Antonis_V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μπερδευεσαι μαλλον με το 2Χ.... Απο την αλλη μην γινεσαι θυμα του marketing... Τι σε νοιαζει εσενα? Κατι που να σου ταιριαζει απολυτα και μαλιστα να το αγορασεις σε μια πολυ καλη τιμη ή οτι λεει το πλήθος...? Ενδεικτικα....αυτην την στιγμη που μιλαμε 329,75 στο σκρουτζ....μιλαμε για 4πυρηνο τηλ με 720p αναλυση και 4,7 ιντσες....αν βρεις κατι καλυτερο και τιμιοτερο ελα να μου πεις να πουλησω το 4Χ και να το αγορασω.... Έκανα λάθος εγώ το μπέρδεψα. Έχεις δίκιο. Παίρνω πίσω ότι είπα σχετικά με το x4 σου. Αλλά η γνώμη μου, για την LG, Samsung, HTC δεν αλλάζει με αυτά που βλέπω τα τελευταία χρόνια και το τι κάνουν.
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εχεις το δικαιωμα να πιστευεις οτι θελεις για οποια εταιρεια.... Εγω δεν ειμαι κολημενος πουθενα.... Μου εκανε το 4Χ και το πηρα.... Μπορει αυριο να ειμαι με το note 3.... Δεν υποστηριζω καμια εταιρεια...υποστηριζω την επιλογη συσκευης οταν μαλιστα συνοδευεται απο επιχηρηματα....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα