Προς το περιεχόμενο

Γνώμες για Ainol Novo 8 Dream (επερχόμενο)

arxaggelos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά πώς σας φαίνεται το tablet αυτό για 185 δολάρια; Θα είναι διαθέσιμο σε λίγο καιρό από ότι κατάλαβα.

www.ainol-tablet.com/ainol-novo-8-quad-core-8-inch-ips-bluetooth-gps-android-4-1-jelly-bean-tablet-pc.html

Στα συν για μένα η σχετικά καλή μπαταρία (6000) αφού είναι τετραπύρηνο λογικά τη χρειάζεται, η οθόνη IPS (1024*768) καθώς και η ύπαρξη bt και gps. Η κάμερες είναι εντελώς βασικές (0.3mp μπροστά, 2mp πίσω) αλλά δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ενώ μου αρέσει που είναι 8ιντσο, οι 7 ίντσες μου φαίνονται λίγες.

Πείτε καμια γνώμη pls γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου.

Επεξ/σία από arxaggelos
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φιλε μου καλυτερα να περιμενεις να βγει για να διαβασεις εντυπωσεις απο τα reviews και απο τους χρηστες που θα το παρουν πρωτοι στα χαρτια ολα ωραια φαινονται στην πραξη ειναι αλλιως.

Το Μ1 ας πουμε εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με 10δες αλλα ταμπλετ αλλα στην πραξη αποδειχτηκε οτι ηταν καλυτερο απο τα αλλα.

Επεξ/σία από evmenis
  • Like 1

Ναι, εννοείται ότι δεν το παίρνεις αμάσητο πριν κυκλοφορήσει, απλά επειδή τώρα άρχισα να παρακολουθώ τα tablets (τι προσφέρουν σε σχέση με την τιμή τους) και πιο πολύ με ενδιαφέρει αν είναι vfm. Στο μεταξύ είδα και το Ainol Novo Hero 10 (το διπύρηνο) και κλονίστηκα. Κι αυτοί οι κινέζοι ρε παιδί μου κάθε μέρα 10 tablets, χάσαμε τον λογαριασμό :)

Ναι οντος αφου αν τα παρεις απο κινα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να παραγγειλεις ενα μοντελο και να προλαβει να βγει το καινουργιο πριν ακομα εσυ το πιασεις στα χερια σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...