Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μιας και ασχολησε με μουσικη δες και αυτο http://www.aimp2.us/ 

ειναι τελειο ..

παντως αναπαραγωγη εδω και πολλα χρονια κανω με αυτο http://www.jetaudio.com/  δε το αλλαζω με κανενα ..

Το jet audio το γνωρίζω.. Το aimp όχι, οπότε θα το τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία.. :ph34r:

• Απαντ. 41
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ πάντα βάζω τα παρακάτω:

Τα πιο χρήσιμα θεωρώ τα παρακάτω:

Δεν θα αναφερθώ σε av και antispy/antimal προγράμματα γιατί θεωρούνται πλέον δεδομένα σε κάθε μηχάνημα και το ποιο είναι το καλύτερο δεν ανήκει σε αυτήν τη συζήτηση.

μπορουμε να πουμε προσωπικα πιο θεωρουμε το καλυτερο και γιατι ! συζητηση να γινεται  ..

• Like 1
Δημοσ.

Εχω και άλλο ένα στο μυαλό μου αλλά δε θα το αναφέρω  :-)  :ph34r:

για πες B)

λοιπον εμενα τα βασικα μου ειναι τα εξης

Your Unin-staller (σουπερ οχι μονο για αφαιρεση προγραματων αλλα κ για πολλα αλλα πχ για τα καθοριζεις ποια προγραμματα  θελεις να  κανουν start)  avast , firefox , utorrent , vlc , jetaudio  τα κλασικα ..

και μετα Format Factory (για μετατροπη . κοψε-ραψε ταινιων)

Speccy για να ελενχω τα παντα για το  pc   μου (χαρακτηριστικα , θερμοκρασιες κτλ) 

DriverScanner για να βρισκω στο λεπτο τους τελευταιουσ οδηγους

InfraRecorder για να καιω κανα δισκακι  ειναι παναλαφρο  ( κατι nero μακρια , ξουτ)

ACDSee Pro για καμμια επεξεργασια φωτο

WinRAR για αποσυμπιεση

και το objectdock ενα απιθανο προγραματακι , μια μπαρα  που σε βοηθαει να φτιαξεις τελεια την επιφ.εργασιας να βαλεις τα προγραμματα που χρησιμοποιεις περισσοτερο κ να τα ανοιγεις με ενα κλικ !

οπως περιπου φαινεται στην φωτο μου  η μπαρα πανω πανω ..  δοκιμαστε το ..

post-258589-0-05340600-1362060651_thumb.jpg

Δημοσ.

Kαλα Torrent client δεν χρησιμοποιει κανεις???Τοσο lawfull ειστε? :P :P

Εγω παντως χρησιμοποιω Vuze κι ας ειναι λιγο βαρυ,παλιοτερα κατεβαζα με Xunlei(Thunder)εναν κινεζικο client απιστευτα γρηγορο,Μου βγαλε την πιστη ομως να μετατρεψω τα κινεζικα σε αγγλικα(ελληνικα ξεχαστε το)και τελικα ανακαλυψα οτι γεμιζει το μητρωο κλειδια σε καθε κατεβασμα.Οι ταχυτητες του ομως δεν υπαρχουν.

Δημοσ.

Το jet audio το γνωρίζω.. Το aimp όχι, οπότε θα το τσεκάρω με την πρώτη ευκαιρία.. :ph34r:

δες και πες :-)

εχει παντως μια πολυ καλη λειτουργεια που σου επιτρεπει να κανεις τα τραγουδια λιγο πιο γρηγορα η λιγο πιο αργα χωρις να επιρεαζει καθολου τις φωνες  ..  ψαχτο να δεις !

το dfx audio enhancer δε το ηξερα και τι τσιμπησα ηδη !!!! παρα πολυ καλο , σαν να εχεις καρτα ηχου ειναι ..

Δημοσ.

Vlc, Chrome/Firefox, PDF-Xchange Viewer και Peazip/7zip/WinRar. Χωρις αυτα τα προγραμματα αισθανομαι οτι δν μπορω να κανω τιποτα στο PC. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...