Προς το περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΕΣ καψουλες nespresso απο αλλες εταιρειες

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

όχι φίλε σε πιστεύω... :-D  πάντως αν θες να χρεωθείς μια αποστολή courier σου δίνω 99!!! (χάλασα μία) κάψουλες δωρεάν...τις είχα πάρει από groupon, είναι αυτές με το αυτοκόλλητο που έχουν σηματάκι στο αλουμινόχαρτο το χάρτη της Ιταλίας...

Γιατί εσύ δεν τις θέλεις; τι έχουν;

Επειδή έκανα ούτως ή άλλως καφεδάκι για μένα είπα να το βιντεοσκοπήσω. :)

Ορίστε:

http://youtu.be/478n-C4c1aQ

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ορίστε:

http://youtu.be/478n-C4c1aQ'>http://youtu.be/478n-C4c1aQ

όχι καλές είναι (μία που ήπια) αλλά κουμπώνει πολύ δύσκολα στη μηχανή (krups xn2007), για αυτό μην τη χαλάσω...καλός φαίνεται ο καφές, λέω να παραγγείλω τον SETA

σε προηγούμενο post έγραψα ότι έχω krups essenza λάθος xn2007, 

όχι καλές είναι (μία που ήπια) αλλά κουμπώνει πολύ δύσκολα στη μηχανή (krups xn2007), για αυτό μην τη χαλάσω...καλός φαίνεται ο καφές, λέω να παραγγείλω τον SETA

Ορίστε:

http://youtu.be/478n-C4c1aQ

δεν έχω essenza μηχανή, έγραψα λάθος, xn 2007 το σωστό...ο καφές που φτιάχνεις είναι αυτός της προσφοράς στο groupon??

Πηρα τους ιμπρεσσο ιταλιανο 3.7€ απο καφεκοπτειο λουμιδης και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν υπαρχει προβλημα με τη μηχανη. Οπου βρισκω εξω νεσπρεσο ειναι 5-5.5€ σε μαγαζια με καφεδες.

Πηρα τους ιμπρεσσο ιταλιανο 3.7€ απο καφεκοπτειο λουμιδης και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν υπαρχει προβλημα με τη μηχανη. Οπου βρισκω εξω νεσπρεσο ειναι 5-5.5€ σε μαγαζια με καφεδες.

3,7 οι 10 κάψουλες;; (0,04 euro/ κάψουλα φθηνότερα δηλαδή ...)

5-5,50 euro ή 10άδα ;;  Μα 4,10-4,50 έχουν οι 10 original κάψουλες  στο nespresso club ...

• Like 1

Το ξερω. Αλλα οταν βρισκομαι εκτος Αθηνων οπως τωρα δεν εχει καπου για να παρω. Και αν στελνουν δε ξερω σε ποσο καιρο τις εχει και με τι εξοδα αποστολης.

"Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για λόγους συσκευασίας ορίζεται στις 50 κάψουλες.Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι σας 40 κάψουλες ( 4 συσκευασίες) επιπλέον.

"

Το ξερω. Αλλα οταν βρισκομαι εκτος Αθηνων οπως τωρα δεν εχει καπου για να παρω. Και αν στελνουν δε ξερω σε ποσο καιρο τις εχει και με τι εξοδα αποστολης.

"Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για λόγους συσκευασίας ορίζεται στις 50 κάψουλες.Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι σας 40 κάψουλες ( 4 συσκευασίες) επιπλέον.

"

Για άμεση αγορά εκτός Αθηνών  βολεύει ο λουμίδης.

Στο club tα μεταφορικά έξοδα είναι 4 ευρώ. (πάνω από 60 ευρώ δεν χρεώνονται.)

Έτσι για ελάχιστη παραγγελία (50 τεμ.) η τιμή διαμορφώνεται στα 4,90 -5,30 ευρώ/δεκάδα)

Αν παραγγείλεις πριν τις 12 το μεσημέρι έρχονται την επόμενη για Αθήνα ή την μεθεπόμενη για επαρχία.

