JIMBOAthens Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 η μόνη πραγματική διαφορά είναι οτι οι ποιο φτηνές δεν είναι αυτόματες Δεν ισχύει αυτό. Εξήγησα τις διαφορές πιο πάνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εξαρτάτε τι εννοεί ο καθένας πραγματική διαφορά. Πάντως έχεις δίκιο για την U. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsr250 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Πηγα πριν απο λιγο να παρω καψουλες απο τα lidl στη Λαρισα και τις ειχαν 3.99€!!!! Τρελαθηκα Μολις πηρα να δοκιμάσω και τις lungo 2,99 €. Μηπως εκανες λάθος?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stifler12 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2015 Εχω μια μηχανη Delonghi με καψουλες αλλα την ειχα 2 χρονια στο ντουλαπι.Την κατεβασα και την καθαρισα εξωτερικα αλλα δεν εχω κανει κατι αλλο,τι χρειαζεται για να καθαρισω μεσα το κυκλωμα?Βρηκα κατι ταμπλετες αφαλατωσης.Να παρω αυτες?Διαβασα και για ξυδι αλλα μπορει να αλλιωσει την γευση.τι προτεινετε?ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
biostl Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Χθες μόλις αγόρασα μια nespresso , και ρώτησα κάποια πράματα. Ο μηχανισμός είναι σ όλες ο ίδιος, με πίεση στα 1,9 bar για να κάνει καιμάκι. Μόνο το εξωτερικός σχεδιασμός αλλάζει και και ότι κάποιες έχουν επιπλέον εξάρτημα για αφρόγαλα. Μιλάω για μηχανές με τιμές απο 65 εως 130 ευρώ πάνω κάτω Υπάρχει προσφορά με 49 ευρώ Krups , Deloghi inissia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2015 Πάντως η πίεση στις nespresso είναι 19 bar και όχι 1,9 που λέει ο συνφορουμίτης παραπάνω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2015 Μολις πηρα να δοκιμάσω και τις lungo 2,99 €. Μηπως εκανες λάθος?? Μάλλον το λάθος στην τιμή συνεχίζεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
erevos_csd Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή παίζει πολύ διαφήμιση στο Youtube, προσοχή: οι κάψουλες της Jacobs είναι άθλιες. Λίγο off topic, αφού είναι για γέμισμα κάψουλων: είχα πάρει κάψουλες της Emohome, που είναι με πλαστικό καπάκι αντί για αυτοκόλλητο. Ε, λοιπόν, "τσαλακώθηκε" η μία, έκοψε και το πλαστικό που κρατάει την κάψουλα με το καπάκι, και είπα να κάνω μια δοκιμή: Έπιασα μια αδειασμένη & καθαρισμένη κάψουλα της Douwe Egberts, την γέμισα και έβαλα το καπάκι από την Emohome. Ε, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Καλύτερο από την Emohome σίγουρα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolidis13 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2015 Επειδή παίζει πολύ διαφήμιση στο Youtube, προσοχή: οι κάψουλες της Jacobs είναι άθλιες. Λίγο off topic, αφού είναι για γέμισμα κάψουλων: είχα πάρει κάψουλες της Emohome, που είναι με πλαστικό καπάκι αντί για αυτοκόλλητο. Ε, λοιπόν, "τσαλακώθηκε" η μία, έκοψε και το πλαστικό που κρατάει την κάψουλα με το καπάκι, και είπα να κάνω μια δοκιμή: Έπιασα μια αδειασμένη & καθαρισμένη κάψουλα της Douwe Egberts, την γέμισα και έβαλα το καπάκι από την Emohome. Ε, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Καλύτερο από την Emohome σίγουρα! Οι προδιαγραφές του πλαστικού στις Douwe Egberts είναι η χρήση του για μιά φορά στους 90 βαθμούς Κελσίου και υπο πίεση 19 bar , η επαναλαμβανόμενη χρήση πολυμερίζει το πλαστικό και είναι ανθυγιεινό . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2015 Έπιασα μια αδειασμένη & καθαρισμένη κάψουλα της Douwe Egberts, την γέμισα και έβαλα το καπάκι από την Emohome. Ε, το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό! Καλύτερο από την Emohome σίγουρα! Αυτό κάνω κι εγώ αρκετό καιρό, απλά οι κάψουλες δεν είναι για πάντα μετά τα 5-6 γεμίσματα βουλώνουν οι τρύπες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 http://www.caffevolcano.com/Εχει δοκιμασει κανεις να μας πει εντυπωδσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mertaghon Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πειτε μπρε παιδια καμμια προσφορουλα απο καταστημα καναν αβ,coffe island να παρομεν καμμια καψουλα πηρα μια inisia χτες.. δεν εχω απαιτησεις,καφες ναναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2015 πήγαινε στο lidl και πάρε, είναι οι πιο οικονομικές. Μην φορτώνεσαι, δεν θα τελειώσουν. Πρώτα να καταλήξεις στις γεύσεις και μετά να αγοράσεις ποσότητα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iCyd Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Παιδια μολις πηρα την πρωτη εσπρεσιερα/καφετιερα και δεν εχω και πολυ ιδεα τι παιζει στην αγορα. Ειναι της dolce gusto! Θα ηθελα να ρωτησω,η καψουλες που μπορω να χρησιμοποιω πρεπει να ειναι αποκλειστικα της dolce gusto ή μπορω να χρησιμοποιησω και αλλης εταιρειας? Ρωταω γιατι ειδα στο πρωτο ποστ οτι εληξε η πατεντα για τις καψουλες αλλα για τις nespresso,ισχυει το ιδιο και για τις υπολοιπες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Craven Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2015 Σαν κάτοχος και της dolce gusto και της nespresso, αν σε ενδιαφέρει μόνο ο espresso/cappuccino τότε... προλαβαίνεις να την γυρίσεις και να πάρεις την nespresso Αν σε ενδιαφέρουν οι σοκολάτες, τα περίεργα όπως τσάι και caramel machiatto και δεν συμμαζεύεται (μια χαρά είναι και όλα αυτά και εγώ τα πίνω αν κάτσει) τότε μια χαρά είναι η dolce gusto (και δεν σημαίνει ότι και ο espresso είναι άσχημος σε αυτήν.. έχει ποικιλίες και μερικές είναι καλές.. πχ εμένα στην dolce gusto μου αρέσει ο barista για δυνατό που προ nespresso έκανα και freddo με αυτόν και ο espresso caramel έτσι για κάτι πιο Light) Όπως και να χει, κάψουλες απο άλλες εταιρίες στα S/M για dolce gusto δεν υπάρχουν όπως στην nespresso.. πολλαπλών χρήσεων νομίζω πλέον υπάρχουν (πολύ πιο σπάνια για αυτήν την καφετιέρα βέβαια) αλλά δεν ξέρω τι και πως δεν έχω πάρει ποτέ να ξέρω αν αξίζουν κάτι.. πατέντα είχα κάνει απο περιέργια στο παρελθόν (το κλασσικό με μισή-μισή χρησιμοποιημένες κάψουλες που γεμίζεις) αλλά έχει το μανίκι του, φτιάξτην σωστά, πέτυχε την τρύπα με σημαδάκια ξανά κτλ και δεν αξίζει ο κόπος καν... απ την άλλη στην nespresso ακόμα και στα coffee island στην γειτονιά σου να πας που λέει ο λόγος θα σου φτιάξουν κάψουλες, αλλά ΜΟΝΟ espresso... Με την dolce gusto μην μπλέκεις με πατέντες, πάρε ροφήματα Online από την ίδια την εταιρία που έχει παραπάνω γεύσεις απ τα S/M και ευχαριστήσου την (δεν είναι τόσο ακριβές οι γεύσεις άλλωστε.. φτηνότερες κάπως απ τις αυθεντικές κάψουλες nespresso). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις