Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Win8China, η πρώτη preview έκδοση των Windows Blue θα φθάσει μέσα στους επόμενους μήνες με την τελική έκδοση να προορίζεται για το καλοκαίρι.Οι πληροφορίες που φθάνουν από το στρατόπεδο της Micrοsoft κάνουν λόγο ότι στην έκδοση που θα κυκλοφορήσει θα περιλαμβάνεται και ο Internet Explorer 11. Όσον αφορά την Windows Blue να αναφερθεί ότι αριθμεί ποικίλα tweaks που σκοπό έχουν να βελτιώσουν την εμπειρία των χρηστών με τα Windows 8, RT, Server 2012 και με τα Windows Phone 8. Εκτός όμως από τις ρυθμίσεις-βελτιώσεις στο επίπεδο των Windows, η εταιρεία θα τροποποιήσει και πρόσθετες υπηρεσίες, όπως το Skydrive, την γνωστή cloud υπηρεσία της Microsoft που και αυτή θα γνωρίσει αλλαγές.

Οι τελευταίες όμως αναφορές κάνουν λόγο ότι η λειτουργία της αναζήτησης (Charms Bar) όσον αφορά το περιβάλλον των Windows 8, RT και Server 2012 θα γνωρίσει πολλές αλλαγές. Φυσικά πρωτεύοντα ρόλο μέσα στην Windows Blue θα διαδραματίσει και η μηχανή αναζήτησης της Bing, με την τελευταία να λέγεται ότι θα κατέχει κυρίαρχη θέση.

Η διάθεση της Windows Blue αναμένεται να αποτελέσει για την Microsoft την αφετηρία για την κυκλοφορία ανά τακτικά χρονικά διαστήματα διάφορων updates, fixes και tweaks για τις τελευταίες σειρές των προϊόντων της.

Link.png Site: http://www.techspot.com/news/51740-windows-blue-to-feature-ie11-bing-search-public-summer-preview.html[/url]']techspot.com

Δημοσ.

Ας αναθεωρήσουν καποια στιγμή να βάλουν και το κλασικό start

Για πιο λόγο πρέπει να επιστρέψει το κλασσικό start; To metro UI κάνει ακριβώς την ίδια λειτουργία ενώ παράλληλα παρουσιάζει άμεσα πιο πολλές πληροφορίες και είναι πιο εύχρηστο.

Έχω το taskbar αν θέλω απλώς μία σειρά με shortcuts.

• Like 27
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ας αναθεωρήσουν καποια στιγμή να βάλουν και το κλασικό start

εμπρός πίσω? :P
  • Like 16
Δημοσ.

Να υπάρχει η επιλογή για οσους θέλουν και το κλασσικό start , δεν ειναι ανάγκη να καταργηθεί το metro UI, το να υπάρχουν περισσότερες επιλογές δεν ειναι κακό αντιθέτως θα έλεγα.

• Like 14
  • Super Moderators
Δημοσ.

Να υπάρχει η επιλογή για οσους θέλουν και το κλασσικό start , δεν ειναι ανάγκη να καταργηθεί το metro UI, το να υπάρχουν περισσότερες επιλογές δεν ειναι κακό αντιθέτως θα έλεγα.

υπάρχει με 3rd party program :P
  • Like 4
Δημοσ.

Πάντως το μοναδικό πράγμα που με χάλασε εμένα είναι η διαδικασία για να κάνεις log off η shut down όταν είσαι στο desktop :(

Sent from my RM-821_eu_euro1_276

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως το μοναδικό πράγμα που με χάλασε εμένα είναι η διαδικασία για να κάνεις log off η shut down όταν είσαι στο desktop :(

Sent from my RM-821_eu_euro1_276

use the alt+f4 Luke :P

Need Official support dammit :P

σιγά τη διαφορά...
  • Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...