Για άμεση αγορά εκτός Αθηνών  βολεύει ο λουμίδης.

Στο club tα μεταφορικά έξοδα είναι 4 ευρώ. (πάνω από 60 ευρώ δεν χρεώνονται.)

Έτσι για ελάχιστη παραγγελία (50 τεμ.) η τιμή διαμορφώνεται στα 4,90 -5,30 ευρώ/δεκάδα)

Αν παραγγείλεις πριν τις 12 το μεσημέρι έρχονται την επόμενη για Αθήνα ή την μεθεπόμενη για επαρχία.

Ο Λουμιδης στη Πατρα που ειμαι τωρα τους ειχε 5€ και τους ιμπρεσο 3.7€. 1.30€ για καθε φορα μαζευονται. Και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος.

Παντως αυτη η λυση νομιζω ειναι αψογη για μενα     

http://www.ebay.com/itm/100-NEW-MODEL-Empty-Capsulin-Nespresso-Compatible-Capsule-Pods-for-U-Pixie-N-/221308392356?pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item33870213a4    

και καφεδακι ακομα και απ το super market....με lavazza black....22 cents η ταμπλετα.....

Καλησπέρα.. θέλω να αγοράσω μία μηχανή espresso, και σκέφτομαι να πάρω μία της nespresso και να πάρω επαναγεμιζόμενες κάψουλες. Το ερωτηματικό είναι, αξίζει να πάρει κανείς μηχανή nespresso για τέτοια χρήση ή να πάρω μια που παίρνει αλεσμένο κατευθείαν και να τελειώνω? Επίσης πρόβλημα είναι και το αφρόγαλα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το Aerocino που κάνει 80€.. Τί μου προτείνετε? Αυτή του πλαισίου κάνει καλό καφέ?

Καλησπέρα.. θέλω να αγοράσω μία μηχανή espresso, και σκέφτομαι να πάρω μία της nespresso και να πάρω επαναγεμιζόμενες κάψουλες. Το ερωτηματικό είναι, αξίζει να πάρει κανείς μηχανή nespresso για τέτοια χρήση ή να πάρω μια που παίρνει αλεσμένο κατευθείαν και να τελειώνω? Επίσης πρόβλημα είναι και το αφρόγαλα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το Aerocino που κάνει 80€.. Τί μου προτείνετε? Αυτή του πλαισίου κάνει καλό καφέ?

Γεια χαρα. Εισαι σε λαθος θεμα μαν, πρεπει να κανεις το ερωτημα σε αλλη κατηγορια.

Παρακαλω ολους να μην επεκταθουμε σε τετοια συζητηση εδω, υπαρχουν παμπολλα σχετικα θεματα εως και ειδικο φορουμ.

Πήρα τις DualitNX (ποικιλία intenso) από Βασιλόπουλο. Κουμπωνουν σωστα στην Le cube, άλλα από γεύση και άρωμα είναι πολύ κάτω του μετρίου. Σαν να πινεις καφέ από αυτόματο μηχάνημα και ακόμα χειρότερα..

Τιμή: 3.60

Το μόνο καλό είναι ότι το αυτοκόλλητο καπάκι βγαίνει εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές με αλουμινόχαρτο.

Δοκιμασα να βάλω τσάι (σφηνωσα όλο το σακουλάκι στην κάψουλα) με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα.

• Like 3

Το μόνο καλό είναι ότι το αυτοκόλλητο καπάκι βγαίνει εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές με αλουμινόχαρτο.

Δοκιμασα να βάλω τσάι (σφηνωσα όλο το σακουλάκι στην κάψουλα) με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα.

εχω ακουσει και απο αλλους την λυση με το αλουμινοχαρτο,αλλα πως θα κολλησει στην καψουλα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...