morrison100 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Ιουλίου 2014 εχει βγαλει και το coffee island κψουλες για nespresso...3.20€ η δεκαδα σε 3 ποικιλιες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Καλημερα σας, Εχω την παρακατω μηχανη και βαζω χυμα καφε με 2€ / 100g αλεσμενο και μερικες φορες βαζω και συνδυασμο και απο διαφορα χαρμανια αρωματικα η μη σε μικρο ποσοστο. ΘΕλω να δοκιμασω ταβς . Τι προτεινεται?? Γιατι δεν μπορω να πετυχω το φρεντο καπουτσινο οπως τον κανει ο γρηγορης? Μου βγαινει νερουλος, Στο κλασικο ποτηρι του γρηγορη με το μεγαλο παδ της μηχανης αλλα τιποτα, Πεφτει ζεστο στον παγω 4-5 παγακια και νερουλιαζει. http://www.lidl-service.com/cps/rde/SID-0371C8CC-1C577476/lsp/hs.xsl/product.html?id=11806428&rdeLocaleAttr=el&title=%CE%9C%CE%B7%CF%87%CE%B1%CE%BD%CE%AE%20%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82%20%CE%BA%CE%B1%CF%86%CE%AD-Espresso Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AGGANIS13 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Και εμενα νερουλος μου βγαινει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Να υποθέσω ότι χρησιμοποίησες μονή δόση? Ο φρεντο θέλει διπλή δόση. Ενδεικτικά Για σκληροπυρηνικούς : μπορείς να κάνεις παγάκια από εσπρέσσο καφέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 βαζω τον ανταπτορα τον μεγαλο . ποσα γρμ χρειαζεται για διπλη δοση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hikesl Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 7-8 gr είναι η μονή δόση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Ευχαριστω, αρα διπλη δοση 15γρ περιπου, ποσο μλ πρεπει να ειναι ο καφες οταν τελειωσει? Η πιο σωστα πως μπορω να μετρησω την ποσοτητα καφε που εχει βγει μην ειναι βαρυς η ελαφρυς?? η μηχανη του lidl δεν εχει δυνατοτητα να σταματαει μονη της οπως την επαγγελματικη. Αφρογαλα πιο μαρκα γαλα για οικιακη χρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 12 Ιουλίου 2014 εχει βγαλει και το coffee island κψουλες για nespresso...3.20€ η δεκαδα σε 3 ποικιλιες... εντυπώσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 εντυπώσεις? Καλή ροή, λίγο νερουλός μου φαίνεται. Με μια γρήγορη δοκιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
morrison100 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 εντυπώσεις? αρκετα καλες...αρκετα αρωματικος, λιγο διαφορετικη υφη απο νεσπρεσσο, δηλ δεν ειναι τοσο παχια η κρεμα... απο γευση, οχι κατι σουπερ αλλα αρκετα ικανοποιητικος...αναφερομαι στον 100% αραμπικα.... σχεση ποιοτητας τιμης πολυ καλη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gfm Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Για σας. Εγώ χρησιμοποιώ σε μια Grups Citiz αυτές της κάψουλες. BigSis Inox με Lavazza Qualita Oro και με αρκετά δυνατό πάτημα του καφέ, εχω πολύ καλή ροη παχιά κρέμα, και καλή γεύση, σε σχέση με τον καφέ από το Ikea ο οποίος βγαίνει πολύ πικρός. http://www.aliexpress.com/item/BigsisInox-compatible-capsule-for-n-espresso-coffee-machine-reusable-coffee-capsule-sticker-lids-refillable-capsules/1724165988.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2014 Να υποθέσω ότι χρησιμοποίησες μονή δόση? Ο φρεντο θέλει διπλή δόση. εξαρταται την καψουλα εμενα με την καζαρ μια χαρα μου βγαινει και με μια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
speedman_26 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Μετά της nespreso καλύτερες κάψουλες συμβατές από άλλες εταιρίες πιες είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d_gkal Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 ristreto οικονομικες που μπορούμε να βρούμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lambros Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 2014 Ευχαριστω, αρα διπλη δοση 15γρ περιπου, ποσο μλ πρεπει να ειναι ο καφες οταν τελειωσει? Η πιο σωστα πως μπορω να μετρησω την ποσοτητα καφε που εχει βγει μην ειναι βαρυς η ελαφρυς?? η μηχανη του lidl δεν εχει δυνατοτητα να σταματαει μονη της οπως την επαγγελματικη. Αφρογαλα πιο μαρκα γαλα για οικιακη χρηση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις