Silenzio Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 από volcano είχα πάρει με την προσφορά που αναφέρεις και δοκίμασα τις 3 γεύσεις lungo, gourmet και ristretto, πίνεται αλλά προσωπική μου άποψη του e-dructer και ειδικά ο fortissimo είναι πολύ καλύτερος σε γεύση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Incepted Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2016 Εχω κανει μια αναφορα για Volcano πιο πανω , πηρα μεσα στα χριστουγεννα ενα mix απο ristretto - gourmet και lungo , και ενω περιμενα πριν δοκιμασω να κλεινω περισσοτερο προς Gourmet τελικά δεν μου αρεσε κανεις απ τους 3 με θεωρητικά τον καλυτερο να ειναι ο Ristretto αλλα ολοι ειχαν γευση απο καμμενο καφε και μηδενική μυρωδιά , ουτε κατα διανοια για espressakia για κανενα Capuccino - Latte πηνονται αλλα μεχρι εκει . 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2016 Θα ήθελα μια γνώμη (off topic) είναι αν είναι σωστό (πιο πολύ για τη ροή στη μηχανή και λιγότερο γευστικά) που χρησιμοποιώ φιλτραρισμένο νερό (από κανάτα με φίλτρο) στην εσπρεσιέρα (για μικρότερη φθορά από άλατα). Σωστό είναι που χρησιμοποιείς φίλτρο, αλλά να ξέρεις το φίλτρο δεν συγκρατεί τα άλατα. Ούτε υπάρχει και άλλος εύκολος τρόπος να αφαιρέσεις τα άλατα από το πόσιμο νερό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsakman21 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Το είδα τώρα σε διαφήμιση στην τηλεόραση Δε μπορεσα να την βρω στα ελληνικά στο youtube και βρήκα κάποιες γαλλικές Τιμές βρήκα εδώ https://www.welovesupermarket.gr/kafes-rofimata/tsai/kapsoyles-gia-nespresso Δυστυχώς δε ξέρω αν αξίζει σε σχέση με τα φακελάκια τσαγιού 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hurin Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Άντε να φέρουνε και σοκολάτα (ρόφημα)! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacky4 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2016 Παιδιά οι κάψουλες lipton είναι και πανάκριβες (4,5 αρχική τιμή) σε σχέση με τα φακελάκια, αλλά και πάρα μα πάρα πολύ μέτριες. Δοκίμασα την μωβ συσκευασία (chai νομίζω). Τις βρήκα στον Βασιλόπουλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μου ηρθε εμαιλ απο edructer και λεει στα 2 κουτια δωρο 100 καψουλες τσαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μου ηρθε εμαιλ απο edructer και λεει στα 2 κουτια δωρο 100 καψουλες τσαι. Μάλλον εννοείς στα 2 κουτιά καφέ (100άδες) ή κάνω λάθος? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Μάλλον εννοείς στα 2 κουτιά καφέ (100άδες) ή κάνω λάθος?Ακριβώς έτσιΜόνο για σήμερα λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
esertas Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Σωστό είναι που χρησιμοποιείς φίλτρο, αλλά να ξέρεις το φίλτρο δεν συγκρατεί τα άλατα. Ούτε υπάρχει και άλλος εύκολος τρόπος να αφαιρέσεις τα άλατα από το πόσιμο νερό. Νομίζω ο μόνος τρόπος είναι να βράζεις πρώτα το νερό να κρυώνει και μετά να το χρησιμοποιείς. Για αυτό και αν το κάνεις αυτό για να φτιάχνεις παγάκια γίνονται διάφανα κρυστάλλινα τα παγάκια. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Οποιος μενει β.προαστια(κηφισια ειμαι) και κεφαρει. Παραγγελνει για μενα μια κουτα λουνγκο και μοιραζομαστε τα τσαγια.. Χαχα τα τσαγια ακουστηκε καπως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gas_83 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Νομίζω ο μόνος τρόπος είναι να βράζεις πρώτα το νερό να κρυώνει και μετά να το χρησιμοποιείς. Για αυτό και αν το κάνεις αυτό για να φτιάχνεις παγάκια γίνονται διάφανα κρυστάλλινα τα παγάκια. Offtopic Πράγματι αν βράσεις το νερό, θα παρατηρήσεις άλατα στην επιφάνεια (και στα πλαϊνά) της κατσαρόλας, αλλά και πάλι πως θα τα αφαιρέσεις από το βρασμένο νερό? Με έναν ψηφιακό μετρητή (ολικής) σκληρότητας πήραμε μετρήσεις από νερό βρύσης (το οποίο είχε γύρω στα 250 mg CaCO3/l). Έπειτα το περάσαμε από φίλτρο και πήγε στα 100 (mg CaCO3/l). Επειδή όμως δεν έχω γνώσεις χημείας δεν μπορώ να καταλάβω αν τελικά αφαρούνται (μειώνονται) τα άλατα. Ένας εμπειρικός (δικός μου) τρόπος είναι να βράσω το νερό με βραστήρα, αν έχει άλατα το νερό, ο βραστήρας γίνεται χάλια κατευθείαν! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Τώρα που λέτε για παγάκια άσχετο βεβαίως αλλά τα παγάκια που βαζουν στους καφέδες στα μαγαζιά γιατί αργούν να λιώσουν σε σχέση με τα οικιακά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Share Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2016 Γιατί είναι από "καταστήματα" που πουλάνε μόνο πάγο και τα κάνουν αλλιώς, σε διαφορετικές θερμοκρασίες και με άλλη διαδικασία λογικά Έχω πετύχει και σε super market (Μασούτη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biostl Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2016 Στον Μισεγγιάννη στο Κολωνάκι , κάψουλα με καφέ δικό του φρεσκοκομμένο Υεμένης , το κάτι άλλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις