Προς το περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΕΣ καψουλες nespresso απο αλλες εταιρειες

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

http://www.illyshop.gr/displayITM2.asp?ITMID=66&LANG=GR με αυτους τους καφεδες σε επαναγεμιζομενες υπαρχει ροη; 

Επισης οι EMOHOME ειναι καλες; 

illy αγόρασαπριν ενα μήνα . Τουλάχιστον στη δική μου μηχανή η ροή δεν ηταν κάθολου καλή . Απο την άλλη βέβαια δεν πειραματιστηκα και πολύ ...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ο illy δεν κάνει για nespresso. το άλεσμα του δεν αφήνει το νερό να περάσει και καίγεται. Ευτυχώς είχα πάρει την μικρή συσκευασία

καλύτερο αποτέλεσμα δινει ο lavaza και ο IKEA.

• Like 1

Λοιπόν DE =3.90 E και νεσπρεσο 4,5 Ε . δηλαδή διαφορά 0.60 Ε η δεκάδα .

Εγω θέλω 4 καφέδες την ημέρα δηλαδ'η 1440 το χρόνο δηλαδή 144 δεκάδες .

Γλυτώνω 144Χ0,60 = 86,40  Ε το χρόνο .

Για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω δοκιμάσει ακόμη  DE αλλά αν δεν είναι όπως ακριβώς ο νεσπρεσο  πιστεύω οτι δεν αξίζει

Προσωπικά χρησιμοποιώ capsul' in με καφε απο Σκλαβενίτη  (10 Ε  το κιλό) . και πίνω (θέλω να πιστεύω ) << αξιοπρεπή >>  καφέ .

Το μόνο που δεν παλεύεται βέβαια είναι το πρωι που πρέπει νυσταγμένος να ετοιμάσεις την κάψουλα και τα κάνεις όλα χάλια !!!

Φίλε mathimatikos196, εγώ ετοιμάζω κάθε φορά 10-15 κάψουλες (συνολικά σε 5 λεπτά, έχω γίνει εξπερ) και τις έχω έτοιμες στο ψυγείο...

3.70 οι DE σε mini-market στην Σαντορινη που βρηκα παραδοξως καθως δεν εχουν φανει ακομη στα μεγαλυτερα.

Ειστε σιγουροι οτι κανουν 3.90 σε ολα τα μεγαλα super market στην Αθηνα?

Συνδυαστικα με κουπονια-προσφορες-επιστροφες απο καρτες κλπ στα μεγαλα super market, καθως και με την διεισδυση στα μικροτερα mini & super-market της επαρχιας, ειναι θεμα χρονου να αποκτησουν ευρυ κοινο και αναγνωρισιμοτητα, σε κανα χρονο θα θεωρουνται στανταρντ, πιστευω η μαμα nespresso καποια στιγμη θα αναγκαστει να αντιδρασει τιμολογιακα, εχει ήδη καθυστερησει...ειδαλλως θα χασει το "παιχνιδι" και ο George Clooney δεν θα μπορει πια να την βοηθησει στην Ελληνικη αγορα τουλαχιστον....

Δοκιμασα σε μια μηχανη και δεν υπαρχει κανενα προβλημα χρησης, θα δοκιμασω και σε αλλα 2 μοντελα και θα αναφερω αν τυχον υπαρξει προβλημα, αλλα δεν το νομιζω.

Γευστικα, με καλυψαν τελεια!

Προς το παρον δοκιμασα τις "Forza" και "Lungo Elegante", προσεχως θα δοκιμασω και τις αλλες γευσεις.

Συμφωνω οτι μοιαζουν ποιοτικα με τις original.

(Ευχαριστη εκπληξη η πλουσια υφη στην κρεμα στον τυπο "Forza".

Δεν θυμαμαι να το εχω πετυχει σε αλλη εναλλακτικη καψουλα).

Φετος δεν μπορεσα να παω στην εκθεση Horeca. Ξερω οτι θα υπαρχουν πολλα σχετικα περιπτερα και νεες προτασεις για ετοιμες συμβατες καψουλες.

Οποιος παει, παρακαλω να μας μεταφερει πληροφοριες!

Δοκίμασα κι εγώ τις DE και συγκεκριμένα την supreme όπως και ο xaralas απο πάνω. Πολυ καλή γευση και κρέμα αλλα στην DeLonghi Essenza EN 95 που εχω για να φτάσει τα 40ml επρεπε να το πατήσεις και 2η φορά.

Η ροη, κανονικα, δεν εχει σχεση με τις καψουλες, μηπως απορυθμιστηκε η μηχανη σου?

Το διασταυρωνεις δοκιμαζοντας αλλες ή κανοντας επαναπρογραμματισμο ποσοτητας νερου.

• Like 1

Εγώ έχω δοκιμάσει να επαναγεμίσω με αλεσμένο καφέ για Espresso από τα Starbucks.

• Εάν στο γέμισμα το πιέσω το χαρμάνι με κουταλάκι δεν περνάει με τίποτα το νερό.
  • Εάν όμως βάλω τον καφέ και με το κουταλάκι απλώς διαρρυθμίσω τον καφέ, χωρίς να τον πιέζω προς τα κάτω, τότε γίνεται "κανονικά" ο καφές. Τα "" είναι επειδή ο καφές τον Starbucks δεν βγάζει κρεμώδη υφή και έχει ... γεύση καφέ Starbucks που σε Espressάκι τελικά δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο.

Δοκιμασα τις DE supremo 10, σημερα, παρα πολυ ωραιος καφες

Οι καψουλες δε, ειναι πολυ καλης ποιοτητας που μπορουν ευκολα να γινουν επαναγεμιζομενες  με καλυτερα αποτελεσματα απο αλλες.

Με το καπακι απο coffee duck (μου ειχε λιωσει ενα η μηχανη) βγηκε καλυτερος καφες απο οτι με την καψουλα του coffeeduck.
Aναμενω αυτοκολλητακια τωρα :)

• Like 1

Εγώ παίρνω τις D.E Και είμαι ευχαριστημένος

Και οι πλαστικές της κάψουλες (που είναι κοντιτερες και δεν τρυπιουνται) Όταν δεν βαριέμαι τις επαναγεμiζω και είναι βολικοτερες από τις γνήσιες...

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

Κι εγώ το ίδιο κάνω με τις D.E.

Είναι οι καλύτερες μέχρι στιγμής σε γεύση και ευκολία επαναγέμισης.

Τι βαζεις για καπακι οταν τις γεμιζεις ?

Μπορείς να βάλεις αλουμινόχαρτο. Το κόβεις λίγο μεγαλύτερο και το τυλίγεις κάτω από τις άκρες..

• Like 1

Ναι αλουμινόχαρτο, το έχω εξασκήσει το άθλημα κάνοντας κόλπα και ετοιμάζω καμία δεκαριά κάψουλες σε ελάχιστα λεπτά.

Αποστολή από το LG-P880 με τη χρήση Insomnia App

• Like 1

B)  αλουμινοχαρτο :-D ,

τελεια ροη χωρις πολλα πολλα, δοκιμασα και με πιεση και χωρις στην καψουλα καμια διαφορα στη ροη 

Ευχαριστω πολυ!! 

Δοκιμαστε το ανεπιφυλακτα, οσοι δε το εχετε κανει,ο καφες βγαινει πολυ καλυτερος και εχει και πλουσια κρεμα,τωρα πια τα coffeeduck φανταζουν χαλια :-D  

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...