tipestwra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Kαλησπερα !! νομιζω πως ενα πολυ ενδιαφερον θεμα για συζητηση ειναι τα πουμε ο καθενας μας πιο προγραμμα απο τα τοοοσαα πολλα που σιγουρα εχουμε χρησιμοποιησει κατα καιρους στους υπολογιστες μας θεωρουμε το καλυτερο ,πιο χρησιμο κτλ .. πχ εγω ας πουμε απ το 2002 που εχω τον πρωτο υπολογιστη μου κι μετα απο απειρα φορματ που εχω κανει το πρωτο προγραμμα που μπαινει μεσα ειναι το Your Uninstaller το θεωρω χρονια τωρα το πιο πολυτιμο απο ολα ! ακολουθει το AVAST .. ειναι κ αλλα βεβαια .. πειτε δυο τρια τα καλυτερα ! και συζητηση μπορει να γινει και καποιους μπορει να βοηθησει πολυ αυτη ...
GP7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Χωρίς avast, winrar και power-iso δεν πάω πουθενά. Επίσης revo-uninstaller, wave-lab, και dfx audio enhancer που βελτιώνει κατά πολύ το ηχητικό αποτέλεσμα (μιας και συνέχεια ακούω μουσική).
overpower Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 tuneup, hd sentinel, revo unistaller, msi afterburner.
tipestwra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Χωρίς avast, winrar και power-iso δεν πάω πουθενά. Επίσης revo-uninstaller, wave-lab, και dfx audio enhancer που βελτιώνει κατά πολύ το ηχητικό αποτέλεσμα (μιας και συνέχεια ακούω μουσική). μιας και ασχολησε με μουσικη δες και αυτο http://www.aimp2.us/ ειναι τελειο .. παντως αναπαραγωγη εδω και πολλα χρονια κανω με αυτο http://www.jetaudio.com/ δε το αλλαζω με κανενα ..
Waldo_Vrs Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Απο εππαγγελματικής άποψης 3Ds Max / Photoshop / Premiere / After Effects / Cool Edit Pro κάτι σε στυλ winzip κτλ. νομίζω είναι αυτονόητα αλλιώς ΕΝ ΜΕΡΗ δεν μπορείς να δουλέψεις το pc σου αφού είναι σχετικά βασικά....
SPANK Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 2 εχω χρόνια στον υπολογιστή μου οσο αφορά τα trojans spyware κτλπ, το superantisyware και malwarebytes ειδικα το 2o
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Writeway, Advanced SystemCare Pro, Photoshop, malwarebytes, google chrome για το λαπτοπ CleanMyMac, Messages, iPhoto, facebook tab app, AppCleaner και Unarchiver για το μακμπουκ
darkheretic Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Norton Internet Security.Ακολουθουν Ashampoo Burning Studio,Power ISO,Revo uninstaller,System Mechanic.. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από darkheretic
antonl Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Τον web browser (FF ή SWare Iron ή Opera ή IE). Χωρίς τα υπόλοιπα προγράμματα ζω, αν δεν υπήρχε αυτός, συνήθως δε θα χα λόγο ν ανοίξω το (home) pc. Άντε και το steam.
micos000 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εγώ πάντα βάζω τα παρακάτω: winrar irfan view firefox με adblockplus, video downloader και grease monkey revo uninstaller anvir taskmanager free daemon tools lite mpc-hc teracopy notepad2 (το 2 δεν είναι λάθος) treesize free hijackthis subtitles workshop Τα πιο χρήσιμα θεωρώ τα παρακάτω: cmd windows explorer winrar teracopy Δεν θα αναφερθώ σε av και antispy/antimal προγράμματα γιατί θεωρούνται πλέον δεδομένα σε κάθε μηχάνημα και το ποιο είναι το καλύτερο δεν ανήκει σε αυτήν τη συζήτηση. 1
iMarilina Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Εχω και άλλο ένα στο μυαλό μου αλλά δε θα το αναφέρω
LuNaTiC Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 FireFox / StarCraft 2 / OBS Γκρικλις φορ δε γουιν !
vag_del Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Κυρίως αυτά Firefox, MS Office, utorrent, ConvertXtoDVD...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα