Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Για να επιστρεψουμε στο θεμα, εγω οτι aftermarket καψουλες δοκιμασα παλι στις nespresso γυρισα.

Δημοσ.

πριν αλλαξω μηχανη ορκιζομαι πως ο καλυτερος καφες που δοκιμασα για το συστημα νεσπρεσο ηταν ο vergnano intenso.τωρα αφου πηρα την inissia τον ξανααγορασα αλλα ειναι αλλος καφες!καταληγω εν ολιγοις στους ristretto, arpegio & indriya

Δημοσ.

<p>Για να επιστρεψουμε στο θεμα, εγω οτι aftermarket καψουλες δοκιμασα παλι στις nespresso γυρισα.</p>

Αυτό.

Και τελικά η Nespresso με έκανε να "κολλήσω" με τον espresso και μάλλον του χρόνου με βλέπω για αλλά έξοδα κανονικής μηχανής εσπρέσσο και μηχανής για άλεσμα κλπ κλπ.

:)

Sent from my iPhone

Δημοσ.

ναι καλα μη κανεις εσυ αφαλατωση καθε 2 μηνες και σου λεω εγω

Δεν εχω κανει ποτε 3 χρονια τωρα ... και δεν χαλασε τιποτα...νερο εμφιαλωμενο παντα και 4-5 καψουλες την ημερα...

Δημοσ.

πηρα ενα πακετο απο τους νεους decaf της nespresso και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.η διαφορες με τη καψουλα με καφεινη ειναι ελαχιστες.

• Like 1
Δημοσ.

πηρα ενα πακετο απο τους νεους decaf της nespresso και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.η διαφορες με τη καψουλα με καφεινη ειναι ελαχιστες.

Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω εχουν μεγαλες διαφορες με τις κανονικες!!

Δημοσ.

Δεν εχω κανει ποτε 3 χρονια τωρα ... και δεν χαλασε τιποτα...νερο εμφιαλωμενο παντα και 4-5 καψουλες την ημερα...

το εμφιαλωμενο δεν εχει αλατα;

Δημοσ.

παιδια οι λουγκο της νεσπρεσσο πινονται;ειναι δηλαδη καφες σε αυτην την ποσοτητα η νερομπλουμ που λεμε.

θελω να παραγγειλω γιατι μου κανουν δωρο μια δεκαδα στις δεκα κ  εχω ξεμεινει,

στελνουν κδωρεαν οποτε μια χαρα καθεται κ αυτο

Δημοσ.

εγω τους lungo τους κανω 2 μονους δηλ 80ml γιατι τα 110ml του διπλου μου φαινονται πολλα και κανουν τον καφε πολυ νερουλο

• Like 1
Δημοσ.

Για τους λάτρεις του DE σημερινή προσφορα στον Σκλαβενίτη με 6.80€ τις δυο συσκευασίες , εχει διάφορες εντάσεις καφε . Τις βρήκα στο hypermarket της Καλλιθέας .

post-74373-0-64721000-1425910329_thumb.jpg

Δημοσ.

Μαζεύω τις κάψουλες τις καθαρίζω και τις αποθηκεύω. Σκέφτομαι να τις γεμίσω.

Θα ήθελα να βάλω καλό καφέ, αρωματικό και δυνατό. Σαν τον kazaar

Μπορείτε να μου κάνετε προτάσεις εσείς που έχετε ξαναγεμίσει;

Προτιμώ να πάρω έτοιμο κομμένο καφέ από supermarket ώστε να μην πέσω σε λάθος κόψιμο καφέ.

Αν υπάρχει και κάποια παραπάνω υπόδειξη - οδηγία, θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...