arxaggelos Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 (επεξεργασμένο) Παιδιά πώς σας φαίνεται το tablet αυτό για 185 δολάρια; Θα είναι διαθέσιμο σε λίγο καιρό από ότι κατάλαβα. www.ainol-tablet.com/ainol-novo-8-quad-core-8-inch-ips-bluetooth-gps-android-4-1-jelly-bean-tablet-pc.html Στα συν για μένα η σχετικά καλή μπαταρία (6000) αφού είναι τετραπύρηνο λογικά τη χρειάζεται, η οθόνη IPS (1024*768) καθώς και η ύπαρξη bt και gps. Η κάμερες είναι εντελώς βασικές (0.3mp μπροστά, 2mp πίσω) αλλά δεν με ενδιαφέρουν ιδιαίτερα, ενώ μου αρέσει που είναι 8ιντσο, οι 7 ίντσες μου φαίνονται λίγες. Πείτε καμια γνώμη pls γιατί δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Επεξ/σία 28 Φεβρουαρίου 2013 από arxaggelos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 (επεξεργασμένο) Φιλε μου καλυτερα να περιμενεις να βγει για να διαβασεις εντυπωσεις απο τα reviews και απο τους χρηστες που θα το παρουν πρωτοι στα χαρτια ολα ωραια φαινονται στην πραξη ειναι αλλιως. Το Μ1 ας πουμε εχει τα ιδια χαρακτηριστικα με 10δες αλλα ταμπλετ αλλα στην πραξη αποδειχτηκε οτι ηταν καλυτερο απο τα αλλα. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2013 από evmenis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ναι, εννοείται ότι δεν το παίρνεις αμάσητο πριν κυκλοφορήσει, απλά επειδή τώρα άρχισα να παρακολουθώ τα tablets (τι προσφέρουν σε σχέση με την τιμή τους) και πιο πολύ με ενδιαφέρει αν είναι vfm. Στο μεταξύ είδα και το Ainol Novo Hero 10 (το διπύρηνο) και κλονίστηκα. Κι αυτοί οι κινέζοι ρε παιδί μου κάθε μέρα 10 tablets, χάσαμε τον λογαριασμό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evmenis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Ναι οντος αφου αν τα παρεις απο κινα υπαρχει σοβαρη πιθανοτητα να παραγγειλεις ενα μοντελο και να προλαβει να βγει το καινουργιο πριν ακομα εσυ το πιασεις στα χερια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα