haris_led Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2013 όχι φίλε σε πιστεύω... πάντως αν θες να χρεωθείς μια αποστολή courier σου δίνω 99!!! (χάλασα μία) κάψουλες δωρεάν...τις είχα πάρει από groupon, είναι αυτές με το αυτοκόλλητο που έχουν σηματάκι στο αλουμινόχαρτο το χάρτη της Ιταλίας...Γιατί εσύ δεν τις θέλεις; τι έχουν; Επειδή έκανα ούτως ή άλλως καφεδάκι για μένα είπα να το βιντεοσκοπήσω. Ορίστε: http://youtu.be/478n-C4c1aQ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIORGOSD74 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2013 Γιατί εσύ δεν τις θέλεις; τι έχουν; Επειδή έκανα ούτως ή άλλως καφεδάκι για μένα είπα να το βιντεοσκοπήσω. Ορίστε: http://youtu.be/478n-C4c1aQ'>http://youtu.be/478n-C4c1aQ όχι καλές είναι (μία που ήπια) αλλά κουμπώνει πολύ δύσκολα στη μηχανή (krups xn2007), για αυτό μην τη χαλάσω...καλός φαίνεται ο καφές, λέω να παραγγείλω τον SETA σε προηγούμενο post έγραψα ότι έχω krups essenza λάθος xn2007, όχι καλές είναι (μία που ήπια) αλλά κουμπώνει πολύ δύσκολα στη μηχανή (krups xn2007), για αυτό μην τη χαλάσω...καλός φαίνεται ο καφές, λέω να παραγγείλω τον SETA Γιατί εσύ δεν τις θέλεις; τι έχουν; Επειδή έκανα ούτως ή άλλως καφεδάκι για μένα είπα να το βιντεοσκοπήσω. Ορίστε: http://youtu.be/478n-C4c1aQ δεν έχω essenza μηχανή, έγραψα λάθος, xn 2007 το σωστό...ο καφές που φτιάχνεις είναι αυτός της προσφοράς στο groupon?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gerara_ Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2013 Για dolce gusto παίζει κάτι αντίστοιχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
free-s Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 (επεξεργασμένο) Για dolce gusto παίζει κάτι αντίστοιχο; Οχι , δεν έχει ληξει η πατεντα της dolce. Επεξ/σία 30 Οκτωβρίου 2013 από free-s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πηρα τους ιμπρεσσο ιταλιανο 3.7€ απο καφεκοπτειο λουμιδης και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν υπαρχει προβλημα με τη μηχανη. Οπου βρισκω εξω νεσπρεσο ειναι 5-5.5€ σε μαγαζια με καφεδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Πηρα τους ιμπρεσσο ιταλιανο 3.7€ απο καφεκοπτειο λουμιδης και ειμαι ευχαριστημενος. Δεν υπαρχει προβλημα με τη μηχανη. Οπου βρισκω εξω νεσπρεσο ειναι 5-5.5€ σε μαγαζια με καφεδες. 3,7 οι 10 κάψουλες;; (0,04 euro/ κάψουλα φθηνότερα δηλαδή ...) 5-5,50 euro ή 10άδα ;; Μα 4,10-4,50 έχουν οι 10 original κάψουλες στο nespresso club ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το ξερω. Αλλα οταν βρισκομαι εκτος Αθηνων οπως τωρα δεν εχει καπου για να παρω. Και αν στελνουν δε ξερω σε ποσο καιρο τις εχει και με τι εξοδα αποστολης. "Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για λόγους συσκευασίας ορίζεται στις 50 κάψουλες.Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι σας 40 κάψουλες ( 4 συσκευασίες) επιπλέον. " Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katcos Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Το ξερω. Αλλα οταν βρισκομαι εκτος Αθηνων οπως τωρα δεν εχει καπου για να παρω. Και αν στελνουν δε ξερω σε ποσο καιρο τις εχει και με τι εξοδα αποστολης. "Η ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας για λόγους συσκευασίας ορίζεται στις 50 κάψουλες.Για την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να προσθέσετε στο καλάθι σας 40 κάψουλες ( 4 συσκευασίες) επιπλέον. " Για άμεση αγορά εκτός Αθηνών βολεύει ο λουμίδης. Στο club tα μεταφορικά έξοδα είναι 4 ευρώ. (πάνω από 60 ευρώ δεν χρεώνονται.) Έτσι για ελάχιστη παραγγελία (50 τεμ.) η τιμή διαμορφώνεται στα 4,90 -5,30 ευρώ/δεκάδα) Αν παραγγείλεις πριν τις 12 το μεσημέρι έρχονται την επόμενη για Αθήνα ή την μεθεπόμενη για επαρχία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2013 Για άμεση αγορά εκτός Αθηνών βολεύει ο λουμίδης. Στο club tα μεταφορικά έξοδα είναι 4 ευρώ. (πάνω από 60 ευρώ δεν χρεώνονται.) Έτσι για ελάχιστη παραγγελία (50 τεμ.) η τιμή διαμορφώνεται στα 4,90 -5,30 ευρώ/δεκάδα) Αν παραγγείλεις πριν τις 12 το μεσημέρι έρχονται την επόμενη για Αθήνα ή την μεθεπόμενη για επαρχία. Ο Λουμιδης στη Πατρα που ειμαι τωρα τους ειχε 5€ και τους ιμπρεσο 3.7€. 1.30€ για καθε φορα μαζευονται. Και σε γενικες γραμμες ειμαι ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anergos13 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2013 Παντως αυτη η λυση νομιζω ειναι αψογη για μενα http://www.ebay.com/itm/100-NEW-MODEL-Empty-Capsulin-Nespresso-Compatible-Capsule-Pods-for-U-Pixie-N-/221308392356?pt=UK_Home_Garden_Food_SM&hash=item33870213a4 και καφεδακι ακομα και απ το super market....με lavazza black....22 cents η ταμπλετα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Parolos4 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα.. θέλω να αγοράσω μία μηχανή espresso, και σκέφτομαι να πάρω μία της nespresso και να πάρω επαναγεμιζόμενες κάψουλες. Το ερωτηματικό είναι, αξίζει να πάρει κανείς μηχανή nespresso για τέτοια χρήση ή να πάρω μια που παίρνει αλεσμένο κατευθείαν και να τελειώνω? Επίσης πρόβλημα είναι και το αφρόγαλα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το Aerocino που κάνει 80€.. Τί μου προτείνετε? Αυτή του πλαισίου κάνει καλό καφέ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2013 nespressο γιατι εχει 19 bar. αντι για aeroccino παρε αυτο http://www.skroutz.gr/s/2758433/Izzy-MMF-009-Latte.html?from=drop 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nek4d Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2013 Καλησπέρα.. θέλω να αγοράσω μία μηχανή espresso, και σκέφτομαι να πάρω μία της nespresso και να πάρω επαναγεμιζόμενες κάψουλες. Το ερωτηματικό είναι, αξίζει να πάρει κανείς μηχανή nespresso για τέτοια χρήση ή να πάρω μια που παίρνει αλεσμένο κατευθείαν και να τελειώνω? Επίσης πρόβλημα είναι και το αφρόγαλα καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω το Aerocino που κάνει 80€.. Τί μου προτείνετε? Αυτή του πλαισίου κάνει καλό καφέ? Γεια χαρα. Εισαι σε λαθος θεμα μαν, πρεπει να κανεις το ερωτημα σε αλλη κατηγορια. Παρακαλω ολους να μην επεκταθουμε σε τετοια συζητηση εδω, υπαρχουν παμπολλα σχετικα θεματα εως και ειδικο φορουμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panostx Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Πήρα τις DualitNX (ποικιλία intenso) από Βασιλόπουλο. Κουμπωνουν σωστα στην Le cube, άλλα από γεύση και άρωμα είναι πολύ κάτω του μετρίου. Σαν να πινεις καφέ από αυτόματο μηχάνημα και ακόμα χειρότερα.. Τιμή: 3.60 Το μόνο καλό είναι ότι το αυτοκόλλητο καπάκι βγαίνει εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές με αλουμινόχαρτο. Δοκιμασα να βάλω τσάι (σφηνωσα όλο το σακουλάκι στην κάψουλα) με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Billys636 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2013 Το μόνο καλό είναι ότι το αυτοκόλλητο καπάκι βγαίνει εύκολα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αρκετές φορές με αλουμινόχαρτο. Δοκιμασα να βάλω τσάι (σφηνωσα όλο το σακουλάκι στην κάψουλα) με αρκετά ικανοποιητικά αποτελέσματα. εχω ακουσει και απο αλλους την λυση με το αλουμινοχαρτο,αλλα πως θα κολλησει στην καψουλα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις