jogatore Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 δεν με απαντησε κανεις cafe Vergnano 1882 κανει καλο freddo ? Αν σε ικανοποιει σαν espesso δεν βλεπω τον λογο να ρωτας αν κανει καλο freddo, προυποθεση οτι ξερεις πως να κανεις καλο freddo. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spike125 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για σας. Πήρα τη μηχανή εδώ και 10 μέρες με τη προσφορά (+ αεροτσινο). Οι κάψουλες τις νεσπρεσσο πολύ καλές δεν έχω να πω τίποτα. Από έναν φίλο μου πήρα και μερικές κάψουλες για δοκιμή bernini espresso. μου άρεσαν επίσης πολύ. υπάρχει τώρα και προσφορά στο groupon νομίζω. Σημεία παρέλαβα και το αεροτσινο και έκανα το πρώτο μου καπουτσίνο με κάψουλα bernini espresso. Πολύ καλός μου θυμίζει πολύ της lavazza. Το αφρογαλο που κάνει απλά δεν παίζεται και ο καφές αν λίγος (40 ml) μου αρέσει πάρα πολύ.. 1 Ερωτ. Μπορω να κανω καπουτσίνο με καψουλα lungo. 2. Freddo cappucinno εχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει. Το γάλα που χρησιμοποιω για αφρογαλα ειναι το νουνου φαμιλι φουλ λιπαρα Ευχαριστω προακταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Αν σε ικανοποιει σαν espesso δεν βλεπω τον λογο να ρωτας αν κανει καλο freddo, προυποθεση οτι ξερεις πως να κανεις καλο fredd Πως κανετε τον φρεντο να μην γινει νερουλος?Δηλαδη να λιωσουν τα παγακια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Πως κανετε τον φρεντο να μην γινει νερουλος?Δηλαδη να λιωσουν τα παγακια? Απο την στιγμή που θα βάλεις παγάκια θα βάλεις και λίγο περισσότερη δόση εσπρέσσο απο την κανονική. Εγώ κάνω διπλό εσπρεσσο και βάζω τα παγάκια για να διατηρήσει την γεύση του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 και εγώ κάνω τον fredo με δυο κάψουλες (από 9 και πάνω) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
batatoudis Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Για φρέντο cappucino μπορείς να δεις και αυτό που είχα ποστάρει Site: παλαιότερα , με τις εξής παρατηρήσεις: 1) Για καλή ένταση δυο κάψουλες ποσότητας espresso (μπορείς όμως να δοκιμάσεις και με μια κάψουλα με ποσότητα lungo μήπως σου αρκεί πιο ελαφρύς) 2) Βοηθάει πολύ για το κρύο αφρόγαλα να βάλεις το γάλα στην κατάψυξη για 20-30 λεπτά πριν κάνεις τον καφέ. Το αφρόγαλα γίνεται πολύ πιο παχύ και εμφανίσιμο, πάντα χρησιμοποιώντας την κλασσική φραπεδιέρα (όχι στο aeroccino το οποίο νομίζω δεν κάνει πολύ καλό κρύο αφρόγαλα). Εγώ χρησιμοποιώ μια φθηνή σταθερή φραπεδιέρα (όχι το απλό μιξεράκι χειρός), για καλύτερο αποτέλεσμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spike125 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Πάντως οι bernini τις πήρα 13 € οι 50 κάψουλες. 10 σακουλάκια των 5. δηλαδή 0,26 η κάψουλα. αρκετό οικονομική καψουλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vangelis_D9 Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 20 Απριλίου 2015 Δοκίμασα και πήρα Jacobs Classico. Οι πρώτες μου εντυπώσεις είναι να μειώσω στο μισό τη ζάχαρη (μια κοφτή κουταλιά μαύρη βάζω συνήθως) γιατί αντιλαμβάνομαι ότι έχει αρκετή Robusta ή κάτι από κακάο μέσα του που τον γλυκίζει. Συνεπώς ιδανικός για φρέντο αν χρησιμοποιήσετε δυο κάψουλες αλλά πάει ασύμφορη η τιμή του. Δεν βρήκα lungo για να δω αν αξίζει κι από κει για φρέντο. Επίσης η κάψουλα φαίνεται πολύ ποιοτική για όσους ασκούνται στο σπορ της επαναγέμισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εγω στο φρεντο βαζω μια lungo.μια χαρα βγαινει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εγω στο φρεντο βαζω μια lungo.μια χαρα βγαινει.. εγω μια καζααρ με 40μλ και γεμιζω τερμα παγακια το ποτηρι και βγαινει μια χαρα , μιλαω για τετοιο ποτηρι.(200ml) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 εγω μια καζααρ με 40μλ και γεμιζω τερμα παγακια το ποτηρι και βγαινει μια χαρα , μιλαω για τετοιο ποτηρι.(200ml) Χωρίς χτύπημα? ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Με χτύπημα ρε απλά γεμίζω το ποτήρι παγάκια βάζω δύο τρία να κρυώσει ο καφές τον χτυπάω και βάζω τα υπόλοιπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Παιδιά εγω δε μπορω να πινω φρεντο με 700 παγάκια οπως τον κανουν έξω.Αυτο ειναι γρανίτα οχι καφές.Εγω προσωπικά κανω έναν λουνγκο ή 2 μόνους μετα χτυπάω με ζάχαρη με μίξερ χειρός και μετα βαζω 3 μεγάλα παγάκια και καταλαβαίνω καφέ όχι νεροζουμι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Ωραίος ο ristreto από το λιντλ και με μπόλικο παχιά κρέμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moredread Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2015 παιδιά καμία προσφορά για μηχανή Nespressο παίζει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις