llldoomlll Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 ναι ναι, καντο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 <p>Μισο παιδια, εννοειτε οτι μπορω να γεμισω τις DE με σκονη καφε και να τις χρησιμοποιω;; Ή ονειρευομαι;;;</p> Αυτό λέμε...... Βολικότατες.. Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Danabnormal Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 κάλο είναι το αλουμινόχαρτο να μην είναι καλής ποιότητας για να σχίζετε εύκολα. αλουμινοχαρτο , τελεια ροη χωρις πολλα πολλα, δοκιμασα και με πιεση και χωρις στην καψουλα καμια διαφορα στη ροη Ευχαριστω πολυ!! Δοκιμαστε το ανεπιφυλακτα, οσοι δε το εχετε κανει,ο καφες βγαινει πολυ καλυτερος και εχει και πλουσια κρεμα,τωρα πια τα coffeeduck φανταζουν χαλια Δοκίμασα το αλουμινόχαρτο σε κανονικές κάψουλες (όχι DE) και δεν είχε καθόλου καλή απόδοση. Χρειαζόταν (όπως λέει και ο smpt) κακής ποιότητας αλουμινόχαρτο, γιατί αυτό, που είχα βάλει, η μηχανή μου (Nespresso U) δεν μπορούσε να το τρυπήσει. Μήπως μπορείς να μας προτείνεις μάρκα για μάπα αλουμινόχαρτο; Επίσης κάτι, που δεν έχω δοκιμάσει αλλά σκοπεύω να το κάνω σύντομα, είναι στο παρακάτω βιντεάκι. Καλό φαίνεται και υποθέτω ότι γίνεται και στις DE http://www.youtube.com/watch?v=875DJIqLWe0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
llldoomlll Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2014 Του ΑΒ το αλουμινοχαρτο εβαλα ειναι πολυ λεπτο το τρυπαει πολυ ευκολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Που βρίσκουμε τις Douwe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 14 Φεβρουαρίου 2014 Α/Β Βεροπουλο Σκλαβενιτη Και μαλλον σε ολα τα σουπερ μαρκετ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ θα ρίξω μια ματιά. Μασούτη και Μαρινόπουλο δε βρήκα πάντως. Ο τρόπος με το αλουμινόχαρτο προϋποθέτει επαναγεμιζόμενη κάψουλα ή γίνεται με και με τις Douwe ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Χμμ θα ρίξω μια ματιά. Μασούτη και Μαρινόπουλο δε βρήκα πάντως. Ο τρόπος με το αλουμινόχαρτο προϋποθέτει επαναγεμιζόμενη κάψουλα ή γίνεται με και με τις Douwe ? Οπως είπαμε οι Douwe είναι οι καλύτερες για επαναγεμιζόμενες με αλουμινόχαρτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kosmasgr Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τι επωνυμια καφε χρησιμοποιειτε μετα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 εγώ lavazza ή ikea. ο illy δεν κάνει. Πάντως σήμερα στον Σκλαβενίτη ειχε μια ολόκληρη ραφιερα με Douwe και γινόταν προσκύνημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
coyote2 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 αυτό εφταιγε δηλαδή σε μένα που το είχα κάνει και δε μου άρεσε. ο ILLY θα βάλω στο μέλλον όταν τύχει άλλη μάρκα Ευχαριστω ΙΚΕΑ εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τι επωνυμια καφε χρησιμοποιειτε μετα ? Ικεα Η lavazza rossa Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τι παίζει με τον Illy και δε κατάλαβα; Επειδή έχω ένα κουτάκι άθικτο, έλεγα να δοκιμάσω με αλουμινόχαρτο. Να μη το προσπαθήσω, ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostx Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Τι παίζει με τον Illy και δε κατάλαβα; Επειδή έχω ένα κουτάκι άθικτο, έλεγα να δοκιμάσω με αλουμινόχαρτο. Να μη το προσπαθήσω, ε; Είναι πολύ λεπτοκομμένος και δεν θα εχεις ροή. Τζάμπα ο κόπος.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giorgos147 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2014 Κατάλαβα. Ευχαριστώ!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις