Προς το περιεχόμενο

ΕΤΟΙΜΕΣ καψουλες nespresso απο αλλες εταιρειες

nek4d

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Παιδια, να μεταφερω και γω την εμπειρια μου απο μη-Nespresso καψουλες. Καθοτι μενω Ισπανια, αγορασα αυτες http://www.duetazze.com/ 
Οπως θα δειτε εχει παρα πολλες γευσεις, οπως επισης και τσαγια και σοκολατα. Οι καφεδες, ηταν αρκετα καλοι. Οι καψουλες πλαστικες με καλη συμβατοτητα με την U. ΑΛΛΑ...εδω ερχεται το μεγαλο ΑΛΛΑ. Μετα απο ετοιμασια 3-4 καφεδων με γαλα (απευθειας απο την καψουλα cortado) και μιας ζεστης σοκολατας...Αφησα αχρησιμοποιητη τη μηχανη για κανενα 2ημερο. Οποτε και παρατηρησα αφορητη μυρωδια απο την καφετιερα σε βαθμο που να μυριζει ολη η κουζινα. Πιστευω πως κατα καποιον τροπο εχει περασει μεσα στη μηχανη (ή λεκιαστει) ποσοτητες απο το γαλα σε σκονη απο τις καψουλες με αποτελεσμα να μουχλιασει ολο μεσα και να μυριζει. 

Τον νου σας λοιπον εαν ποτε συναντησετε ετοιμα μειγματα που περιεγουν γαλα. 

-Οφφ τοπικ- καμμια ιδεα πως να την καθαρισω?

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κάπου πήρε το μάτι μου για κάψουλες πλενόμενες... όπου βάζεις εσύ τη δόση του καφέ. Δεν ξέρω εάν το αναφέρατε κάπου στο θέμα(δεν το διάβασα όλο).
τις έχει δοκιμάσει κάποιος;

Παντως πηγα να κανω το πειραμα με το αλουμινοχαρτο και αφαγα ακυρο.. Για καποιο λογο δεν τρυπαγε το αλουμινοχαρτο.. Αυριο μαλλον θα παραγγειλω επαναγεμιζομενες.. Αν θελησει κανεις να παραγγειλει αυτες που ειναι μιας χρησης (200τεμ με 20ε), μπορουμε να συννενοηθουμε να τις μοοιραστουμε ωστε να πειραματιστουμε πιο αφοβα..

Παιδια, να μεταφερω και γω την εμπειρια μου απο μη-Nespresso καψουλες. Καθοτι μενω Ισπανια, αγορασα αυτες http://www.duetazze.com/ 

Οπως θα δειτε εχει παρα πολλες γευσεις, οπως επισης και τσαγια και σοκολατα. Οι καφεδες, ηταν αρκετα καλοι. Οι καψουλες πλαστικες με καλη συμβατοτητα με την U. ΑΛΛΑ...εδω ερχεται το μεγαλο ΑΛΛΑ. Μετα απο ετοιμασια 3-4 καφεδων με γαλα (απευθειας απο την καψουλα cortado) και μιας ζεστης σοκολατας...Αφησα αχρησιμοποιητη τη μηχανη για κανενα 2ημερο. Οποτε και παρατηρησα αφορητη μυρωδια απο την καφετιερα σε βαθμο που να μυριζει ολη η κουζινα. Πιστευω πως κατα καποιον τροπο εχει περασει μεσα στη μηχανη (ή λεκιαστει) ποσοτητες απο το γαλα σε σκονη απο τις καψουλες με αποτελεσμα να μουχλιασει ολο μεσα και να μυριζει. 

Τον νου σας λοιπον εαν ποτε συναντησετε ετοιμα μειγματα που περιεγουν γαλα. 

-Οφφ τοπικ- καμμια ιδεα πως να την καθαρισω?

Ευχαριστουμε που μοιραστηκες την εμπειρια σου alexpen, οποιος διαβασει, θα το θυμηθει στο μελλον!

