Hal9000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Η νέα σειρά Optimus F που είχε προαναγγείλει πριν τα εγκαίνια της έκθεσης MWC 2013, παρουσίασε και επίσημα η LG στον εκθεσιακό της χώρο.Το LG Optimus F5 είναι το πρώτο από τα δύο μοντέλα της σειράς, την οποία η LG τοποθετεί μεταξύ της χαμηλότερης Optimus L αλλά και της κορυφαίας, Optimus G. Με συμπαθητικό σχεδιασμό, το Optimus F5 διαθέτει λίγα κοινά στοιχεία με τα υπόλοιπα smartphones της εταιρείας στον τομέα αυτό. Ξεχωρίζει η οθόνη των 4.3' ιντσών, τεχνολογίας IPS με qHD ανάλυση 960x540 στα 256ppi. Με διπύρηνο επεξεργαστή στο 1.2 GHz και 1GB RAM δεν αναμένεται να συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα με την εκτέλεση λειτουργιών και εφαρμογών της πλατφόρμας Android Jelly 4.1.2 την οποία "τρέχει". Αποθηκευτικός χώρος 8GB ο οποίος όμως μπορεί να επεκταθεί μέσω της microSD θύρας σε επιπλέον 32gb. Η σειρά Optimus F ξεχωρίζει από την προηγούμενη σειρά Optimus L και στην υποστήριξη LTE δικτύων, κάτι που σιγά σιγά ξεκινά να μας αφορά και στη χώρα μας. Αναμένεται το δεύτερο τρίμηνο του έτους με τιμή που δεν έχει οριστεί ακόμα.
Antonis_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το καινούριο Top Smartphone της LG. Το περιμέναμε όλοι... για περίπου 2 εβδομάδες... από τότε που βγήκε το τελευταίο Top Smartphone της LG.
21century Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Όλα περίπου ίδια είναι με τις οθόνες τους οπότε να δούμε τιμές.
kostasfalcon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το καινούριο Top Smartphone της LG. Το περιμέναμε όλοι... για περίπου 2 εβδομάδες... από τότε που βγήκε το τελευταίο Top Smartphone της LG.Ποιος σου ειπε οτι ειναι το top μοντελο...?
Antonis_V Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ποιος σου ειπε οτι ειναι το top μοντελο...? Πρέπει να βελτιώσω την ειρωνεία μου...
tass0s Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εμενα να πω την αληθεια, μου αρεσει, συμπαθητικο μοιαζει.
Bimmermeister Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Σαν να ξαναλανσάρουν το Samsung Galaxy S2...
Technology fan Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το πληκτρολόγιο στo memo δεν είναι σαν του iphone? ή για να μην έχουμε παρεξηγήσεις και αρχίσει flame το πληκτρολόγιο του iphone δεν είναι σαν του LG?
kostasfalcon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πρέπει να βελτιώσω την ειρωνεία μου...Οπωσδηποτε να την βελτιωσεις φιλτατε.... Ειμαι κατοχος LG (Optimus 4X)πολυ ευχαριστημενος και κοιταω στα ματια ναυαριχιδες τυπου s3 και one x με 100 ευρω και πιο κατω σε διαφορα τιμης. Α...και δεν ξερω τι θα πει lag.....
sdfun Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ψιλοαντιγραφή από galaxy s2 αλλά αν η τιμή του είναι κάτω από 300 Ευρώ θα είναι μια πολύ καλή πρόταση, αν υποστηρίζει και LTE.
mikegad Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Οπωσδηποτε να την βελτιωσεις φιλτατε.... Ειμαι κατοχος LG (Optimus 4X)πολυ ευχαριστημενος και κοιταω στα ματια ναυαριχιδες τυπου s3 και one x με 100 ευρω και πιο κατω σε διαφορα τιμης. Α...και δεν ξερω τι θα πει lag..... To είναι ότι με τα lg συνήθως δεν ξέρεις τι θα πει αναβάθμιση..... Όχι ότι οι άλλες εταιρίες τα πάνε καλύτερα αλλά η lg το έχει παρακάνει
Antonis_V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Οπωσδηποτε να την βελτιωσεις φιλτατε.... Ειμαι κατοχος LG (Optimus 4X)πολυ ευχαριστημενος και κοιταω στα ματια ναυαριχιδες τυπου s3 και one x με 100 ευρω και πιο κατω σε διαφορα τιμης. Α...και δεν ξερω τι θα πει lag..... Όχι ότι το Optimus 4x, που βγήκε πριν 2 χρόνια, δεν το θεωρούσαν Top Smartphone, και τώρα το τρώει άνετα η σείρα F. Το πρόβλημα μου, δεν είναι στο ότι δεν είναι καλό κινητό, είναι ότι δεν το υποστηρίζουν, από όλες τις Απόψεις. - No Updates (κατά 80%), - Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα το Αντικαταστήσουν, - Δεν ξεχωρίζει από τον Ανταγωνισμό, - Δεν υπάρχει λόγος να το αποκτήσει κάποιος...
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Όχι ότι το Optimus 4x, που βγήκε πριν 2 χρόνια, δεν το θεωρούσαν Top Smartphone, και τώρα το τρώει άνετα η σείρα F. Το πρόβλημα μου, δεν είναι στο ότι δεν είναι καλό κινητό, είναι ότι δεν το υποστηρίζουν, από όλες τις Απόψεις. - No Updates (κατά 80%), - Μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα θα το Αντικαταστήσουν, - Δεν ξεχωρίζει από τον Ανταγωνισμό, - Δεν υπάρχει λόγος να το αποκτήσει κάποιος... Μηπως τα εχεις μπερδεψει.....? Βγηκε το 4Χ πριν απο 2 χρονια....? Το τρωει σε specs η σειρα F...? Καλο ειναι να ενημρωνεσαι λιγο πριν ποσταρεις... Για το τελος αφησα το θεμα των αναβαθμισεων για να απαντησω και στον αλλον φιλο.... Ναι δεν ειναι η ταχυτερη στον κοσμο στις αναβαθμισεις....περιμενουμε ομως αυτο το διαστημα 4.2.1 για το 4Χ και ξεκλειδωμα του bootloader.... Τελος...Δεν υπαρχει λογος να το αποκτησει κανεις....? Εχεις δει ποσο κανει....? Πως ελεγε ο αλλος με την εθνικη...δεν μεταδιδω αλλο....απλα ελεος αγαπητε....
Antonis_V Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μηπως τα εχεις μπερδεψει.....? Βγηκε το 4Χ πριν απο 2 χρονια....? Το τρωει σε specs η σειρα F...? Καλο ειναι να ενημρωνεσαι λιγο πριν ποσταρεις... Για το τελος αφησα το θεμα των αναβαθμισεων για να απαντησω και στον αλλον φιλο.... Ναι δεν ειναι η ταχυτερη στον κοσμο στις αναβαθμισεις....περιμενουμε ομως αυτο το διαστημα 4.2.1 για το 4Χ και ξεκλειδωμα του bootloader.... Τελος...Δεν υπαρχει λογος να το αποκτησει κανεις....? Εχεις δει ποσο κανει....? Πως ελεγε ο αλλος με την εθνικη...δεν μεταδιδω αλλο....απλα ελεος αγαπητε.... Θα δούμε τους αριθμούς πωλήσεων, και σε πόσο καιρό θα παρουσιάσει αντικαταστάτη. Και τότε θα ξαναμιλήσουμε. Edit: Κοίταξα κάτι και ίσος μπερδεύομαι σχετικά κάτι με το 4x. Υπήρχε και έκδοση πριν το HD? Γιατί το θυμάμαι που το είχε πάρει φίλος μου τον Ιούνιο 2011.
kostasfalcon Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θα δούμε τους αριθμούς πωλήσεων, και σε πόσο καιρό θα παρουσιάσει αντικαταστάτη. Και τότε θα ξαναμιλήσουμε. Edit: Κοίταξα κάτι και ίσος μπερδεύομαι σχετικά κάτι με το 4x. Υπήρχε και έκδοση πριν το HD? Γιατί το θυμάμαι που το είχε πάρει φίλος μου τον Ιούνιο 2011. Μπερδευεσαι μαλλον με το 2Χ.... Απο την αλλη μην γινεσαι θυμα του marketing... Τι σε νοιαζει εσενα? Κατι που να σου ταιριαζει απολυτα και μαλιστα να το αγορασεις σε μια πολυ καλη τιμη ή οτι λεει το πλήθος...? Ενδεικτικα....αυτην την στιγμη που μιλαμε 329,75 στο σκρουτζ....μιλαμε για 4πυρηνο τηλ με 720p αναλυση και 4,7 ιντσες....αν βρεις κατι καλυτερο και τιμιοτερο ελα να μου πεις να πουλησω το 4Χ και να το αγορασω....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα