darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλησπέρα παίδες, είχα ανοίξει ένα παρόμοιο topic στο παρελθόν (περίπου πριν 2 χρόνια) για να πάρω επέκταση εγγύησης για το Macbook Pro μου. Η εγγύηση ίσχυσε τελικά κανόνικα, όμως ο πωλητής που χα βρεί έχει διαγραφεί οπότε ψάχνω νέο (κ αξιόπιστο) για την επέκταση εγγύησης στον iMac του αδερφού μου. Ακούω προτάσεις..
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 αμα γράψεις applecare imac στο ebay θα βρεις ενα σωρό, κοίταξε πόσο rating εχουν. πχ http://www.ebay.com/itm/IMAC-APPLECARE-PROTECTION-PLAN-FOR-ALL-IMAC-MODELS-BRAND-NEW-BOXED-AND-SEALED-/221191288273?pt=UK_Computing_Software_Software_SR&hash=item33800735d1 http://www.ebay.com/itm/AppleCare-Protection-Plan-for-iMac-Apple-3-years-MC257-warranty-Apple-Care-/390549845157?pt=DE_Computer_Sonstige&hash=item5aee95b4a5
darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι βρε το ξέρω, απλά ρωτάω μήπως και έχει πάρει κάποιος πρόσφατα, μιας και υπάρχει η εξής απάτη με τα AppleCare: Generated κωδικός με ολόιδιο κουτί με το αυθεντικό, περνάει στο σύστημα της Apple όταν το δηλώσεις αρχικά, αλλά μετα από κανα μήνα που θα κάνουν έλεγχο και το καταλαβαίνουν στο ακυρώνουν..!! Αυτό δε μπορεί να το δείξει δυστηχώς κανένα rating πωλητή μιας και αφού κάνει θετική/αρνητικη/ουδέτερη ψήφο δε μπορεί να το αλλάξει
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι βρε το ξέρω, απλά ρωτάω μήπως και έχει πάρει κάποιος πρόσφατα, μιας και υπάρχει η εξής απάτη με τα AppleCare: Generated κωδικός με ολόιδιο κουτί με το αυθεντικό, περνάει στο σύστημα της Apple όταν το δηλώσεις αρχικά, αλλά μετα από κανα μήνα που θα κάνουν έλεγχο και το καταλαβαίνουν στο ακυρώνουν..!! Αυτό δε μπορεί να το δείξει δυστηχώς κανένα rating πωλητή μιας και αφού κάνει θετική/αρνητικη/ουδέτερη ψήφο δε μπορεί να το αλλάξει Δεν έχεις κανένα γνωστό σε άλλη χώρα που να μπορούσε να σου πάρει?
Palp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Αν αγοράσεις από ebay μην δεχθείς σε καμία περίπτωση να σου στείλουν μόνο τον κωδικό με email, παρά μόνο το σφραγισμένο κουτί (αν και εκεί μπορούν να κάνουν απάτη, έχω διαβάσει και για ψεύτικα κουτιά). Στην ελλάδα κοστίζει από ότι βλέπω 189€, στο amazon μπορείς να το βρεις στα 135€ και έχεις και το κεφάλι σου ήσυχο. http://www.amazon.co.uk/AppleCare-Protection-Plan-for-iMac/dp/B004SMS5H6/ref=sr_1_2?ie=UTF8&qid=1362050677&sr=8-2
darklordvader77 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Ναι βρε το ξέρω, απλά ρωτάω μήπως και έχει πάρει κάποιος πρόσφατα, μιας και υπάρχει η εξής απάτη με τα AppleCare: Generated κωδικός με ολόιδιο κουτί με το αυθεντικό, περνάει στο σύστημα της Apple όταν το δηλώσεις αρχικά, αλλά μετα από κανα μήνα που θα κάνουν έλεγχο και το καταλαβαίνουν στο ακυρώνουν..!! Αυτό δε μπορεί να το δείξει δυστηχώς κανένα rating πωλητή μιας και αφού κάνει θετική/αρνητικη/ουδέτερη ψήφο δε μπορεί να το αλλάξει Δεν έχεις κανένα γνωστό σε άλλη χώρα που να μπορούσε να σου πάρει?Δυστηχως οχι..Sent from my iPhone using Insomnia
fsbmaniac Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ΕΜΕΙΝΑ δεν ηξερα οτι υπηρχαν τετοιες δυνατοτητες στην Ελλαδα και ποσο μαλλον Θεσσαλονικη...με τοσο αυστηρες προσδιαγραφες...
mentoras99 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2014 Παντως, τα χρηματα που ζητανε στην ελλαδα για apple care δεν αξιζει με την καμια να τα δωσεις. Στο εξωτερικο πουλανε πολυ φτηνοτερα. Μας γδερνουν κανονικοτατα εδω. Αλλα ευτυχως τωρα με το νετ, εχει κι αλλου πορτοκαλιες που κανουν πορτοκαλια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα