c & 4gb ram) δεν μπορείς να δεις διαφορές?
MoviemakerGr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 διαφωνείς ότι σε σύστημα της προκοπής (2c & 4gb ram) δεν μπορείς να δεις διαφορές? Δεν διαφωνώ σε τίποτα περιέγραψα την δικη μου άποψη,για το θέμα αρχικα,εεε μετα ξεφύγαμε και λιγο ως συνήθως.. μιας και δικαιούται την δικη του άποψη ο καθενας ας μείνουμε εκεί.. αν δεν ηταν τα Games που τρέχουν κατω απο Win εγω θα είχα φύγει.. και παρεμπιπτόντως .. θα τα βρουν με την Intel να βγάλουν native driver USB 3 για τα 8 ? Ξέρω οτι είναι πιο πολύ ευθύνη της Intel αυτό,για το osX πάντως υπάρχει.. όπως και για τα seven..
Super Moderators Thresh Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Super Moderators Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 sorry αλλά δεν είναι άποψη ότι σε σύστημα που ανέφερα οι διαφορές είναι ανύπαρκτες, είναι δεδομένο... θέμα Intel είναι αυτό, φαντάζομαι ότι έχουν πρόβλημα μητρικές με native usb3.0 (intel), όχι από άλλους κατασκευαστές...
Federer Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 H microsoft με την υπεροψία του μονοπώλη,και το πείσμα της να τα συνδέει όλα μπας και προχωρήσουν και "τα απροχώρητα" έχει κάψει πολλές εφαρμογές που στα χέρια άλλων μπορεί να είχαν σήμερα εντελώς άλλη οντότητα και αντιμετώπιση απο τους χρήστες.. στο τέλος θα κάψει και την "βάση" δηλαδή το λειτουργικό γιατί απ'οτι φαίνεται η έμπνευση από αυτή την εταιρία έχει χαθεί χρόνια πριν.. ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (η ας της πει κάποιος) ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ BING ΑΛΛΑ ΤΗΝ GOOGLE SEARCH ENGINE !!!! όπως και τον explorer,το dropbox, κλπ κλπ κλπ .. Ετσι λες ΕΣΥ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα