kostasdg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Γειά σας Εχω παρει την msi amd radeon hd6770 καρτα γραφικων εδω και αρκετο καιρο και δεν την εχω συνδεσει επειδη δεν καταλαβαινω τι πρεπει να κανω και επισης δεν θελω να πληρωσω. Στις οδηγιες συνδεσης με το τροφοδοτικο συνιστα να συνδεθει με one 75 watt 6-pin and one 150 watt 8-pin PCI Expreess power connector. Η παλια καρτα μου ειναι nvidia ge force 6600 και εχει ενα καλωδιο που την συνδεει με το τροφοδοτικο. Ερωτηση :1.Αν συνδεσω την καινουργια με το καλωδιο της παλιας θα δουλεψει ; 2. Η συνδεση αυτη που προτεινει η msi θα εχει καλιτερα αποτελεσματα ; 3. και το δυσκολο,πως γινεται η συνδεση στην περιπτωση 2 Ευχαριστω Κωστας
Foker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το θεμα ειναι οτι η παλια σου καρτα ειναι agp και η καινουργια pci-e . Δηλαδη δεν μπορει να μπει η καινουργια καρτα γραφικων στην μητρικη που εχεις . Εκτος και αν εχεις μητρικη που δεχεται agp και pci-e (εχουν κυκλοφορησει λιγες) . Ποια μητρικη εχεις ? Αν δεν ξερεις ποια ειναι , κατεβασε το cpu-z και δες στην καρτελα mainboard .
kostasdg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Η μητρικη μου : : <<< Μητρική >>> > Κατασκευαστής : Gigabyte Technology Co., Ltd. > Μητρική : Gigabyte P43-ES3G > Bios : Award Software International, Inc. > Chipset : Intel P45/P43 > Φυσική Μνήμη : 4096 MB DDR2-SDRAM > LPC bus : Ναι > PCI Bus : Ναι > Bus PCI-Express : Ναι > USB Bus : Ναι > SMBus/i2c Bus : Ναι > Bus HyperTransport : Όχι > Bus QPI : Όχι > Bus CardBus : Όχι > Bus FireWire : Όχι
8anos94 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αυτη ειναι μυτρικη σου εκει που σου εχω τετραγωνισει μπενει η GPU σου θα την βαλεις ειναι πολυ ευκολο και μετα θα παρης απο το τροφοδοτικο σου ενα καλωδιο με 6 πινια και μερικες φορε αυτο εχει ενα ακομα διπλα του με αλλα 2 αμα δεν εχει δεν αλαζει κατι (6πινο καλωδιο)και θα το συνδεσης πανο στην GPU.Εχεις φροντισει πρωτα απο ολα να εχεις βγαλει τυχον driver απο την παλια καρτα σου!!Μολις ανοιξει κατευαζεις του τελευτεους driver την ΑΜD τους περνας και εισαι ετοιμος.
trek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 @foker: Μην τρομάζεις το παιδί χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται. Υπάρχουν και 6600gt σε pcie. Φίλε Κώστα, απλά την βάζεις εκεί που σου δείχνει ο Θάνος, και συνδέεις ένα 6πινο απο το τροφοδοτικό πάνω στην κάρτα (φώτο 2). Αν δεν έχει τέτοιο βύσμα το τροφοδοτικό σου, ψάξε στα παρελκώμενα της κάρτας σου για ένα 6pin@molex αντάπτορα (φώτο 1). Aν δεν έχεις, μπορείς να αγοράσεις. 1-2 ευρώ κάνουν. http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751333
8anos94 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 @foker: Μην τρομάζεις το παιδί χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται. Υπάρχουν και 6600gt σε pcie. Φίλε Κώστα, απλά την βάζεις εκεί που σου δείχνει ο Θάνος, και συνδέεις ένα 6πινο απο το τροφοδοτικό πάνω στην κάρτα. Αν δεν έχει τέτοιο βύσμα το τροφοδοτικό σου, ψάξε στα παρελκώμενα της κάρτας σου για ένα 6pin@molex αντάπτορα. Aν δεν έχεις, μπορείς να αγοράσεις. 1 ευρώ κάνουν Ναι οντος κατι που παρελειψα. http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Μην βαλεις τους drvier που δινουν ειναι απο το κατακλισμο του νωε, βαλε στο site που σου εδωσα τα στοιχεια που σου ζειταει και κατευασε το 13.2 νομιζω ειναι τωρα. 1
Foker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 @foker: Μην τρομάζεις το παιδί χωρίς να ξέρεις ακριβώς τι γίνεται. Υπάρχουν και 6600gt σε pcie. Η συγκεκριμενη καρτα εβγαινε και σε agp και σε pci-e , απλα εγω την ειχα σε agp . Τον ρωτησα τι μητρικη εχει και απο εκει φανηκε τι ηταν , αρα εσυ ποσταρες εκ του ασφαλους .
trek Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Η συγκεκριμενη καρτα εβγαινε και σε agp και σε pci-e , απλα εγω την ειχα σε agp . Τον ρωτησα τι μητρικη εχει και απο εκει φανηκε τι ηταν , αρα εσυ ποστραρες εκ του ασφαλους . Τι λες ρε φιλαράκι? Διάβασε λίγο το ποστ σου.."Το θεμα ειναι οτι η παλια σου καρτα ειναι agp και η καινουργια pci-e" Ακριβώς αυτή σου την σιγουριά αμφισβητώ, ανεξάρτητα αν πας τώρα να το σώσεις με αυτό.." Η συγκεκριμενη καρτα εβγαινε και σε agp και σε pci-e , απλα εγω την ειχα σε agp". Και σίγουρα αν είναι να ποστάρεις χωρίς να ξέρεις ακριβώς για τι πρόκειται, καλό είναι να ρωτάς. Τι παίζουμε εδώ? Ρουλέτα?
kostasdg Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σας ευχαριστω ολους.Μολις τελειωσω σε λιγες μερες μια εργασια που κανω στο pc θα την εγκαταστησω. Κωστας Τα μελεταω αυτα που μου γραψατε και εχω δυο ερωτησεις ακομα. Αν δεν εχει 6πινο καλωδιο το τροφοδοτικο ; Αν καταλαβα, θα συνδεσω τον ανταπτορα σε καλωδιο απο το τροφοδοτικο με 3πιν ,οπως φαινεται στο σχημα και την αλλη ακρη μετα 6 πιν στην καρτα; Και πως βγαζω τους drivers; Σας επρηξα,συγχωρειστε με.Ειμαι σχεδον ασχετος αλλα το παλευω Και παλι Ευχαριστω Κωστας
trek Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Σας ευχαριστω ολους.Μολις τελειωσω σε λιγες μερες μια εργασια που κανω στο pc θα την εγκαταστησω. Κωστας Τα μελεταω αυτα που μου γραψατε και εχω δυο ερωτησεις ακομα. Αν δεν εχει 6πινο καλωδιο το τροφοδοτικο ; Αν καταλαβα, θα συνδεσω τον ανταπτορα σε καλωδιο απο το τροφοδοτικο με 3πιν ,οπως φαινεται στο σχημα και την αλλη ακρη μετα 6 πιν στην καρτα; Και πως βγαζω τους drivers; Σας επρηξα,συγχωρειστε με.Ειμαι σχεδον ασχετος αλλα το παλευω Και παλι Ευχαριστω Κωστας Κώστα, πας: σύστημα - διαχείρηση συσκευών. Eκει που γράφει "προσαρμογείς οθόνης", δεξι κλικ - ιδιότητες - προγραμμα οδήγησης -κατάργηση. Κατέβασε τoν τελευταίο catalyst για την 6770 απο εδώ και κάνε εγκατάσταση. http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Κλείνεις το pc, βάζεις την καινούργια κάρτα. Το ξανανοίγεις..και thats it Η σύνδεση αν δεν έχει εξάπινο το τροφοδοτικό σου, γίνεται έτσι όπως το είπες. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από trek
8anos94 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Χαχα..μ'αρεσει που το συνεχίζεις ρε φιλαράκι αντι να παραδεχτείς οτι απλά βιάστηκες να γράψεις. . Στήνω pc απο τότε που υπήρχε ακόμα το isa bus. Λες να μη ξέρω τι είναι το agp? Πάντως φιλική συμβουλή, πάρτο λίγο αλλιώς, γιατί τέτοιου είδους συμπεριφορές δεν βγαίνουν σε καλό στο insomnia. Κώστα, πας: σύστημα - διαχείρηση συσκευών. Eκει που γράφει "προσαρμογείς οθόνης", δεξι κλικ - ιδιότητες - προγραμμα οδήγησης -κατάργηση. Κατέβασε τoν τελευταίο catalyst για την 6770 απο εδώ και κάνε εγκατάσταση. http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Κλείνεις το pc, βάζεις την καινούργια κάρτα. Το ξανανοίγεις..και thats it Η σύνδεση αν δεν έχει εξάπινο το τροφοδοτικό σου, γίνεται έτσι όπως το είπες. καλυτερα ειναι να βγαλεις τους παλιος driver οπως σου ειπε ο φιλος απο πανο να κλησεις pc μετα να βαλεις την καρτα να ανοιξεις το pc και να περασεις τους driver αυτο τουλαχιστον κανω σε οσα pc εχω αλλαξει κατουλες :
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα