Psycho_Warhead Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτες εικόνες. http://www.eurogamer.net/articles/2013-02-28-first-images-of-just-cause-3-teased Κυκλοφόρησε στις 1 Δεκεμβρίου 2015. Επίσημο site: https://justcause.com 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2013 Το 2 από τα πιο διασκεδαστικά open world-action games των τελευταίων ετών. Ελπίζω να έχει πιο πολλές main mission αυτή τη φορά πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2014 Rumor: First Just Cause 3 Screenshots Leaked 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Despotas Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Μέσα στο χαμό για το Unity ανακοινώθηκε επίσημα το JC3: http://www.eurogamer.net/articles/2014-11-11-just-cause-3-has-finally-been-officially-announced Κυκλοφορεί εντός του 2015. Δε θα μείνει τπτ όρθιο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2014 Ελπίζω να έχει multiplayer έστω με mod όπως το 2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Just Cause 3 – First Details Revealed – No Multiplayer Mode But Will Support Mod Community 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Just Cause 3 – First Screenshots Unveiled Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panagiotis32 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ελπίζω να είναι λίγο πιο ρεαλιστικό απο τα προηγούμενα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Ελπίζω να είναι λίγο πιο ρεαλιστικό απο τα προηγούμενα... Νομίζω ότι η πλάκα των JC είναι πως είναι over-the-top fun. Ok, δεν λέμε να γίνει και Saints Row, αλλά καλό ήταν το 2 (δεν είχα παίξει το 1). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qsis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 εμένα δε με πείραξε που δεν ήταν ρεαλιστικό, απλά για κάποιο λόγο μου είχε φανεί κάπως βαρετό το 2 μιας και το gameplay του ήταν σχετικά "επιφανειακό" και το shooting δε με ικανοποιούσε όπως και η ιστορία αλλά και η αλληλεπίδρασή σου με το περιβάλλον (που ήταν όντως εντυπωσιακό) γενικά ενώ είναι καλή ιδέα δε θα έλεγα ότι έως τώρα έχει υλοποιηθεί σωστά, περιμένω και ελπίζω με το 3 να μου αλλάξουν γνώμη δε με νοιάζει να είναι λίγο χαζούλι, απλά θέλω καλύτερο gameplay 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Just Cause 3 – New Beautiful Screenshots Released Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aekoupoli Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 πρεπει να τα σπαει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonkpils Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2014 Ωραιο ήταν το JC2 αλλά επειδή εμένα μου αρέσει κ να οδηγώ, τον καλύτερο χάρτη με τους καλύτερους δρόμους, το χάλασαν κ αυτό γτ στα αμάξια βάλαν αντί για αναρτήσεις, σούστες από κρεβάτια! Να μην πω για τις μηχανές που από ένα σημείο κ μετά σε πιάνει ναυτία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2014 Αρκεί να μην είναι ένα ακόμα JC με απλά καλύτερα graphs. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2015 Just Cause 3 – New Explosive Screenshots Revealed 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα