akisgd Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2016 Νομίζω ότι η πατέντα αφορούσε το σύνολο της κάψουλας και έχει ήδη λήξει η αποκλειστικότητα γι'αυτό και έχουν βγει τόσες εναλλακτικές. Εγώ νομίζω ότι είναι απλά θέμα κόστους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Βεροπουλος -25% τις DE και βγαινουν 2.99€. Μιας και βρεθηκα πηρα ενα κουτι κατι DE Ultimate Onyx με ενταση 12. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2016 Έχει και μια νέα λουγκο έντασης 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα ειπα να παρω μια μηχανη του καφε Site: αυτην που ειναι σε προσφορα και να το συνδυασω με φακελακια που αναφερετε εδω μεσα. Με δυο λογια αξιζει αυτη η μηχανη? 2-3 καφε την ημερα θα φτιαχνει Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Καλησπερα ειπα να παρω μια μηχανη του καφε Site: αυτην που ειναι σε προσφορα και να το συνδυασω με φακελακια που αναφερετε εδω μεσα. Με δυο λογια αξιζει αυτη η μηχανη? 2-3 καφε την ημερα θα φτιαχνει Ευχαριστω! Οι καψουλες nespresso (για τις οποιες μιλαμε εδω) ΔΕΝ ειναι για αυτη τη μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω για την ενημερωση δε το ηξερα... Αυτη η μηχανη συμφερει? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη μηχανη οικονομικη? Συμφερει να παω σε μηχανη nespresso? Κατα κυριο λογο καπουτσινο θα φτιαχνει. Αν ειμαι σε λαθος θεμα παρακαλω διαγραψτε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehgata Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2016 Ευχαριστω για την ενημερωση δε το ηξερα... Αυτη η μηχανη συμφερει? Εχετε να προτεινετε καποια αλλη μηχανη οικονομικη? Συμφερει να παω σε μηχανη nespresso? Κατα κυριο λογο καπουτσινο θα φτιαχνει. Αν ειμαι σε λαθος θεμα παρακαλω διαγραψτε το... Η nespresso ειναι σαφως καλητερη. Δεν βγαζει ομως ετοιμο τον καπουτσινο,θα πρεπει να φτιαξεις ξεχωριστα το αφρογαλο. Η συγκεκριμενη μηχανη αυτο το διαστημα ειναι δωρο με 10 συσκευασιες καψουλες σε πολλα super market. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 ο κοτσοβολος δινει δωρεαν αεροτσινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lefteris235 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Και αν πάρεις lattissima δεν το χρειάζεσαι και κανείς και cappuccino αυτόματα. Αφορά το σχόλιο ότι οι nespresso μηχανές δεν κάνουν cappuccino. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Εμενα τι με συμφερει να παρω για καπουτσινο? Κατι Site: τετοιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Ποσους πινεις την μερα; Αναλογα την ποσοτητα που θες, ποσο γρηγορα τον θες σε συμφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 19 Μαρτίου 2016 εγω σκέφτομαι για σειρα "υ" σε delongi, krups για καπουτσινο και φρεντο καπουτσινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gchris7 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Για αφρόγαλα πάντως έχει το jumbo στα 19ε και κάνει μια χαρά την δουλειά του για ζεστό και κρύο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Αφρογαλα φτιαχνω αφου βαζω για λιγα δευτερολεπτα γαλα στο μικροκυματων και το χτυπαω με του φραπε. Γινεται παρα πολυ καλο εως εξαιρετικο και κραταει και πολυ ωρα στο ποτηρι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sokonik_ Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2016 Ποσους πινεις την μερα; Αναλογα την ποσοτητα που θες, ποσο γρηγορα τον θες σε συμφερει. 2-3 την ημερα θα φταχνει,,, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις