cris41 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Δηλαδή 0.27€ ανα καψουλα. Καλη τιμη αλλα πολλες 200..! Τωρα αγορασα 100! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soik85 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2016 Για Freddo ,freddo ή ριστρετο απο volcano; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
01jnr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 στο νεο φυλλαδιο του my market εχει τις DE 2,79! 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 στο νεο φυλλαδιο του my market εχει τις DE 2,79! Σε ευχαριστω για την ενεημερωση - Εφυγα για προμηθειες !!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chris456 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Χρησιμοποιειστε και το κουπόνι από το θεμα:10X2.79=27.9-5=22.9 δηλ βγαίνει 2.29/δεκάδα και σας μένει η εφημεριδα (λέμε τωρα) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nemesis_rds Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Παιδιά, ο Lungo από Volcano σε σχέση με Lungo από Bernini τι λέει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nalfein33 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 καμια προταση για freddo στους DE? Παιδιά, ο Lungo από Volcano σε σχέση με Lungo από Bernini τι λέει; Δεν εχω πιει bernini.Παντως ο lungo ειναι ο μονος volcano Που δεν μου αρεσε.Και μου αρεσαν παρα πολυ οι volcano γενικα.Παιζει ρόλο βεβαια και η προσωπική γευση =) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα μου εκαναν σε ενα καφεκοπτειο παρουσιαση τις μεταλικες καψουλες SEALPOD Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν πολυ καλες !! Καλη Ροη μπορεις να βαλεις οτι χαρμανι θες Ενα αρνητικο ειναι Η τιμη και το αλλο οτι μπαινεις σε διαδικασια να φτιαχνεις τις καψουλες (θελει το χρονο και θελει και μερακι) 2 επαναγεμιζόμενες κάψουλες SEALPOD (αξία κάθε κάψουλας 14,17 €) 1 ειδικό κουτάλι δοσομετρητή (δεν πωλείται χωριστά) 2 κάλλυματα διατήρησης φρεσκάδας - Fresh Cover (δεν πωλείται χωριστά) Πακέτο με 102 τεμάχια Espresso lids (αξία πακέτου 8,95€) (35,70€ το σετακι) -Δεν κρυβω βεβαιαι οτι το πολυσκεφτομαι (οταν φυσικα τελειωσει το αποθεμα απο DE που αγορασα σημερα απο My Market) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
keysmith Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 αν θέλετε επαναγεμιζόμενες κάψουλες κατά τη γνώμη μου πρέπει να είναι αποκλειστικά μεταλλικές! Τουλάχιστον το κομμάτι του φίλτρου (βάση με οπές πάνω και μία οπή εξόδου στο κάτω μέρος) σε αυτές (το γύρω γύρω δεν έχει τόση σημασία μπορεί να είναι και "πλαστικό"). Είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της "απόσταξης" τα φίλτρα και κάνουν την μισή δουλειά στην ποιότητα του καφέ που θα βγει ανεξάρτητα από το χαρμάνι. Το φίλτρο τα κάνει σχεδόν όλα να το πω αλλιώς, και αν η πίεση είναι φυσιολογική σε αυτό οφείλεται το καϊμάκι και αν βγει καμένος (δλδ σε συνδιασμό με την πίεση και το άλεσμα οκ). Κατά την γνώμη μου εννοείται πρέπει να είναι μεταλλικό για αντοχή και σταθερή ποιότητα (να μην ξεχειλώσει ας πούμε). Ακόμα και στις "κανονικές" εσπρεσιέρες (αλεσμένου καφέ) το φίλτρο αυτό ως ανταλλακτικό στην Ελλάδα στην πιο απλή μορφή (πχ για arielli καφετιέρα) έχει 12€! Από εξωτερικό πχ ebay γύρω στα 4€ βέβαια. Οπότε λογικό στην Ελλάδα μια κάψουλα μεταλλική (που πρακτικά είναι ένα φίλτρο) να στοιχίζει πάνω από 10€ καθώς είναι και λίγο πιο σύνθετη από το απλό φίλτρο των κανονικών μηχανών εσπρέσο. Ομως ξαναλέμε, τότε αφού θέλετε εσπρεσιέρα με φίλτρο (αυτό είναι η μεταλλική κάψουλα στην πράξη) γιατί να μην πάρετε μία τέτοια εξ αρχής που γεμίζουν και καθαρίζουν πιο εύκολα από τις επαναγεμιζόμενες κάψουλες?.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolakis83 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 στο νεο φυλλαδιο του my market εχει τις DE 2,79! Από Δευτέρα ισχύει η προσφορά ή από την Κυριακή?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2016 Από Δευτέρα ισχύει η προσφορά ή από την Κυριακή?? εγω πηγα σημερα και αδειασα τα ραφια χαχα (απο οτι ειχε μεινει δλδ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silenzio Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 στις κάψουλες bernini από e-dructer έχει αυτή τη περίοδο προσφορά από 100 κάψουλες και πάνω δώρο μπισκότα. http://www.e-dructer.com/index.php?route=product/category&path=61_67 έχει πάρει κάποιος ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Σημερα μου εκαναν σε ενα καφεκοπτειο παρουσιαση τις μεταλικες καψουλες SEALPOD Οι πρωτες εντυπωσεις ηταν πολυ καλες !! Καλη Ροη μπορεις να βαλεις οτι χαρμανι θες Ενα αρνητικο ειναι Η τιμη και το αλλο οτι μπαινεις σε διαδικασια να φτιαχνεις τις καψουλες (θελει το χρονο και θελει και μερακι) 2 επαναγεμιζόμενες κάψουλες SEALPOD (αξία κάθε κάψουλας 14,17 €) 1 ειδικό κουτάλι δοσομετρητή (δεν πωλείται χωριστά) 2 κάλλυματα διατήρησης φρεσκάδας - Fresh Cover (δεν πωλείται χωριστά) Πακέτο με 102 τεμάχια Espresso lids (αξία πακέτου 8,95€) (35,70€ το σετακι) -Δεν κρυβω βεβαιαι οτι το πολυσκεφτομαι (οταν φυσικα τελειωσει το αποθεμα απο DE που αγορασα σημερα απο My Market) για πες μας και το καφεκοπτείο. Το πιο σημαντικό είναι το κόψιμο του καφέ. Και δεν ειναι πάντα εύκολο να βρεις καφεκοπτείο που να μπορείς να συνεννοηθείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tata22 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 για πες μας και το καφεκοπτείο. Το πιο σημαντικό είναι το κόψιμο του καφέ. Και δεν ειναι πάντα εύκολο να βρεις καφεκοπτείο που να μπορείς να συνεννοηθείς. Tο καφεκοπτείο ειναι αυτο και μου φανηκε ο ιδιοκτητης πολυ καλος γνωστης και στο κοψιμο και στο καβουρδισμα του καφε ... Πουλαει και τις καψουλες και σου κανει και επιδειξη .. http://www.litsi.gr/ Τωρα περισσοτερες λεπτομερειες για τις καψουλες εδω ... https://www.brewyourowncoffee.com/el/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
smpt Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2016 ευχαριστώ. Τις κάψουλες τις είχα βάλει στο μάτι πολύ καιρό τώρα, αλλά δεν έκανα την κίνηση γιατί είναι ακριβές και δεν ήξερα αν θα είναι καλές. Βλέπω ότι είναι κοντά στον σταθμό του metro. Θα περάσω και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις