Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα έχω αυτά εδώ τα χαρακτηριστικά θα μπορούσε να πιάσω υψηλότερη ταχύτητα,είμαι στην hol.

Δημοσ.

θα ανεβεις κανα Megabit αν ριξεις το Margin στο 6 αν εχεις ρουτερ που να παιζει με dmt.

ένα netfaster I,άμα το βάλω στην κεντρική πρίζα θα δω καμια διαφορα?

Δημοσ.

ένα netfaster I,άμα το βάλω στην κεντρική πρίζα θα δω καμια διαφορα?

δοκιμασε το.αν φταιει κατι πχ στο πριζακι ναι μπορει να δεις διαφορα.εξαρτατε αν εχει προβλημα η καλωδιωση η οχι.το καλυτερο τεστ ειναι σε κατανεμητη η να ανοιξει καποιος το πριζακι και να αποσυνδεσει ολα τα αλλαπριζακια και να τσεκαρει.

• Like 1
Δημοσ.

δοκιμασε το.αν φταιει κατι πχ στο πριζακι ναι μπορει να δεις διαφορα.εξαρτατε αν εχει προβλημα η καλωδιωση η οχι.το καλυτερο τεστ ειναι σε κατανεμητη η να ανοιξει καποιος το πριζακι και να αποσυνδεσει ολα τα αλλαπριζακια και να τσεκαρει.

το έβαλα στην κεντρική σκέτο το modem χωρίς καμια άλλη συσκευή συνδεδεμένη στο σπίτι και έπεσε 1mb κάτω η ταχύτητα και μόλις την ξανά έβαλα στο δωμάτιο ανέβηκε στα 10mb πάλι

Δημοσ.

σκοπος ειναι να απομονωσεις το υπολοιπο σπιτι και να κρατησεις μονο την γραμμη που ερχεται απο τον οτε.

δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα η καλωδιώσεις γιατί και η πολυκατοικία είναι φτιαγμένη 1χρόνο,υπάρχει κανένα πρόγραμμα για netfaster σαν το dmt?

Δημοσ.

δεν νομίζω να έχουν πρόβλημα η καλωδιώσεις γιατί και η πολυκατοικία είναι φτιαγμένη 1χρόνο,υπάρχει κανένα πρόγραμμα για netfaster σαν το dmt?

εχω δει σε ολοκαινουριες πολυκατοικιες προβληματα με καλωδια.τα προβληματα δεν εχουν να κανουν με το ιδιο το καλωδiο αλλα ο τροπος που συνδεουν τα πριζακια κτλ κτλ.συνδεουν ολα τα ζευγαρια μερικοι ηλεκτρολογοι συνδεουν και τις επιστροφες και γινεται ενα μπαχαλο.γενικως πιο πολλα παραξενα εβλεπα σε νεα σπιτια που εβλεπες ειτε πριζακια να μην ειναι καν συνδεδεμενα ειτε εβλεπες απο κατω να ξεκιναει Utp και πανω να φτασε ραζιμ και αλλα τοσα κουφα.και ολο το μαμησι το τρωει ο πρωτος τεχνικος που θα παει εκει να ενεργοποιησει adsl και θα ψαχνει να δει τι εχει γινει.αμα τα φτιαξει μια φορα μετα ολα οκ.αλλα την πρωτη φορα βριζεις οσο δεν παει.καλωδια αποσυνδεδεμενα στα πιο ακυρα σημεια.

• Like 1
Δημοσ.

εχω δει σε ολοκαινουριες πολυκατοικιες προβληματα με καλωδια.τα προβληματα δεν εχουν να κανουν με το ιδιο το καλωδiο αλλα ο τροπος που συνδεουν τα πριζακια κτλ κτλ.συνδεουν ολα τα ζευγαρια μερικοι ηλεκτρολογοι συνδεουν και τις επιστροφες και γινεται ενα μπαχαλο.γενικως πιο πολλα παραξενα εβλεπα σε νεα σπιτια που εβλεπες ειτε πριζακια να μην ειναι καν συνδεδεμενα ειτε εβλεπες απο κατω να ξεκιναει Utp και πανω να φτασε ραζιμ και αλλα τοσα κουφα.και ολο το μαμησι το τρωει ο πρωτος τεχνικος που θα παει εκει να ενεργοποιησει adsl και θα ψαχνει να δει τι εχει γινει.αμα τα φτιαξει μια φορα μετα ολα οκ.αλλα την πρωτη φορα βριζεις οσο δεν παει.καλωδια αποσυνδεδεμενα στα πιο ακυρα σημεια.

γενικά πάντως με την hol δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος πολλά προβλήματα,ξεκίνησε με ένα netfaster 2 που έκανε restart από μονο του 3-4 φορες την ημερα αλλα έπιανα γύρο στα 11-12 και δεν είχα κανένα άλλο πρόβλημα,μου φέρνουνε ένα netfaster 1 και εκεί μετά από 2-3 μέρες κατέβαζα με 300-400kb/s με παίρνει κάποιος τηλέφωνο δεν άκουγα τίποτα η θα είχε πολλές διακοπές μόλις σταματάω το κατέβασμα όλα ένταξη το ξαναξεκινάω πάλι τα ίδια,περνώ τηλέφωνο μου περνάνε εργοστασιακές ρύθμισεις κάνουνε και κάτι αλλα πράγματα τίποτα μου λένε υπάρχει διαθέσιμο pots στην περιοχή σου να το βγάλουμε από voip τους λέω ένταξει,χθες έγινε η αλλαγή από την ταχύτητα που είχα ποστάρει στην φωτογραφία ξαφνικά κάνω ένα restart και πάει στα 8800 ξανακάνω restart 7900 τους περνώ τηλέφωνο μου λένε επειδή βάλαμε και το τηλέφωνο στην γραμμή έπεσε η ταχύτητα συμβαίνουν αυτά στο adsl  τελικά κάνουνε κάτι μου το πηγαίνουν στα 8800 και τους λέω κατεβάστε και το margin στα 9 για να ανεβεί λίγο η ταχύτητα και έφτασα τα 10,είναι φυσιολογικά όλα αυτά?

Δημοσ.

συνηθως δεν χανεις ταχυτητα οταν εχεις και tdm τηλεφωνια.η και να χασεις ειναι πολυ λιγο ειδικα με pstn που εχει λιγα volt.ετσι και αλλιος τα bits per tone Που ειναι για το voice πανε χαμενα ειτε εχεις voice ειτε οχι.

• Like 1
Δημοσ.

συνηθως δεν χανεις ταχυτητα οταν εχεις και tdm τηλεφωνια.η και να χασεις ειναι πολυ λιγο ειδικα με pstn που εχει λιγα volt.ετσι και αλλιος τα bits per tone Που ειναι για το voice πανε χαμενα ειτε εχεις voice ειτε οχι.

ναι αυτό τους είπα ότι δεν είναι φυσιολογικό να χάνω 3mb/s και η απάντηση τους ήτανε έτσι είναι το adsl μόλις περάσει ο χρόνος έχω φύγει κατευθείαν,δηλαδή θεωρείς η ταχύτητα που πιάνω είναι καλή με βάση της απόστασης που έχω με τον οτε που είναι 1.5 χιλιόμετρο?

edit:και τώρα μπήκα στο modem και είδα πάλι το margin 11 από 9 που μου το πήγανε το μεσημέρι και την ταχύτητα πάλι στα 8800

• Line Status

---

SHOWTIME

Link Type

Automatic

G.992.5 (ADSL2+) / Interleaved Path

• Stream Type

Actual Data Rate

Up Stream

817 (Kbps.)

Down Stream

8752 (Kbps.)

• Noise Margin

Upstream

12 dB

Downstream

11 dB

Attenuation

Upstream

12 dB

Downstream

26 dB

Δημοσ.

h αληθεια ειναι οτι εισαι λιγο χαμηλα για την αποσταση που εχεις.και αυτο το 11 margin ελεος.τωρα αν πιανουν τα χερια σου να δοκιμαζες κατανεμητη θα σου λεγα καντο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...