Προς το περιεχόμενο

Optimus 2x CWM

Dionpetrucci

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα.

Πέρασα το official rom ICS 4.0.4 (v30a) αλλά ώρες ώρες κολλάει και η κίνηση δεν είναι ομαλή, οπότε σκέφτομαι να περάσω κάποια απο τις custom Cyanogen. Έχω root κανονικά, το πρόβλημα είναι οτι το rom manager δε με αφήνει να περάσω Clockwork Recovery γιατί το κινητό μου λέει δεν είναι συμβατό, ενώ έχει στη λίστα το optimus one το οποίο δεν έχει καν official ICS. Υπάρχει κάποιος τρόπος να περάσω CWM ώστε να περάσω κάποιο άλλο custom rom?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μου λέει "device not listed above" και μόλις το επιλέξω μου βγάζει τα εξής: "LG-p990 does not have an officially supported Clockworkmod recovery yet. have you installed a clockworkmod based recovery manually?" Με την επιλογή "ΝΟ"  μου λέει " Sorry! until CWM recovery  is available, ROM manager will not work with LG-p990!", με την επιλογή "YES" -> CWM 2.x , CWM 3.x+, και οτι και να επιλέξω απο αυτα μου λεει rom manager has been set up to use your existing recovery installation. Δεν έχω περάσει κάπως κάτι όμως, και φαντάζομαι οτι πρέπει να γίνει flash απο τον υπολογιστή κάπως.

• 3 μήνες μετά...

Μετά από διάφορα που διάβασα στο xda νομίζω ότι για το Ρ500 η καλύτερη recovery είναι η Amonra. Η CWM έχει κάποια θεματάκια. Αν πάντως θέλεις θα μπορούσες να κάνεις ποστ τις δοκιμές σου ώστε να έχουμε καλύτερη πληροφόρηση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...