razerd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τον φορτιστή μου! Απο την άκρη που συνδέεται στο κινητό (Xperia Neo V) το micro usb έχει στραβώσει λίγο και δεν κάνει καλή επαφή!Και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούμε να κάνουμε δουλειά απλά αλλάζωντας το καλώδιο αυτό με έναν άλλο ώστε να μείνει το κόστος γύρω στα 5 ευρώ! Βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006650 κάνει?
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλημέρα παιδιά έχω ένα θέμα με τον φορτιστή μου! Απο την άκρη που συνδέεται στο κινητό (Xperia Neo V) το micro usb έχει στραβώσει λίγο και δεν κάνει καλή επαφή!Και ήθελα να ρωτήσω εάν μπορούμε να κάνουμε δουλειά απλά αλλάζωντας το καλώδιο αυτό με έναν άλλο ώστε να μείνει το κόστος γύρω στα 5 ευρώ! Βρήκα αυτό http://www.e-shop.gr/show_tel.phtml?id=TEL.006650 κάνει? ο φορτιστής είναι αποσπώμενος? (δηλαδή φορτιστής και καλώδιο USB?) Αν είναι συμβατό το καλώδιο με την υποδοχή του τηλεφώνου σου γίνεται μια χαρά.
razerd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ο φορτιστής είναι αποσπώμενος? (δηλαδή φορτιστής και καλώδιο USB?) Αν είναι συμβατό το καλώδιο με την υποδοχή του τηλεφώνου σου γίνεται μια χαρά. Ναι ο φορτιστής είναι αποσπώμενος!! Για αυτό έκανα το θέμα για να το σιγουρέψουμε οτι κάνει!!! Δεν ξέρω!!
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι ο φορτιστής είναι αποσπώμενος!! Για αυτό έκανα το θέμα για να το σιγουρέψουμε οτι κάνει!!! Δεν ξέρω!! Να σιγουρευτείς για την υποδοχή μόνο αυτό. Κατα τ'αλλα θα δουλέψει. Το τεστάρισα και σε ένα παλιό Samsung Jet που είχε χαλάσει ο φορτιστής και μια χαρά δουλεψε με ένα micro sb καλώδιο που είχα και τον φορτιστή του iphone
razerd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Να σιγουρευτείς για την υποδοχή μόνο αυτό. Κατα τ'αλλα θα δουλέψει. Το τεστάρισα και σε ένα παλιό Samsung Jet που είχε χαλάσει ο φορτιστής και μια χαρά δουλεψε με ένα micro sb καλώδιο που είχα και τον φορτιστή του iphone Το έψαξα λίγο και λέει ότι είναι Micro USB!!Κάνει δηλαδή ε?
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Το έψαξα λίγο και λέει ότι είναι Micro USB!!Κάνει δηλαδή ε? Απ'οσο βλέπω τη φωτογραφία ναι κάνει.
razerd Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Απ'οσο βλέπω τη φωτογραφία ναι κάνει. Και εγώ έτσι πιστεύω! http://www.sonymobile.com/gr/products/phones/xperia-neo-v/specifications/ Από εδώ το είδα!!
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Kαι από το δικό σου φορτιστή μπορείς να το δεις και να δεις αν είναι ίδιο με την εικόνα αν και πιστεύω αυτό είναι.
sharm Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 14 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας. Για να μην ανοίξω καινούριο θέμα, γράφω εδώ. Έχω παραγγείλει ένα καλώδιο USB σε micro USB 3μ, το συνδέω στο κινητό και δείχνει ότι φορτίζει αλλά η μπαταρία δεν γεμίζει. Με το παλιό καλώδιο φορτίζει. Μήπως φταίει το μέγεθος του καλωδίου?
panaggiotis Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2014 το μεγαλο μακρος ενος καλωδιου αποτελει ανασταλτικο παραγοντα για την φορτιση... οσο πιο μακρυ το καλωδιο(ειδικα αν ειναι φθηνιαρικο) τοσο πιο αργη η φορτηση...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα