Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εγώ όταν έχω πάλι εργαστήριο αν θες μπορώ να του περιγράψω του καθηγητή μου το πρόβλημα για να μας δώσει έστω μια προφορική εκτίμηση. Φυσικα και θελω....Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τίποτα.Την Τετάρτη θα έχεις νέα. Και για να κάνουμε ένα check.Το όχημα είναι audi tt και το πρόβλημα είναι ότι δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν.ο τεχνικός είπε ότι το πρόβλημα είναι μεταξύ ασφαλειοθήκης και βαλβίδας και αυτό που έκανε ήταν να τραβήξει γραμμή από που? και μετά από αφτό που έκανε όταν την έβαζες (την όπισθεν ) άναβε κανονικά.Σήμερα όμως άκουγε τους αισθητήρες παρκαρίσματος δηλ τα μπιπ μπιπ να ακούγονται χωρίς το κλειδί πάνω ε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Τίποτα.Την Τετάρτη θα έχεις νέα. Και για να κάνουμε ένα check.Το όχημα είναι audi tt και το πρόβλημα είναι ότι δεν ανάβουν τα φώτα της όπισθεν.ο τεχνικός είπε ότι το πρόβλημα είναι μεταξύ ασφαλειοθήκης και βαλβίδας και αυτό που έκανε ήταν να τραβήξει γραμμή από που? και μετά από αφτό που έκανε όταν την έβαζες (την όπισθεν ) άναβε κανονικά.Σήμερα όμως άκουγε τους αισθητήρες παρκαρίσματος δηλ τα μπιπ μπιπ να ακούγονται χωρίς το κλειδί πάνω ε? Ετσι ακριβως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ok όταν έχω νέα θα σου πω.Γραμμή από που τράβηξε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 ok όταν έχω νέα θα σου πω.Γραμμή από που τράβηξε? Νομιζω απο την βαλβιδα στην ασφαλειοθηκη και εβαλε και ασφαλεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Α κατάλαβα.Όταν έχω νέα θα σου πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 με καμμένη ασφάλεια μου μοιάζει. κάποτε είχα πάει σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων γιατί δε μου άναβε η πλαφονιέρα και το φως της μπαγκαζιέρας. το ήλεγξε ,αλλά όλες ήταν μια χαρά. το πήγα στην αντιπροσωπεία και βρήκαν σε 2 λεπτά ,την καμμένη ασφάλεια, τη άλλαξαν και τέλος. τώρα το είδα πως άλλαξες και ασφάλεια. αλλά μπορεί να σου έβαλε λάθος ασφάλεια. αντί για 7.5 να σου έβαλε 10. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 με καμμένη ασφάλεια μου μοιάζει. κάποτε είχα πάει σε ηλεκτρολόγο αυτοκινήτων γιατί δε μου άναβε η πλαφονιέρα και το φως της μπαγκαζιέρας. το ήλεγξε ,αλλά όλες ήταν μια χαρά. το πήγα στην αντιπροσωπεία και βρήκαν σε 2 λεπτά ,την καμμένη ασφάλεια, τη άλλαξαν και τέλος. τώρα το είδα πως άλλαξες και ασφάλεια. αλλά μπορεί να σου έβαλε λάθος ασφάλεια. αντί για 7.5 να σου έβαλε 10. Δεν αλλαξαν ασφαλεια αλλα εβαλαν μια στην γραμμη που τραβηξαν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2013 το πιο πθανο μεσα στην πλεξουδα... Κατι δεν παει καλα ομως....Με πηρε τωρα η κορη μου και επειδη ηταν σε λιγη κατηφορα και παρκαρε εβαλε οπισθεν και οι αισθητηρες παρκαρισματος δουλευαν χωρις το κλειδι στην μηχανη.Τους ακουσα που εκανν μπιπ φώτα όπισθεν και αισθητήρες παρκαρίσματος πρέπει να παίρνουν ρεύμα από παροχή που ελέγχεται από το κλειδί. δηλαδή να μην έχει ρεύμα όταν δεν είναι γυρισμένο το κλειδί (όχι απαραίτητα να δουλεύει ο κινητήρας) αν για κάποιο λόγο παιρνει ρεύμα απευθείας από την μπαταρία τότε πρέπει να παρεμβληθεί ρελέ το οποίο αυτό (το ρελέ δηλαδή) θα ελεγχεται από το κύκλωμα του κλειδιού έτσι ώστε πάλι να διακόπτει την τροφοδοσία όταν ο το κλειδί είναι εκτός 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gdriver Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2013 από το εγχειρίδιο του αυτοκινήτου σου δες ποιά είναι η ασφάλεια της όπισθεν. το πιο πιθανό να είναι καμμένη. την αλλάζεις και καθάρισες. τουλάχιστον εμένα αυτό μου φαίνεται. ξεκίνα πρώτα από τα απλά και μετά προχώρα στα πιό σύνθετα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα