Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα windows 8 εχουν επισημα αποτυχει (σε αυτη τη μορφη τους) και δεν υπαρχει λογος για διαφωνιες η ίδια η microsoft το παραδεχεται. Με το προγραμματακι classic shell τα 8 γινονται καταπληκτικα. Εχεις κ το κλασσικο start και metro με shift-win key, Ειναι το γ... απλο. Για εταιρικο περιβαλλον που δεν ειδα κανενα να το σχολιαζει αλλα εινια το Α και το Ω για την microsoft το metro ειναι καραγκιοζιλικια. Ειναι το τελειο λειτουργικο για να λουφαρει καποιος καθως πας σε dt απο παιχνιδι στο desktop. Χωρια που το να πανε υπαλληλοι στα 7 απο τα xp ειναι ηδη δυσκολο λογω πνευματικης δυσκινησιας ποσο μαλλον τα 8 

Δεν αντιλέγω στην χρήση του start orb αν είσαι τόσο παππούς που δεν μπορείς να συνηθίσεις κάτι καινούριο... Αλλά αυτό που λές το είπε και η microsoft, ναι ρε συ, το σχεδιάζανε 2 χρόνια, για 1 χρόνο είχαν την preview (και τα σχόλια απο τους παππούδες απο τότε) και δεν σκέφτικαν να το αλλάξουν, είπαν δεν γαμιέτε θα το αφήσω έτσι και μετά θα το κάψω μόνος μου... Μέχρι και η Apple είπε πως "η νέα Microsoft (windows 8, Phone 8, XBOX Infinity) είναι μια αλτρουιστιή και φουρουριστική microsoft, μια νέα γενιά εξαρτημάτων για μια νέα γενιά καταναλωτών"... Και τα windows 8 προγραμαστιστικά ως προς την αξιοποίηση του hardware σου στο έπακρο ειναι χιλιάδες χρόνια μπροστά απο τα 7άρια...

Δημοσ.

H microsoft με την υπεροψία του μονοπώλη,και το πείσμα της να τα συνδέει όλα μπας και προχωρήσουν και "τα απροχώρητα" έχει κάψει πολλές εφαρμογές που στα χέρια άλλων μπορεί να είχαν σήμερα εντελώς άλλη οντότητα και αντιμετώπιση απο τους χρήστες.. στο τέλος θα κάψει και την "βάση" δηλαδή το λειτουργικό γιατί απ'οτι φαίνεται η έμπνευση από αυτή την εταιρία έχει χαθεί χρόνια πριν..

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (η ας της πει κάποιος) ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ BING ΑΛΛΑ ΤΗΝ GOOGLE SEARCH ENGINE !!!!

όπως και τον explorer,το dropbox, κλπ κλπ κλπ ..

Μακάρει να μπορούσαν αλλά η Google είναι αντίπαλος... :P DEATH TO MUTANTS!!!

Δημοσ.

Πάντως το μοναδικό πράγμα που με χάλασε εμένα είναι η διαδικασία για να κάνεις log off η shut down όταν είσαι στο desktop :(

Sent from my RM-821_eu_euro1_276

Αυτόματα, πας κάτω γωνία δεξιά --> Settings --> Power ---> CHOOSE!!!

Η μόνη διαφορά σε αυτό το κομάτι με τα windows 7 είναι οτι αντί για δεξιά πας αριστερά, άντε και το ότι ατί για την λέξη Settings πατούσες σην Start Orb... 

ΙΔΙΑ ΠΟΣΟΤΙΚΑ CLICK!!! ΔΛΔ ΠΟΣΟ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ??

• Like 3
Δημοσ.

Δεν βλέπω πουθενά να αναφέρετε κάτι για επιστροφή όντως στο εύκολο περιβάλλον των 7 αλλά ανασχεδιασμένο...

Δημοσ.

Γιατι να αναθεωρήσουν, το οτι δεν το έχουμε συνηθίσει δεν το κάνει κακό, γιατί να μην μάθουμε να λειτουργούμε με κάτι καινούριο που ήρθε στην ζωή μας για να κάνει τα πράγματα ποιό εύκολα? Θέλει computer shortcut (?) υπάρχει και η επιφάνει εργασίας, θέλεις search bar (?) στα πλάγια είναι, με τον ταχύτερο και ποιό εξελιγμένο προγραματιστικά κώδικα αναζήτησης...

Δεν διαφωνώ με αυτο που λές αλλα ακομα αναρωτιέμαι γιατι να μην υπάρχει η επιλογή να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το κλασσικό start για οσους το θέλουν.

Δηλαδή εμενα μου ακούγεται ως εξής << Βγάλαμε καινούργια windows οποτε οπως και να τα κάνουμε αυτοι που χρησιμοποιούν windows γενικά θα πανε και στα 8 αναγκαστικά σιγα μην μείνουν με παλιο λειτουργικό>>

Καλές και αρκετές αλλαγές που εχουν γίνει κτλπ και το metro ui κτλπ αλλα ορισμένοι χρήστες θες απο συνήθεια θες πως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους με ενα συγκεκριμένο τρόπο αστους να εχουν πολλές επιλογές με new και old futures (βλέπε start κτλπ)

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Δεν βλέπω πουθενά να αναφέρετε κάτι για επιστροφή όντως στο εύκολο περιβάλλον των 7 αλλά ανασχεδιασμένο...

ούτε εμείς αναβάθμιση στο firmware σου, αλλά τι να κάνουμε...

Δεν διαφωνώ με αυτο που λές αλλα ακομα αναρωτιέμαι γιατι να μην υπάρχει η επιλογή να μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το κλασσικό start για οσους το θέλουν.

γιατί θέλουν να προωθήσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται το νέο τους UI...
  • Like 4
Δημοσ.

Moviemakergr Δεν σε υποχρεωνει κανεις να χρησιμοποιεις το bing απο οσο βλεπω μεχρι στιγμης μπορεις να χρησιμοποιησεις το google οπως επισης δεν σε υποχρεωνει κανεις να χρησιμοποιησεις και τα win οποτε εφοσον εχει αυτα τα προιοντα θα τα βαλει μπροστα για να τα βλεπει για να πουλαει κ εσυ στο μαγαζι σου βιτρινα τα εχεις τα προιοντα σου να τα πουλας,που το προβλημα λοιπον?

Δημοσ.

Δηλαδή εμενα μου ακούγεται ως εξής << Βγάλαμε καινούργια windows οποτε οπως και να τα κάνουμε αυτοι που χρησιμοποιούν windows γενικά θα πανε και στα 8 αναγκαστικά σιγα μην μείνουν με παλιο λειτουργικό>>

Καλές και αρκετές αλλαγές που εχουν γίνει κτλπ και το metro ui κτλπ αλλα ορισμένοι χρήστες θες απο συνήθεια θες πως χρησιμοποιούν τον υπολογιστή τους με ενα συγκεκριμένο τρόπο αστους να εχουν πολλές επιλογές με new και old futures (βλέπε start κτλπ)

Έχεις το δίκιο σου αλλά σαν εταιρία που θέτει κάποιο στόχο δεν είναι εφικτό να κρατήσει 2 πατέντες με τις ίδιες λειτουτργίες στο ίδιο λειτουργικό, εκεί νομίζω πως αφήνεις την "μαμά" και βάζεις κάποιο έξτρα πρόγραμμα που θα αντιγράψει τις λειτουργίες που θέλεις εσύ ή ο κάθε εσύ :)

Δημοσ.

Είναι να απορεί κανείς με τη γκρίνια μερικών. Αυτό είναι το νέο OS τους. Τελεία. Αν δε θες, μην το βάζεις. Ή βάλε ένα startIsBack η δεν ξέρω κι εγώ τι, και σταμάτα τη γκρίνια. Καταντάει βαρετό. Στην τελική, δε σε ανάγκασε κανείς.

Όποιος δυσκολεύεται με τα windows 8 πάντως, να γυρίσει στα 7 και να μην πάει ποτέ σε άλλο OS, πέρα των παλιών Windows, γιατί θα τα βρει μπαστούνια.

Εγώ που τα έμαθα μόνος μου, και δουλεύω και πιο αποδοτικά απότι στα 7, πρέπει να είμαι ιδιοφυία. A dream comes true...

• Like 1
Δημοσ.

ψάχνεις? πατάς winkey γράφεις τα πρώτα γράμματα του προγράμματος που θες, στο βρίσκει σε χρόνο dt και πατάς enter...

true, μετα απο λιγο το συνηθιζεις, αλλα στην αρχη μπερδευει

Δημοσ.

Ωραίο λειτουργικό το 8 αλλά.

Το μετρό δεν γίνεται και δεν δουλεύετε απο καμία εταιρεία όλοι παίζουν με το classic shell...Αν είχαμε οι home users και οι εταιρείες touch οθόνες τότε ναι ίσως να δούλευε το θέμα.Επισης δεν καταλαβαίνω γιατί δεν βγάζει η ms κάποιο touch pad η κάποιο αντίστοιχο ποντίκι όπως η apple,ώστε να κάνει την μετάβαση στα 8 κάπως ποιο υποφερτή.Θεωρω ότι έκανε λάθος με τα 8 όταν το 90% των χρηστών pc δεν έχουν ούτε οθόνη touch ούτε κάποιο interface αφής.Τωρα όσο αφορά το blue,εύχομαι να φέρει κάποιες παραπάνω αλλαγές στο interface και όχι μόνο στην μόστρα...

Δημοσ.

Δεν μπόρεσα ποτέ να κατάλαβω γιατί ο κόσμος σκοτώνεται για ένα παλιοκουμπί;

Τόσα κουμπιά πατάτε ρε παιδιά,τόσα κλικ,σε browsers,σε προγράμματα επεξεργασίας φωτογραφιών,σε game κτλ κτλ.

Και τώρα μου λέτε ότι η απουσία του start button σας έφερε την καταστροφή;Άλλα είναι που πρέπει να μας απασχολούν σε ένα λειτουργικό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...