Για το καθαρισμα, εχει η nespresso ετοιμα κιτ αλλα ισχυει οτι και στις υπολοιπες καφετιερες espresso, δηλ. κιτρικο οξυ αν θυμαμαι καλα (γραφουν τα manuals δεν εχω τωρα προχειρο καποιο εδω). Μια ευκολοτερη λυση ειναι η αγορα απο το super market καθαριστικου υγρου για καφετιερες, μπορω να σου γραψω μια μαρκα αλλα θα υπαρχουν και αλλα αντιστοιχα προιοντα.

(η λυση με το ξιδι δεν συνισταται στις καψουλομηχανες).

---

Σε ολα τα παρακατω, ειμαστε εκτος θεματος, ειναι βεβαια nespresso-σχετικο θεμα αλλα οχι για ΕΤΟΙΜΕΣ, που λεει και ο τιτλος, καψουλες.

Εκτος των ειδικων φορουμ, διαβαστε παρακαλω τα θεματα εδω, κανοντας αναζητηση με "nespresso" θα βρειτε πραγματικα παμπολλες πληροφοριες και αποψεις, τουλαχιστον σε καθε προσφορα καψουλομηχανης, εχουν συζητηθει επι μακρον στο παρελθον, ακομη και σε θεματα με μηχανες dolce gusto, illyespresso κλπ!

Λογω εμπειριας θα απαντησω συνοπτικα, αλλα προτεινω ανεπιφυλακτα, οποιος θελει, ας ανοιξει ενα νεο θεμα για τις επαναγεμιζομενες και τις γεμιζομενες μιας χρησης και ας το κοινοποιησει εδω για να συνεχιστει εκει αυτη η κουβεντα.

Ευχαριστω.. Αναμεσα στις επαναγεμιζομενες http://www.skroutz.gr/c/428/aksesouar-oikiakwn-syskeuwn.html?from=autocomplete&keyphrase=coffeeduck+nespresso  (πoυδεν ξερω για ποσες χρησεις ειναι) και σε αυτες που γεμιζουν μια φορα ποιες να διαλεξω?? Ειναι καποιος που να τις εχει δοκιμασει και τις 2.. Απο τις "γεμιζομενες", μου φανηκαν καλες αυτες που εχουν την κολα πανω στην καψουλα και οχι αυτες που την εχουν στο καπακι..

Υ.Γ. Εχω την την http://www.skroutz.gr/s/322739/Delonghi-Nespresso-Pixie-EN125.html , λογικα στις επαναγεμιζομενες παιρνω το μοντελο που ειναι για 2010 και μετα...σωστα??

Σωστα, πας για αυτες που ειναι μετα το 2010 (τις εχω δοκιμασει και στην συγκεκριμενη μηχανη).

ναι, αλλά με το CoffeDuck πόσο κομμένος πρέπει να είναι ο καφές για μια delonghi esenza πχ;

Δοκιμαζεις και διαλεγεις οπως θελεις. Εγω δεν εκοβα, εβαζα κατ'ευθειαν απο το super market, ο lavazza gold μου αρεσε. Εχουν βγει νεοτερες γενιες επαναγεμιζομενων, ψαξτε το οσοι ενδιαφερεστε, μετρουν πολλοι παραγοντες.

Κάπου πήρε το μάτι μου για κάψουλες πλενόμενες... όπου βάζεις εσύ τη δόση του καφέ. Δεν ξέρω εάν το αναφέρατε κάπου στο θέμα(δεν το διάβασα όλο).

τις έχει δοκιμάσει κάποιος;

(Φυσικα. Δες το σχόλιο παραπανω)

Παντως πηγα να κανω το πειραμα με το αλουμινοχαρτο και αφαγα ακυρο.. Για καποιο λογο δεν τρυπαγε το αλουμινοχαρτο.. Αυριο μαλλον θα παραγγειλω επαναγεμιζομενες.. Αν θελησει κανεις να παραγγειλει αυτες που ειναι μιας χρησης (200τεμ με 20ε), μπορουμε να συννενοηθουμε να τις μοοιραστουμε ωστε να πειραματιστουμε πιο αφοβα..

Αυτο θα ηθελα να το απαντησω για να γελασουμε :-)

Λες να φταιει το καλο αλουμινοχαρτο που εβαλες?  :-)

Τα βιντεακια στο youtube εχουν πολλα κρυφα κολπα, πολλα δημοσιευονται ειτε για εντυπωσιασμο (για την προμηθεια απο τα κλικ), ειτε για πλακα, ειτε για διαφημιση.

Σε καθε περιπτωση, δεν αξιζει αυτη η διαδικασια, απαιτει παραπανω χρονο και κοπο και το πιθανοτερο ειναι για λιγα γεμισματα, καθως θα γεμισει τρυπες απο πισω η καψουλα.

Αυτο θα ηθελα να το απαντησω για να γελασουμε  :-)

Λες να φταιει το καλο αλουμινοχαρτο που εβαλες?  :-)

Τα βιντεακια στο youtube εχουν πολλα κρυφα κολπα, πολλα δημοσιευονται ειτε για εντυπωσιασμο (για την προμηθεια απο τα κλικ), ειτε για πλακα, ειτε για διαφημιση.

Σε καθε περιπτωση, δεν αξιζει αυτη η διαδικασια, απαιτει παραπανω χρονο και κοπο και το πιθανοτερο ειναι για λιγα γεμισματα, καθως θα γεμισει τρυπες απο πισω η καψουλα.

και ομως!!

επαναγεμιζω εδω και αρκετο καιρο 10 καψουλες γνησιες nespresso και δεν εχω κανενα απολυτως προβλημα! η καθε καψουλα εχει τουλαχιστον 20 επαναγεμισματα και ακομη κρατανε μια χαρα!

το κολπο ειναι να χρησιμοποιεις κακης ποιοτητας αλουμινοχαρτο ( :-D) ωστε να τρυπιεται ευκολα και να βαζεις την καψουλα με την ιδια φορα που ηδη εχει τρυπηθει, για να μην ανοιγουν καινουριες τρυπες

δε λεω, καμια φορα (σπανια ομως) δεν τρυπιεται ή δεν εχει μεγαλη ροη ο καφες, αλλα την βγαζω απο το εμβολο και την ξαναβαζω και ολα καλα

προσφατα αγορασα μια δεκαδα απο τα coffeway απλως για να δοκιμασω τη γευση και ανακαλυψα οτι η καψουλα ειναι πλαστικη και ηδη τρυπημενη απο πισω με πολλες μικρες τρυπες

το αποτελεσμα ειναι να μην την καταστρεφει η μηχανη ανοιγοντας νεες τρυπες και τελικα ειναι πολυ πιο βολικες στο επαναγεμισμα αφου δεν τσακιζουν καθολου και δε χρειαζεται να προσεχω πως θα την βαλω μεσα στη μηχανη! 

αυτον λοιπον τον καιρο απολαμβανω καφε illy σε καψουλες coffeway  :-D

έχω πάρει 100 κάψουλες μάρκας on cafe (αυτές που βγάζεις το αυτοκόλλητο...έχουν πάνω στην κάψουλα το χάρτη της Ιταλίας) και στη μηχανή μου που είναι krups essenza (model xn2005 ή 2007 μη αυτόματη πάντως) κουμπώνουν απίστευτα δύσκολα...αν θες στις δίνω δωρεάν...το μειλ μου [email protected] για τα περαιτέρω...

Giorgosd74 ευχαριστω πολυ για την προταση σου, αλλα ειμαι λιγο "υποχονδριος"(δεν ξερω αν το λεω καλα) και θελω οι καφεδες που θα φτιαξω  να ειναι ολοι " επωνυμοι", (γενικοτερα εχω ενα θεμα οταν προκειται για "τροφη" στο τι αγοραζω), παρολαυτα μην θεωρηθω αγενης και παλι σε ευχαριστω για την προσφορα σου...

Εφτιαξα νεο νημα http://www.insomnia.gr/topic/503293-γεμιζόμενες-και-επαναγεμιζόμενες-καψουλες-nespresso/ , με σκοπο να γινει διαχωρισμος και αν ειναι εφικτο με την βοηθεια των admin να μεταφερουμε εκει ολα τα κειμενα-αποψεις-προτασεις για γεμιζομενες-επαναγεμιζομενες καψουλες και εδω να ειναι ολες οι "ετοιμες" καψουλες που δινουν οι αλλες εταιρεις πλεον για τις μηχανες nespresso..

Ακυρο, το κλειδωσανε το θεμα λογο υπαρξης αυτου του νηματος...

http://www.emporioespresso.gr

τσεκάρετε αυτές.. καλή ποιότητα σε εξαιρετική τιμή.

Τις πηρα. Οταν τις βαζω στην pixie σα να μπουκωνει και δε βγαζει αμεσως. Εσενα δουλευουν χωρις προβλημα; Εχω παρει τις κοκκινες. 

Θα τους παρω τηλ να τους το πω. Γιατι μου ειπανε οτι δε θα εχουν προβλημα..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Επαναγεμιζομενες" μονο η coffeduck εχει στην ελλαδα?? Γιατι εψαξα για να παρω το μοντελο που ειναι για 2010 και μετα και δεν το εχει κανεις(εχει ελλειψη η εταιρεια)

Επεξ/σία από sotis1978

Τι λέτε ρε παιδιά? Θα παίρνουμε σε λίγο καιρό απ' όπου θέλουμε σχεδόν κάψουλες nespresso?

Πάντως κάπου άκουσα ότι ο καφές που βαζουν άλλες εταιρείες στουμπώνει τις μηχανές και ίσως βγάλουν πρόβλημα μελλοντικά.

"Επαναγεμιζομενες" μονο η coffeduck εχει στην ελλαδα?? Γιατι εψαξα για να παρω το μοντελο που ειναι για 2010 και μετα και δεν το εχει κανεις(εχει ελλειψη η εταιρεια)

https://www.skroutz.gr/c/428/aksesouar-oikiakwn-syskeuwn.html?keyphrase=coffeeduck&order_dir=asc&page=3

Κατάλληλη για τα μοντέλα μετά τον Οκτώβριο 2010 είναι η coffeeduck 5

Τι λέτε ρε παιδιά? Θα παίρνουμε σε λίγο καιρό απ' όπου θέλουμε σχεδόν κάψουλες nespresso?

Πάντως κάπου άκουσα ότι ο καφές που βαζουν άλλες εταιρείες στουμπώνει τις μηχανές και ίσως βγάλουν πρόβλημα μελλοντικά.

Μπα δεν νομιζω, ο καφες ειναι μεσα στην καψουλα που παει για πεταμα, τι να 'στουμπωσει'?

Αν τραβηξει λιγο ζορι με το υλικο της καψουλας, δεν συμβαινει κ τιποτε, μηχανη ειναι, το πολυ πολυ σε 3-4 χρονια παιρνεις αλλη, ειναι αρκετα φθηνες πλεον, ή αλλαζεις συμβατες καψουλες που δεν θα ζοριζουν τον συγκεκριμενο μοντελο μηχανης.

Η συντηρηση/καθαρισμος εννοειται, οπως και με τις original καψουλες.

---

Το μειονεκτημα της απελευθερωσης των συμβατων καψουλων, ειναι η απουσια "τρελλων" προσφορων αγορας μηχανης πλεον, προσφορες τυπου media markt/Κωτσοβολου περισυ οπου με 80-100 ευρω επαιρνες αυτοματο μοντελο με 70 ευρω σε καψουλες και δωρο aeroccino, τελειωσαν, πλεον η nespresso δεν εχει λογο να 'επιδοτει' τοσο πολυ τις μηχανες (πχ τωρα δινει δωρο καψουλες για αγορα μηχανης απο τα δικα της καναλια με τιμες λιανικης, 30 € στα essenza και 50€ στα λοιπα μοντελα).

Οποιος προλαβε το 2012, προλαβε!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...