Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πηρα ενα μεταχειρισμενο Audi TT και δεν αναβε το φως της οπισθεν πισω στο φαναρι ... Πηγα σε ηλεκτρολογο του μαντρα που το πηρα το εψαχνε 3-4 ωρες αλλα ακρη δεν βρηκε... Κατι μεταξυ εκει που κουμπωνει η οπισθεν και ασφαλειοθηκης εντοπισε το προβλημα αλλα δεν το βρηκε και εδωσε απ αυθειας αλλη γραμμη με σφαλεια που εβαλε και τωρα αναβει η λαμπα της οπισθεν... Ειπε να το ξαναπναω να το αφησω... Μπορει να μου κανει προβλημα αυτη η ...παρακαμψη? Η λυση να παω στην Audi προφανως κοστιζει πολυ για ενα αυτοκινητο 10ετιας με 103.000 χλμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cosmos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πήγαινε σε άλλο ηλεκτρολόγο!!Προφανώς δεν έχει ιδέα .Στη θέση σου θα ρωτούσα σε ένα εξουσιοδοτημένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτα από όλα μην πας ξανά σε αυτό το ηλεκτρολόγο. Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά ελέγχου για αυτή τη βλάβη, ασφάλεια - λάμπα - βαλβίδα - γραμμές. Η διάγνωση που έκανε θα έπρεπε να του πάρει το πολύ 5-10 λεπτά, με τίποτα 3-4 ώρες. Τώρα το "εκει που κουμπωνει η οπισθεν" φαντάζομαι είναι η βαλβίδα όπισθεν που βρίσκεται συνήθως πάνω στο σασμάν. Αφού το πρόβλημα είναι η γραμμή ανάμεσα στη βαλβίδα ως την ασφαλειοθήκη, τότε κάπου είναι κομμένο το καλώδιο. Αν είναι σε εμφανές σημείο επισκευάζεται, αλλιώς το απομονώνεις και περνάς νέα γραμμή(δεν αξίζει ούτε να ανοίξεις την πλεξούδα, ούτε να την αλλάξεις). Και σε κανονικές συνθήκες όχι, δεν θα σου κάνει πρόβλημα αυτή η παράκαμψη. Σε κανονικές συνθήκες εννοώ εφόσον η δουλειά έχει γίνει σωστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Πρώτα από όλα μην πας ξανά σε αυτό το ηλεκτρολόγο. Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά ελέγχου για αυτή τη βλάβη, ασφάλεια - λάμπα - βαλβίδα - γραμμές. Η διάγνωση που έκανε θα έπρεπε να του πάρει το πολύ 5-10 λεπτά, με τίποτα 3-4 ώρες. Τώρα το "εκει που κουμπωνει η οπισθεν" φαντάζομαι είναι η βαλβίδα όπισθεν που βρίσκεται συνήθως πάνω στο σασμάν. Αφού το πρόβλημα είναι η γραμμή ανάμεσα στη βαλβίδα ως την ασφαλειοθήκη, τότε κάπου είναι κομμένο το καλώδιο. Αν είναι σε εμφανές σημείο επισκευάζεται, αλλιώς το απομονώνεις και περνάς νέα γραμμή(δεν αξίζει ούτε να ανοίξεις την πλεξούδα, ούτε να την αλλάξεις). Και σε κανονικές συνθήκες όχι, δεν θα σου κάνει πρόβλημα αυτή η παράκαμψη. Σε κανονικές συνθήκες εννοώ εφόσον η δουλειά έχει γίνει σωστά. Ευχαριστω....Ημουν παρων και εκανε τοσσες ωρες....Μονο την πλεξουδα οπως λες δεν ανοιξε και τραβηξε γραμμη και αμμεσως εδωσε σημα πισω και αναψε η οπισθεν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Πρώτα από όλα μην πας ξανά σε αυτό το ηλεκτρολόγο. Υπάρχει συγκεκριμένη σειρά ελέγχου για αυτή τη βλάβη, ασφάλεια - λάμπα - βαλβίδα - γραμμές. Η διάγνωση που έκανε θα έπρεπε να του πάρει το πολύ 5-10 λεπτά, με τίποτα 3-4 ώρες. Τώρα το "εκει που κουμπωνει η οπισθεν" φαντάζομαι είναι η βαλβίδα όπισθεν που βρίσκεται συνήθως πάνω στο σασμάν. Αφού το πρόβλημα είναι η γραμμή ανάμεσα στη βαλβίδα ως την ασφαλειοθήκη, τότε κάπου είναι κομμένο το καλώδιο. Αν είναι σε εμφανές σημείο επισκευάζεται, αλλιώς το απομονώνεις και περνάς νέα γραμμή(δεν αξίζει ούτε να ανοίξεις την πλεξούδα, ούτε να την αλλάξεις). Και σε κανονικές συνθήκες όχι, δεν θα σου κάνει πρόβλημα αυτή η παράκαμψη. Σε κανονικές συνθήκες εννοώ εφόσον η δουλειά έχει γίνει σωστά. Θα συμφωνήσω με τον φίλο.Εμάς προχθές στην σχολή ήρθε αμάξι με το ίδιο πρόβλημα και η διάγνωση κράτησε σε 2-3.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Θα συμφωνήσω με τον φίλο.Εμάς προχθές στην σχολή ήρθε αμάξι με το ίδιο πρόβλημα και η διάγνωση κράτησε σε 2-3.. 2-3 ωρες εννοεις ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 2-3 ωρες εννοεις ? Λεπτά εννοώ αλλά ο καθηγητής είναι πάρα πολύ καλός Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Λεπτά εννοώ αλλά ο καθηγητής είναι πάρα πολύ καλός Και που ηταν η βλαβη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Στην βαλβίδα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Στην βαλβίδα Την ελεγξαν αλλα δεν ηταν εκει..Ηταν απο τα πρωτα που κοιταξαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Άρα κάποιο καλώδιο έχει τσακίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Άρα κάποιο καλώδιο έχει τσακίσει. το πιο πθανο μεσα στην πλεξουδα... Κατι δεν παει καλα ομως....Με πηρε τωρα η κορη μου και επειδη ηταν σε λιγη κατηφορα και παρκαρε εβαλε οπισθεν και οι αισθητηρες παρκαρισματος δουλευαν χωρις το κλειδι στην μηχανη.Τους ακουσα που εκανν μπιπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Γνώμη μου (γιατί και εγώ τώρα μαθαίνω) πήγαινέ το σε ένα καλό ηλεκτρολόγο γιατί κάπου έχει γίνει μ@@@@@κια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Γνώμη μου (γιατί και εγώ τώρα μαθαίνω) πήγαινέ το σε ένα καλό ηλεκτρολόγο γιατί κάπου έχει γίνει μ@@@@@κια. Αντε να βρεις τον καλο ομως.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Εγώ όταν έχω πάλι εργαστήριο αν θες μπορώ να του περιγράψω του καθηγητή μου το πρόβλημα για να μας δώσει έστω μια προφορική εκτίμηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα