manolis82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπερα κι απο μενα παιδια...... Λοιπον θα ηθελα λιγο τα φωτα σας για ενα θεμα που με απασχολει σχετικα με την καρτα γραφικων μου.Εχω το Turbo-X Maestro HC i532-675 2VR και θα ηθελα να αναβαθμισω την καρτα γραφικων γιατι νομιζω εκει μονο υστερει σε τοπ παιχνιδια που θα θελα να παιζω full graphics.Αυτο τωρα εχει την GT 640 και ελεγα μηπως μπορω να βαλω μια καλυτερη......Δεν ξερω ομως αν ειναι ενσωματωμενη στην motherboard η οχι. Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις σας.....
xristoforos89 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κατα 90% ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη. Αλλα και παλι, χανεις την εγγυηση σε καινουριο λαπτοπ ακομα δεν το πηρες. Καλυτερα να παρεις κανενα xbox 1
manolis82 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κατα 90% ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη. Αλλα και παλι, χανεις την εγγυηση σε καινουριο λαπτοπ ακομα δεν το πηρες. Καλυτερα να παρεις κανενα xbox Αρα προφανως και δεν αλλαζει αν ειναι ενσωματωμενη.........thx
harrys23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Κατα 90% ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη. Αλλα και παλι, χανεις την εγγυηση σε καινουριο λαπτοπ ακομα δεν το πηρες. Καλυτερα να παρεις κανενα xbox ]Η καρτα γραφικων ειναι αυτονομη και αλλαζει και δεν χανεις καμια εγγυηση αν το κανεις στο καταστημα απο εκει που Το αγορασες φιλε μου . Το θεμα ειναι ποσο εισαι διατεθιμενος να δωσεις ? κανα 250αρη ευρουλακια σιγουρα θα σου βγει κανε μια ερωτηση ! Κατα 90% ειναι ενσωματωμενη στην μητρικη. Αλλα και παλι, χανεις την εγγυηση σε καινουριο λαπτοπ ακομα δεν το πηρες. Καλυτερα να παρεις κανενα xbox Καντε μια ερευνα βρε παιδια πριν απαντησετε δε λεμε οτι ναναι ! Στα χαρακτηριστικα αναφερεται ξεκαθαρα ΑΥΤΟΝΟΜΗhttp://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Maestro-HC-II-i331-450-Win8.htm#tabCharacteristics 1
manolis82 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ]Η καρτα γραφικων ειναι αυτονομη και αλλαζει και δεν χανεις καμια εγγυηση αν το κανεις στο καταστημα απο εκει που Το αγορασες φιλε μου . Το θεμα ειναι ποσο εισαι διατεθιμενος να δωσεις ? κανα 250αρη ευρουλακια σιγουρα θα σου βγει κανε μια ερωτηση ! Καντε μια ερευνα βρε παιδια πριν απαντησετε δε λεμε οτι ναναι ! Στα χαρακτηριστικα αναφερεται ξεκαθαρα ΑΥΤΟΝΟΜΗ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Maestro-HC-II-i331-450-Win8.htm#tabCharacteristics thx harry για την απαντηση αυριο κιολας θα κανω μια ερωτηση....
xristoforos89 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ]Η καρτα γραφικων ειναι αυτονομη και αλλαζει και δεν χανεις καμια εγγυηση αν το κανεις στο καταστημα απο εκει που Το αγορασες φιλε μου . Το θεμα ειναι ποσο εισαι διατεθιμενος να δωσεις ? κανα 250αρη ευρουλακια σιγουρα θα σου βγει κανε μια ερωτηση ! Καντε μια ερευνα βρε παιδια πριν απαντησετε δε λεμε οτι ναναι ! Στα χαρακτηριστικα αναφερεται ξεκαθαρα ΑΥΤΟΝΟΜΗ http://www.plaisio.gr/laptop-tablet/laptop-notebook/laptop/Turbo-X-Maestro-HC-II-i331-450-Win8.htm#tabCharacteristics Αυτονομη = οτι η καρτα εχει δικια της ξεχωριστη μνημη.. Καμια περιγραφη δεν προκειται να ελεγε ποτε οτι εχει ανεξαρτητη καρτα γραφικων (αλλο αυτονομη, αλλο ανεξαρτητη)
harrys23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Αυτονομη = οτι η καρτα εχει δικια της ξεχωριστη μνημη.. Καμια περιγραφη δεν προκειται να ελεγε ποτε οτι εχει ανεξαρτητη καρτα γραφικων (αλλο αυτονομη, αλλο ανεξαρτητη) Εχω διαφορετικη αποψη αλλα θα μου λυθει καννοντας ενα τηλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα