Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τον φορτιστή μου!

Απο την άκρη που συνδέεται στο κινητό (Xperia Neo V) το micro usb έχει στραβώσει λίγο και δεν κάνει καλή επαφή!Και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούμε να κάνουμε δουλειά απλά αλλάζωντας το καλώδιο αυτό με έναν άλλο ώστε να μείνει το κόστος γύρω στα 5 ευρώ!

Βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006650

κάνει?

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τον φορτιστή μου!

Απο την άκρη που συνδέεται στο κινητό (Xperia Neo V) το micro usb έχει στραβώσει λίγο και δεν κάνει καλή επαφή!Και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούμε να κάνουμε δουλειά απλά αλλάζωντας το καλώδιο αυτό με έναν άλλο ώστε να μείνει το κόστος γύρω στα 5 ευρώ!

Βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006650

κάνει?

ο φορτιστής είναι αποσπώμενος? (δηλαδή φορτιστής και καλώδιο USB?) Αν είναι συμβατό το καλώδιο με την υποδοχή του τηλεφώνου σου γίνεται μια χαρά. 

Δημοσ.

ο φορτιστής είναι αποσπώμενος? (δηλαδή φορτιστής και καλώδιο USB?) Αν είναι συμβατό το καλώδιο με την υποδοχή του τηλεφώνου σου γίνεται μια χαρά. 

Ναι ο φορτιστής είναι αποσπώμενος!! Για αυτό έκανα το θέμα για να το σιγουρέψουμε οτι κάνει!!! Δεν ξέρω!!

Δημοσ.

Ναι ο φορτιστής είναι αποσπώμενος!! Για αυτό έκανα το θέμα για να το σιγουρέψουμε οτι κάνει!!! Δεν ξέρω!!

Να σιγουρευτείς για την υποδοχή μόνο αυτό. Κατα τ'αλλα θα δουλέψει. Το τεστάρισα και σε ένα παλιό Samsung Jet που είχε χαλάσει ο φορτιστής και μια χαρά δουλεψε με ένα micro sb καλώδιο που είχα και τον φορτιστή του iphone

Δημοσ.

Να σιγουρευτείς για την υποδοχή μόνο αυτό. Κατα τ'αλλα θα δουλέψει. Το τεστάρισα και σε ένα παλιό Samsung Jet που είχε χαλάσει ο φορτιστής και μια χαρά δουλεψε με ένα micro sb καλώδιο που είχα και τον φορτιστή του iphone

Το έψαξα λίγο και λέει ότι είναι Micro USB!!Κάνει δηλαδή ε?

Δημοσ.

Kαι από το δικό σου φορτιστή μπορείς να το δεις και να δεις αν είναι ίδιο με την εικόνα αν και πιστεύω αυτό είναι. 

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, γράφω εδώ. Έχω παραγγείλει ένα καλώδιο USB σε micro USB 3μ, το συνδέω στο κινητό και δείχνει ότι φορτίζει αλλά η μπαταρία δεν γεμίζει. Με το παλιό καλώδιο φορτίζει. Μήπως φταίει το μέγεθος του καλωδίου?

Δημοσ.

το μεγαλο μακρος ενος καλωδιου αποτελει ανασταλτικο παραγοντα για την φορτιση... οσο πιο μακρυ το καλωδιο(ειδικα αν ειναι φθηνιαρικο) τοσο πιο αργη η φορτηση...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...