Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Θα ήθελα να μάθω πόσο κοστίζει το λεπτό περίπου η κλήση σε skype, viber,nimbuzz... Και γενικά σε άλλα προγράμματα αν ξέρετε για symbian, για απλή ομιλία μέσω αυτών. Χωρίς βιντεοκλήσεις. Έψαξα αλλά βρίσκω σκόρπιες απαντήσεις και πολύ ανόμοιες, άλλες χρεώσεις γράφει ένα σάιτ και άλλες άλλο. Έχω μπερδευτέι. Αν μπορείτε να βοηθήσετε, θα σας ήμουν ευγνώμων!

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Το viber δε χρεώνει αποσο ξέρω. Μονο δεδομένα χρεώνεσαι αν εισαι σε 3G και οχι σε wifi (εκτος αν εχει αλλη υπηρεσία που δεν την ξέρω).αλλα πρεπει και ο αλλος να εχει viber.<br><br>

Οσο για το skype, γιατί δεν κοιτάς την ιστοσελίδα τους που σου λέει ακριβώς τα πακέτα που μπορείς να αγοράσεις και τις χρεώσεις;<br><br>

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Εφοσον κανεις κλησεις απο viber σε viber, skype σε skype κ.ο.κ. εχεις μονο χρεωση απο data usage.(3g πχ)

ψαχνοντας στο google για ονομα προγραμματος+data usage, θα βρεις τις απαντησεις σου

πχ http://helpme.viber.com/index.php?/Knowledgebase/Article/View/17/5/how-much-bandwidth-does-viber-use

The bandwidth rate during a Viber call is approximately 240 KB per minute up and down, 14 MB per hour up and down.

Viber message is about 828bytes per 500 English characters.

η

Here are examples of some typical Skype data usage:

Skype-to-Skype calls: 50kbps or around 3MB for one minute of calling
Calls to mobile numbers or landlines: 6-20 kbps or around 1MB for one minute of calling
Video calls between two mobile phone devices: 500kbps
Video calls between a mobile phone and a computer: 600kbps

αλλα για να εισαι 100% σιγουρος μπορεις να γραψεις εφαρμογη που να καταγραφει ποσα kb σπαταλαει καθε εφαρμογη οποτε δοκιμαζοντας βλεπεις τι καταναλωνεις...

Δημοσ.

διάβασα ότι τα 3ΜΒ του skype είναι σε μονάδα μέτρησης Megabit, και 3 Megabit ισούνται με 0,345 Megabyte. Αληθεύει; Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας!

Δημοσ.

<p>διάβασα ότι τα 3ΜΒ του skype είναι σε μονάδα μέτρησης Megabit, και 3 Megabit ισούνται με 0,345 Megabyte. Αληθεύει; Ευχαριστώ πάντως για τις απαντήσεις σας!</p>

Δε μας τα πες καλά ομως, γιατι εγω κατάλαβα πχ οτι εψαχνες να μαθεις χρεωσεις αν αγοραζες πχ χρονο ομιλιας προς σταθερά κλπ μεσω viber.

Επειδή εχει ξανασυζητηθεί το θέμα πολλές φορές αλλου, ειναι περίπου 0.5 MB το λεπτό καπου εκει.

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...