lefta_yparxoun Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 ούτε ένα συγνώμη τελικά. κάνεις πως δεν κατάλαβες. κρίμα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ReBeLoS Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Για να επιστρεψουμε στο θεμα, εγω οτι aftermarket καψουλες δοκιμασα παλι στις nespresso γυρισα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2015 πριν αλλαξω μηχανη ορκιζομαι πως ο καλυτερος καφες που δοκιμασα για το συστημα νεσπρεσο ηταν ο vergnano intenso.τωρα αφου πηρα την inissia τον ξανααγορασα αλλα ειναι αλλος καφες!καταληγω εν ολιγοις στους ristretto, arpegio & indriya Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikoskon Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2015 <p>Για να επιστρεψουμε στο θεμα, εγω οτι aftermarket καψουλες δοκιμασα παλι στις nespresso γυρισα.</p> Αυτό. Και τελικά η Nespresso με έκανε να "κολλήσω" με τον espresso και μάλλον του χρόνου με βλέπω για αλλά έξοδα κανονικής μηχανής εσπρέσσο και μηχανής για άλεσμα κλπ κλπ. Sent from my iPhone Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 ναι καλα μη κανεις εσυ αφαλατωση καθε 2 μηνες και σου λεω εγω Δεν εχω κανει ποτε 3 χρονια τωρα ... και δεν χαλασε τιποτα...νερο εμφιαλωμενο παντα και 4-5 καψουλες την ημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 πηρα ενα πακετο απο τους νεους decaf της nespresso και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.η διαφορες με τη καψουλα με καφεινη ειναι ελαχιστες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ramshi Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 πηρα ενα πακετο απο τους νεους decaf της nespresso και εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.η διαφορες με τη καψουλα με καφεινη ειναι ελαχιστες. Θα μου επιτρεψεις να διαφωνησω εχουν μεγαλες διαφορες με τις κανονικες!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εμενα μ αρεσαν... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Δεν εχω κανει ποτε 3 χρονια τωρα ... και δεν χαλασε τιποτα...νερο εμφιαλωμενο παντα και 4-5 καψουλες την ημερα... το εμφιαλωμενο δεν εχει αλατα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mlafkas Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εχει αλατα κανονικα. καποιες φορες και περισσοτερα απο το βρυσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 αρα επιβαλλεται η αφαλατωση αφου το γραφει και ο κατασκευαστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekfc212 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 παιδια οι λουγκο της νεσπρεσσο πινονται;ειναι δηλαδη καφες σε αυτην την ποσοτητα η νερομπλουμ που λεμε. θελω να παραγγειλω γιατι μου κανουν δωρο μια δεκαδα στις δεκα κ εχω ξεμεινει, στελνουν κδωρεαν οποτε μια χαρα καθεται κ αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
suspiria Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2015 εγω τους lungo τους κανω 2 μονους δηλ 80ml γιατι τα 110ml του διπλου μου φαινονται πολλα και κανουν τον καφε πολυ νερουλο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
milos Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 9 Μαρτίου 2015 Για τους λάτρεις του DE σημερινή προσφορα στον Σκλαβενίτη με 6.80€ τις δυο συσκευασίες , εχει διάφορες εντάσεις καφε . Τις βρήκα στο hypermarket της Καλλιθέας . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lefta_yparxoun Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 10 Μαρτίου 2015 Μαζεύω τις κάψουλες τις καθαρίζω και τις αποθηκεύω. Σκέφτομαι να τις γεμίσω. Θα ήθελα να βάλω καλό καφέ, αρωματικό και δυνατό. Σαν τον kazaar Μπορείτε να μου κάνετε προτάσεις εσείς που έχετε ξαναγεμίσει; Προτιμώ να πάρω έτοιμο κομμένο καφέ από supermarket ώστε να μην πέσω σε λάθος κόψιμο καφέ. Αν υπάρχει και κάποια παραπάνω υπόδειξη - οδηγία, θα με χαροποιήσει ιδιαίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις