gavros10 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 φτηνές και καλές μάλλον δεν έχουν βρει Δεν ειπα να βγαινει 0.01 ο καφες αλλα σε καλη ποιοτητα φθηνοτερους απο τους νεσπρεσσο δεν εχουμε βρει. Αυτο το ποστ ειναι ενδιαφερον αλλα μου φαινεται πολυ περιεργη καψουλα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
war Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Η καψουλα την κανει την δουλεια της με λιγο ψαξιμο αλλα την ευκολια του βαζω ετοιμη καψουλα παταω το κουμπι πινω καφε δεν την ξεπερναει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gomez7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Εχω δοκιμασει ενα σωρο καψουλες και στο τελος καταληγω παλι nespresso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 αυτές που έχει πχ στο σκρουτζ και βγαίνουν αρκετά φτηνότερες τι είναι? Δεν είναι οι αυθεντικές? απο οτι ξερω γνησιες μονο μεσω ιντερνετ απο το σαιτ της εταιρειας και απο καταστηματα της 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με την nespreso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αυτό είναι το μεγάλο πρόβλημα με την nespreso γιατι ειναι προβλημα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Γιατί πληρωνο μεταφορικά για να μου της φέρουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 πόσα είναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Σε μένα πάει 4€ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
avacan23 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αν παραγγειλεις για ποσό κατω απο 60 ευρω από κινητο δεν χρεωνονται μεταφορικα. Το εχω κανει με iphone για 20 ευρω παραγγελια και δεν χρεωθηκα. απλά κατεβαζεισ από market app της nespresso. ελπιζω να ισχυει ακομα και να μην ειναι προωθητική ενέργεια... http://www.nespresso.com/gr/el/pages/υπηρεσιες-για-το-κινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gomez7 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2014 Αν παραγγειλεις για ποσό κατω απο 60 ευρω από κινητο δεν χρεωνονται μεταφορικα. Το εχω κανει με iphone για 20 ευρω παραγγελια και δεν χρεωθηκα. απλά κατεβαζεισ από market app της nespresso. ελπιζω να ισχυει ακομα και να μην ειναι προωθητική ενέργεια... http://www.nespresso.com/gr/el/pages/υπηρεσιες-για-το-κινητο ισχυει ακομα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2014 Σε μένα πάει 4€ γιατι δεν εισαι ψαγμενος σαν εμενα Αν εχεις κινητο android η ios κατεβασε το mobile app απο εκει παραγγελνω και δεν εχει μεταφορικα . Ελπιζω να ηταν χρησιμη η πληροφορια και να πιεις ενα καφεδακι στην υγεια μου Υ.γ Σε περιπτωση που σου λεει οτι δεν ειναι συμβατη με την συσκευη σου κανε ρουτ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εχω παραγγειλει απο κινητο ερχεται χωρις μεταφορικα. πηρα αυτη σημερα και καφε απο coffe island μια χαρα καφε βγαζει μονο που τον εκοψε 2 ενω πρεπει 3. μετα απο εμπειρια θα προτινα σε οποιον πινει καθε μερα κανονικη μηχανη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Επειδή δεν έχω την εφαρμογή, οι 300 κάψουλες ριστρετο πόσο κοστίζουν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 29 Αυγούστου 2014 εχω παραγγειλει απο κινητο ερχεται χωρις μεταφορικα. πηρα αυτη σημερα και καφε απο coffe island μια χαρα καφε βγαζει μονο που τον εκοψε 2 ενω πρεπει 3. μετα απο εμπειρια θα προτινα σε οποιον πινει καθε μερα κανονικη μηχανη Αν και εκτος θεματος το σχόλιο, η εμπειρια διαφερει απο χρηστη σε χρηστη, προσωπικα εχω πολλες κανονικες μηχανες αλλα εχω να τις πιασω χρονια, πινω 2 ή 3 καφεδακια ημερησιως και δεν αλλαζω το βολεμα της καψουλομηχανης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις