konn4312 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Κατα τη γνωμη μου το προβλημα μεχρι τωρα με τη νεσπρεσσο ηταν οτι μπορουσες να βρεις καψουλες μονο στα νεσπρεσσο μπουτικ γιατι για να παραγγειλεις χωρις μεταφορικα επρεπε να κανεις παραγγελια νομιζω απο 50ε και πανω!Εχω δοκιμασει και τις coffeeduck αλλα εκει το αποτελεσμα θελει δοκιμες για να βρεις καφε με το καταλληλο κοψιμο για να πετυχεις καλη εκχυληση.Τωρα τις εναλλακτικες δεν τις εχω δοκιμασει για να ξερω γιατι εχω εκγαταλειψει αλλωστε τη νεσπρεσσο την ειχα ως εναλλακτικη για τιποτα διακοπες.Παντως ειναι πολυ δυσκολο να περιμενει κανεις απο μια καψουλα που παιρνει δεν παιρνει 5 γραμμαρια καφε να εχει το ιδιο αποτελεσμα απο μια εσπρεσομηχανη πχ gaggia που κανει εκχυληση με 17-20 γραμμαρια,βεβαια η ευκολια ειναι ευκολια οποτε περι ορεξεως...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ζήτω συγγνώμη αν είμαι εκτός topic αλλά θα ήθελα μια βοήθεια μιας και στην ερώτηση που ακολουθεί την έβαλα και σε ένα site για εσπρέσο και έλαβα την απάντηση ότι δε θα μου απαντήσει κανείς γιατί αυτές οι μηχανές δεν φτιάχνουν αξιοπρεπή εσπρέσο. Επίσης στο μπλα μπλα δε βλέπω να την κοιτάζει κάνεις οπότε νομίζω ότι εδώ τουλάχιστον θα βρω κάποιους που έχουν ασχοληθεί με μηχανές για κάψουλες. Οπότε επισυνάπτω : Καλημέρα. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρει κάποιος τι διαφορά έχουν μεταξύ τους τα διαφορετικά μοντέλα dolce gusto. Βλέπω 3 μεγάλες κατηγορίες Piccolo Circolo Mini me Αλλά μετά και η κάθε κατηγορία έχει διάφορα μοντέλα. Για παράδειγμα η Circolo έχει : Kp5001 Kp5006 Kp5009 Kp510t Kp510s Και υπάρχουν μεγάλες διαφορές στις τιμές. Για παράδειγμα η 510s ξεκινάει από τα 109 ευρώ ενώ η 5001 από τα 52 ευρώ. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
konn4312 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Δυστυχως πολλοι οταν αναβαθμιστουν σε εξοπλισμο ξεχνουν οτι και αυτοι ξεκινησαν ρωτωντας και αντι να προσπαθησουν να βοηθησουν με τις απαντησεις τους σε συγκεκριμενες αποριες,αποριπτουν οτι ειναι διαφορετικο απο αυτο που εχουν.Αυτο επαθες και εσυ εκει που ρωτησες.Χωρις να εχω δει τα μοντελα που αναφερεις θα σου πω γενικα οτι οι διαφορες στα μοντελα και στην τιμη ειναι επειδη πχ η μια μηχανη εχει ρυθμιση της δοσης του καφε που θα σου βγαλει πχ 60μλ και μετα σταματαει μονη της ενω καποια αλλη δεν σταματαει αν δεν πατησεις εσυ το κουμπι,αλλη μπορει να εχει στο σετ και μηχανη παρασκευης αφρογαλου αλλη μπορει να φτιαχνει και κρυο ροφημα αλλη μπορει να ειναι πιο πολυτελης εμφανισιακα,γενικα παντως την ιδια αντλια εχουν και το ιδιο συστημα εκχυλησης.Παντως η αποψη μου ειναι οτι σε ποιοτητα αποτελεσματος πρωτο ειναι το συστημα της ily,μετα της nespresso,μετα η dolcegousto και τελευταια η tassimo,αυτη ειναι η προσωπικη μου γνωμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Εγώ που έχω nespresso, όταν δοκίμασα το σύστημα κάψουλες της illy έπαθα πλάκα, και είμαι και άσχετος από καφέ. Τόσο εμφανώς καλύτερη ήταν η illy. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Το πρόβλημα δεν είναι οτι ξεχνάνε αλλά το ότι κατακρίνουν καποιον χωρίς να ξέρουν τους λόγους που τον οδηγουν σε μια ποιο συμβατικη επιλογη.πχ εγώ θα γούσταρα παρα πολύ να παρω μια καλή εσπρεσιερα και ενα επαγγελματικο μύλο αλλά ούτε τα απαιτούμενα λεφτά εχω ουτε χώρο για να τα βάλω.<br><br> Στο ερώτημα για dolce είναι βασικα το μέγεθος του νερου που περνουν και το αν είναι αυτοματες ή οχι καταλλα ειναι ιδιες.αν πας σε ενα κατάστημα θα σε κατατοπισουν και θα πιεις και τσαμπα ρόφημα. Πάντως αν σκέφτεσαι και τις νεσπρεσσο που μιλάμε εδώ αν θυμάμαι καλα παίζει ακόμα και κουπονι 50 ευρω έκπτωση και υπάρχουν αρκετές ποικιλιες απο ανταγωνιστές στα σούπερ.<br> Επειδη λετε για την ιλι συχνα πυκνά παίζει προσφορά να αγοράσετε μηχανη ιλι και να σας δοσουν ενα σεβαστό αριθμο απο καψουλες δωρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ για την απάντηση. Εγώ δεν πίνω καφέ αλλά ψάχνω μια μηχανή για την γυναίκα μου όπως είχα γράψει και στο παρελθόν: Ζήτω συγγνώμη για το offtopic αλλά θέλω να ρωτήσω κάτι σχετικό με κάψουλες. Εγώ δεν πίνω καφέ οπότε δεν έχω ιδέα. Έχει η γυναίκα μου μια gaggia baby που της χάρισαν και προσπαθεί εδώ και καιρό να βγει κάψουλες (έπαιρνε κάποιες danezzi αλλά έκλεισε το κατάστημα) και δεν μπορεί να βρει. Μπορώ να βάλω κάψουλες από άλλη εταιρία; Για παράδειγμα Nespresso ή tassimo ή είναι ειδική η κάθε κάψουλα για συγκεκριμένες μηχανές;Ευχαριστώ. τελικά βρήκα ότι η μηχανή που έχουμε είναι αυτή: http://berriseandbeans.com/equipment.php?mt=2&st=4 http://www.espressotechs.com/index.php?main_page=product_info&cPath=11_29&products_id=51&zenid=39696f070a94d88699abdab258133859 και η οποία από ότι βλέπω παίρνει κάποιες κάψουλες τύπου Caffitaly. Γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιες κάψουλες? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gatokoritso Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 συμβατες caffitaly νομιζω πρεπει να εχει ο βασιλοπουλος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bezbozny Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2014 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Blacky4 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2014 Καλησπέρα Σε Όλους... - Espresso Rene Αγορασμένο Από Σούπερ Μάρκετ Baazar 10 Κάψουλες / 3.50 η 4.00 Euro, (Δυστυχώς Δεν Θυμάμαι Τιμή Ακριβώς) Δοκίμασα 3 Ποικιλίες Μilano Ένταση 7, Intensiva Ένταση 9 & Ristretto Ένταση 10 ! Η Γεύση Τους Είναι Καλούτσικη (Πάνω Από Το Μέτριο) Η Μηχανή Λειτουργεί Άψογα Όπως & Στις Nespresso Κάψουλες ! - Douwe Egberts Αγορασμένο Από Σούπερ Μάρκετ Βερόπουλος 10 Κάψουλες / 3.90 Euro. Δοκίμασα Forza Ένταση 9 & Fortissimo Ένταση 10 ! Η Γεύση Τους Είναι Πολύ Καλή (Πάντα Κατά Την Άποψη Μου) Εφάμιλλη Της Nespresso...Όμως Εδώ Είχα Πρόβλημα Η Μηχανή Ζορίζετε Πάρα Πολύ Στη Ροή Του Καφέ ! Αυτό Μπορεί Να Οφείλετε Είτε Στο Κόψιμο Του Καφέ Που Έχει Μέσα Η Κάψουλα & Έγραψαν & Πολλοί Εδώ Μέσα Συμφορουμίτες Είτε Στο Μέγεθος Της Κάψουλας Που Παρατήρησα Ότι Είναι Λίγο Μικρότερες Σε Μέγεθος & Από Τις Original Nespresso Κάψουλες & Από Τις Rene Κάψουλες ! Συμπέρασμα Δυστυχώς Δεν Μπορώ Να Χρησιμοποιήσω Douwe Egberts Προκειμένου Να Μη Χαλάσω Τη Μηχανή & Αυτό Με Χαλάει ! Αν Κάποιος Άλλος Συμφορουμίτης Έχει Παρατηρήσει Κάτι Ας Το Αναφέρει Εδώ & Πάντα Μιλάω Για Την Ίδια Μηχανή Delonghi Nespresso Για Να Μπορούμε Να Έχουμε Μέτρο Σύγκρισης !!! Βρήκα τελικά τις DE στον Βασιλόπουλο της γειτονιάς και θα συμφωνήσω η γεύση τους είναι πολύ καλή. Αν όχι εφάμιλλη, σίγουρα η επόμενη καλύτερη ( είναι και η επόμενη πιο ακριβή όμως αν δεν κάνω λάθος στα 3,90 που τους βρήκα εγώ). Δοκίμασα τον Fortissimo και έναν lungo. Πάντως σε εμένα η ροή είναι καλή και δεν ζορίζει την μηχανή ιδιαίτερα (έχω την essenza της krups - XN2140). 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xaralas Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Ειπα να δοκιμασω και εγω τις DE, πηρα την supreme (ενταση 10) και Lungo κατι (ενταση 6). Πριν πω εντυπωσεις να πω οτι ειμαι δυσκολος στον καφε και θεωρω top με μεγαλη διαφορα τις καψουλες της nespresso. Λοιπον η γευση ειναι ακριβως η ιδια με του ristretto & πρασινου Lungo αντιστοιχα. Ειλικρινα αν δεν εβλεπα την διαφορετικη καψουλα (η οποια ειναι διαφανης) δεν θα καταλαβαινα οτι δεν ειναι αυθεντικη nespresso! Αντε να πω οτι μοιαζει κατα 90% γιατι μπορει να υπερβαλλω λιγο επειδη περιμενα κατι πολυ μετριο. Ταιριαζει αψογα στην Pixie απο Delonghi που εχω και με κανονικη ροη καφε, κρεμα επισης πολυ πλουσια. Επιτελους εμεις της επαρχιας εχουμε μια εξισου καλη επιλογη! Αφηστε που, επειδη κυριως Lungo παιρνω, εχει και 0.60 λεπτα διαφορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rakeesh Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Δοκίμασα κι εγώ τις DE και συγκεκριμένα την supreme όπως και ο xaralas απο πάνω. Πολυ καλή γευση και κρέμα αλλα στην DeLonghi Essenza EN 95 που εχω για να φτάσει τα 40ml επρεπε να το πατήσεις και 2η φορά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Μα η DeLonghi Essenza EN 95 δεν είναι αυτόματη. Γιατί χρειάστηκε να πατήσεις δεύτερη φορά το κουμπί; πήρα και εγώ σήμερα ένα κουτί DE και θα τις δοκιμάσω στην Pixie αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Όταν λέτε DE εννοείτε douwe egberts, και πόσο τις βρίσκετε στο super market? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 3.9€ η δεκαδα. Ειχε προσφορα ο Βασιλοπουλος με 2 πακετα ποντους αξιας 0.9€ στην καρτα, δηλαδη 3,45€ η δεκαδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mathimatikos196 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2014 Λοιπόν DE =3.90 E και νεσπρεσο 4,5 Ε . δηλαδή διαφορά 0.60 Ε η δεκάδα . Εγω θέλω 4 καφέδες την ημέρα δηλαδ'η 1440 το χρόνο δηλαδή 144 δεκάδες . Γλυτώνω 144Χ0,60 = 86,40 Ε το χρόνο . Για να μην παρεξηγηθώ δεν εχω δοκιμάσει ακόμη DE αλλά αν δεν είναι όπως ακριβώς ο νεσπρεσο πιστεύω οτι δεν αξίζει Προσωπικά χρησιμοποιώ capsul' in με καφε απο Σκλαβενίτη (10 Ε το κιλό) . και πίνω (θέλω να πιστεύω ) << αξιοπρεπή >> καφέ . Το μόνο που δεν παλεύεται βέβαια είναι το πρωι που πρέπει νυσταγμένος να ετοιμάσεις την κάψουλα και τα κάνεις όλα χάλια !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις