Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Εννοείται ότι μιλάω για αυτους που δεν ξέρουν τα keyboard shortcuts. Εγώ τα έχω φτιάξει σε batch file στο desktop

Sent from my Lumia 920

πιο παλιό από το alt+f4 πεθαίνεις όμως, παίζει να είναι πιο διάσημο από το ctrl+c/x/v...
  • Like 2
  • Απαντ. 124
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να υπάρχει η επιλογή για οσους θέλουν και το κλασσικό start , δεν ειναι ανάγκη να καταργηθεί το metro UI, το να υπάρχουν περισσότερες επιλογές δεν ειναι κακό αντιθέτως θα έλεγα.

φιλε μου δοκιμασε το startisback το οπίο επαναφερει το start menu οπως ειναι στα 7αρια χωρις να τρεχει καποια διεγασία επιπλέον(οπως γινεται σε πrογραμματα τετοιου ειδους πχ start8).

Δημοσ.

Thread για windows blue κατεληξε αλλη μια συζητηση για το start menu. Αποδειξη οτι ο κοσμος ειναι διχασμενος.

Δεν ειναι απλα ρομπα να εχουν εμπορικη επιτυχια utilities που τα χρεωνουν $5 για κατι που μεχρι τωρα ηταν δεδομενο? Και το πιο επιτυχημενο απο τα παραπανω utilities να ειναι αυτο που ενεργοποιει υπαρχουσες ρουτινες και καταργει αλλες.

Τα εβαλα και εγω τα 8 σε ενα απο τα desktop μου μετα απο αναγκαστικο φορματ. Σε συνδυασμο με το start menu, τωρα που βρηκα και πως μικραινω τα χοντροκομμενα borders των παραθυρων η εμφανιση τους εχει αναβαθμιστει σε υποφερτη

• Like 3
Δημοσ.

Για πιο λόγο πρέπει να επιστρέψει το κλασσικό start; To metro UI κάνει ακριβώς την ίδια λειτουργία ενώ παράλληλα παρουσιάζει άμεσα πιο πολλές πληροφορίες και είναι πιο εύχρηστο.

Έχω το taskbar αν θέλω απλώς μία σειρά με shortcuts.

Εγώ το βρίσκω πολύ εκνευριστικό να πρέπει για να ανοίξω μια παραθυρική εφαρμογή να ανοίγω το metro UI και να την ψάχνω. Ενώ με το start κάνω ελάχιστο χρόνο (έχει και το search που βοηθάει).

• Like 1
Δημοσ.

Χωρίς να το εχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα το metro μου φανηκε καλή ιδέα, αλλα θελει μαλλον αρκετό tweaking ωστε να ειναι πιο ευχρηστο.

Αυτο που αναρωτιέμαι ειναι που θελουν να το πανε με το Store, και αν θελουν τελικά σε καποια μελλοντική εκδοση των windows να υπάρχει μονο το store και να μπορείς να εγκαταστήσεις μονο εφαρμογές που εχει εγκρίνει η microsoft.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ το βρίσκω πολύ εκνευριστικό να πρέπει για να ανοίξω μια παραθυρική εφαρμογή να ανοίγω το metro UI και να την ψάχνω. Ενώ με το start κάνω ελάχιστο χρόνο (έχει και το search που βοηθάει).

ψάχνεις? πατάς winkey γράφεις τα πρώτα γράμματα του προγράμματος που θες, στο βρίσκει σε χρόνο dt και πατάς enter...
  • Like 12
Δημοσ.

Χωρίς να το εχω χρησιμοποιήσει ιδιαίτερα το metro μου φανηκε καλή ιδέα, αλλα θελει μαλλον αρκετό tweaking ωστε να ειναι πιο ευχρηστο.

Αυτο που αναρωτιέμαι ειναι που θελουν να το πανε με το Store, και αν θελουν τελικά σε καποια μελλοντική εκδοση των windows να υπάρχει μονο το store και να μπορείς να εγκαταστήσεις μονο εφαρμογές που εχει εγκρίνει η microsoft.

Ε ναι, θα καταργήσουν το desktop που έχουν εκατομμύρια χρήστες και αποτελεί το κομμάτι που παίζουν μπάλα μόνοι τους (όχι apple fanboys, το 10% δε θεωρείται ανταγωνισμός. Είμαι σίγουρος ότι στο 10% συμπεριλαμβάνονται και τα pc που παίρνουν στις ταινίες που είναι όλα apple.) για να πάνε σε κάτι που κυριαρχεί το android και το iOS.

Τι ακούω ο άνθρωπος...

Εδώ ένα start menu έβγαλε (που στην αρχή το έβριζαν οι χρήστες) και πέσατε να τη φάτε όλοι και κάνατε σαν να σας πήραν τη γκόμενα. Που να βγάλει το desktop; Θα βάλει λουκέτο την άλλη μέρα...

Όσο για το search, όταν είσαι στην start screen, απλά ξεκινάς να πληκτρολογείς. Τόσο δύσκολο...

Για να πάω και στα blue... Καλοδεχούμενες οι αλλαγές, που όπως φαίνεται θα εμπλουτίσουν τα windows 8.

Μετά από τον πολύ καλό IE10, έχω μεγάλες προσδοκίες από τον 11.

Όσο για την Bing, η Google λούζεται τις π@π@ρίες της με το youtube κλπ στα windows phone... Και σίγουρα θα υπάρξει και συνέχεια...

• Like 3
Δημοσ.

Τα windows 8 εχουν επισημα αποτυχει (σε αυτη τη μορφη τους) και δεν υπαρχει λογος για διαφωνιες η ίδια η microsoft το παραδεχεται. Με το προγραμματακι classic shell τα 8 γινονται καταπληκτικα. Εχεις κ το κλασσικο start και metro με shift-win key, Ειναι το γ... απλο. Για εταιρικο περιβαλλον που δεν ειδα κανενα να το σχολιαζει αλλα εινια το Α και το Ω για την microsoft το metro ειναι καραγκιοζιλικια. Ειναι το τελειο λειτουργικο για να λουφαρει καποιος καθως πας σε dt απο παιχνιδι στο desktop. Χωρια που το να πανε υπαλληλοι στα 7 απο τα xp ειναι ηδη δυσκολο λογω πνευματικης δυσκινησιας ποσο μαλλον τα 8 

• Like 2
Δημοσ.

Ε ναι, θα καταργήσουν το desktop που έχουν εκατομμύρια χρήστες και αποτελεί το κομμάτι που παίζουν μπάλα μόνοι τους (όχι apple fanboys, το 10% δε θεωρείται ανταγωνισμός. Είμαι σίγουρος ότι στο 10% συμπεριλαμβάνονται και τα pc που παίρνουν στις ταινίες που είναι όλα apple.) για να πάνε σε κάτι που κυριαρχεί το android και το iOS.

Δεν είπα οτι θα καταργήσουν το desktop, μπορει να χρησιμοποιήσουν το store και για desktop εφαρμογές στο μελλον. Δεν ειπα οτι θα γινει αυτό σε 1-2 χρόνια, ισως σε 5+.
Δημοσ.

H microsoft με την υπεροψία του μονοπώλη,και το πείσμα της να τα συνδέει όλα μπας και προχωρήσουν και "τα απροχώρητα" έχει κάψει πολλές εφαρμογές που στα χέρια άλλων μπορεί να είχαν σήμερα εντελώς άλλη οντότητα και αντιμετώπιση απο τους χρήστες.. στο τέλος θα κάψει και την "βάση" δηλαδή το λειτουργικό γιατί απ'οτι φαίνεται η έμπνευση από αυτή την εταιρία έχει χαθεί χρόνια πριν..

ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ (η ας της πει κάποιος) ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ BING ΑΛΛΑ ΤΗΝ GOOGLE SEARCH ENGINE !!!!

όπως και τον explorer,το dropbox, κλπ κλπ κλπ ..

• Like 1
Δημοσ.

Ας αναθεωρήσουν καποια στιγμή να βάλουν και το κλασικό start

Γιατι να αναθεωρήσουν, το οτι δεν το έχουμε συνηθίσει δεν το κάνει κακό, γιατί να μην μάθουμε να λειτουργούμε με κάτι καινούριο που ήρθε στην ζωή μας για να κάνει τα πράγματα ποιό εύκολα? Θέλει computer shortcut (?) υπάρχει και η επιφάνει εργασίας, θέλεις search bar (?) στα πλάγια είναι, με τον ταχύτερο και ποιό εξελιγμένο προγραματιστικά κώδικα αναζήτησης...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...