ramshi Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν πηγαίνεις Κολωνάκι , στην Λεβέντη 7 είναι ο Μισεγιάννης , η ιστορία του καφέ στην Ελλάδα .Εχει πάνω απο 20 ποκοιλίες espresso σε κάψουλες για Nespresso μηχανές .www.missegyannis.gr .Δεν στέλνει,μόνο απο εκεί . Εχεις δοκιμασει?Μπορεις να μας πεις εντυπωσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2015 Αν πηγαίνεις Κολωνάκι , στην Λεβέντη 7 είναι ο Μισεγιάννης , η ιστορία του καφέ στην Ελλάδα .Εχει πάνω απο 20 ποκοιλίες espresso σε κάψουλες για Nespresso μηχανές .www.missegyannis.gr .Δεν στέλνει,μόνο απο εκεί . http://www.misseyannis.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Αν πηγαίνεις Κολωνάκι , στην Λεβέντη 7 είναι ο Μισεγιάννης , η ιστορία του καφέ στην Ελλάδα .Εχει πάνω απο 20 ποκοιλίες espresso σε κάψουλες για Nespresso μηχανές .www.missegyannis.gr .Δεν στέλνει,μόνο απο εκεί . Μονο που στο site δεν ειδα πουθενα τι καψουλες εχει....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Μονο που στο site δεν ειδα πουθενα τι καψουλες εχει....... Στο facebook τις δειχνει!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jogatore Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 http://www.misseyannis.gr/ Στο facebook τις δειχνει!!! Δηλαδη θελεις φιλε μου εγω να καταλαβω οτι το site που μας εβαλε ο "smpt" ειναι το facebook??? Μην τρελαθουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δυο βήματα είναι να το βρείτε... https://www.facebook.com/misseyannis?pnref=story Πάντως δείχνει κάψουλες 3 ευρώ η δεκάδα. Αλλά τώρα που μας κλείσανε τις τράπεζες... ;-) EDIT: Κατά λάθος έβαλα το προφίλ του αντί για τη σελίδα του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis52 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εχεις δοκιμασει?Μπορεις να μας πεις εντυπωσεις? Ναί Colombian Supremo και Kosta Rica οπως και ο indonesia sulawesi έμενα μου αρέσουν οι δυνατοί . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolidis13 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Εχεις δοκιμασει?Μπορεις να μας πεις εντυπωσεις? Πήγα , και εντυπωσιάστηκα που ένα παραδοσιακό καφεκοπτείο έχει τέτοια μεγάλη ποικιλία σε espresso καφέδες .Οι κάψουλες είναι χειροποίητες με όλους τους καφέδες που διαθέτει , μονοποικιλιακούς και δικά του χαρμάνια . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
terry308 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2015 Ναί Colombian Supremo και Kosta Rica οπως και ο indonesia sulawesi έμενα μου αρέσουν οι δυνατοί .Είναι μόνο σε κάψουλες; χύμα μπορείς να πάρεις; Σε τι τιμη είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolidis13 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Είναι μόνο σε κάψουλες; χύμα μπορείς να πάρεις; Σε τι τιμη είναι; Οχί υπάρχουν σε σπόρους όλοι , τις κάψουλες τις κάνει εκείνη την ώρα μετά απο τρίψιμο του καφέ άμεσα . Η τιμή του χύμα νομίζω ότι είναι 18 ευρώ οι μονοποικιλιακοί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δυο βήματα είναι να το βρείτε... https://www.facebook.com/misseyannis?pnref=story Πάντως δείχνει κάψουλες 3 ευρώ η δεκάδα. Αλλά τώρα που μας κλείσανε τις τράπεζες... ;-) EDIT: Κατά λάθος έβαλα το προφίλ του αντί για τη σελίδα του. ξερουμε ποσο ειναι τα εξοδα αποστολης για Αθηνα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolidis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ξερουμε ποσο ειναι τα εξοδα αποστολης για Αθηνα ? Νομίζω ότι μέχρι 3 κιλά , είναι 2 ευρώ με τα ΕΛΤΑ στο δέμα ένα κιλό νομίζω ότι είναι 1,5 ευρώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 ξερουμε ποσο ειναι τα εξοδα αποστολης για Αθηνα ? Νομίζω ότι μέχρι 3 κιλά , είναι 2 ευρώ με τα ΕΛΤΑ στο δέμα ένα κιλό νομίζω ότι είναι 1,5 ευρώ. Μπορείτε κατευθείαν να τον πάρετε τηλέφωνο, δίνει στοιχεία επικοινωνίας στο προφίλ του. Μην γεμίζετε το νήμα με άχρηστα στάτους "νομίζω" κλπ. Ή ξέρουμε σίγουρα τι ισχύει ή δεν απαντάμε μέχρι να γράψει κάποιος άλλος που ξέρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μπορείτε κατευθείαν να τον πάρετε τηλέφωνο, δίνει στοιχεία επικοινωνίας στο προφίλ του. Μην γεμίζετε το νήμα με άχρηστα στάτους "νομίζω" κλπ. Ή ξέρουμε σίγουρα τι ισχύει ή δεν απαντάμε μέχρι να γράψει κάποιος άλλος που ξέρει. πηρα πριν λιγο 6 ευρω ειναι οποτε δεν συμφερει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
apostolidis13 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 πηρα πριν λιγο 6 ευρω ειναι οποτε δεν συμφερει κοίτα αυτό : www.insomnia.gr/classifieds/variousvarious/479084-κάψουλες-συμβατές-nespresso/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις