vaggelis30 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα ,καλησπερα, για μια ακομα φορα θελω τα φωτα σας. Λοιπον εχω ενα Laptop ενος φιλου το οποιο του ετρεχα ενα livecd με ενα προγραμμα που σκαναρει το σκληρο και επειδη αργουσε το πατησα να βγει με αποτελεσμα να μην προλαβει να κανει τερματισμο . Το αποτελεσμα ειναι το εξης: Bootαρει μεχρι ενα σημειο και εμφανιζεται BSOD για κλασματα δευτερολεπτου και κανει επανεκκινηση στη συνεχεια ξαναbootαρει και σου δινει δυο επιλογες επιδιορθωση επειδη δεν εκλεισε σωστα και κανονικη εκκινηση. Στην επιδιορθωση μου λεει οτι δεν μπορει να επιδιορθωση αυτοματα τον υπολογιστη.και το μυνημα σφαλματος αναφερει Autofailover και NoRootCause. Επισης σε Safe mode οταν το βαζω κολλαει στο φορτωμα των drivers.συγκεκριμενα στους drivers του AVG antivirus. και ξανακανει επανεκκινηση. Απο CD Windows 7 που τον εβαλα να bootαρει εκανα fixmbr kai fixboot με επιτυχια απο τι μου λεει. Επαναφορα δεν κανει. εκανα και chkdsk .ολα καλα. Τι αλλο βρε παιδια???? Προφανως ειναι καποιος driver ετσι??? Καμια ιδεα???
Gigamestin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Καλημερα ,καλησπερα, για μια ακομα φορα θελω τα φωτα σας. Λοιπον εχω ενα Laptop ενος φιλου το οποιο του ετρεχα ενα livecd με ενα προγραμμα που σκαναρει το σκληρο και επειδη αργουσε το πατησα να βγει με αποτελεσμα να μην προλαβει να κανει τερματισμο . Το αποτελεσμα ειναι το εξης: Bootαρει μεχρι ενα σημειο και εμφανιζεται BSOD για κλασματα δευτερολεπτου και κανει επανεκκινηση στη συνεχεια ξαναbootαρει και σου δινει δυο επιλογες επιδιορθωση επειδη δεν εκλεισε σωστα και κανονικη εκκινηση. Στην επιδιορθωση μου λεει οτι δεν μπορει να επιδιορθωση αυτοματα τον υπολογιστη.και το μυνημα σφαλματος αναφερει Autofailover και NoRootCause. Επισης σε Safe mode οταν το βαζω κολλαει στο φορτωμα των drivers.συγκεκριμενα στους drivers του AVG antivirus. και ξανακανει επανεκκινηση. Απο CD Windows 7 που τον εβαλα να bootαρει εκανα fixmbr kai fixboot με επιτυχια απο τι μου λεει. Επαναφορα δεν κανει. εκανα και chkdsk .ολα καλα. Τι αλλο βρε παιδια???? Προφανως ειναι καποιος driver ετσι??? Καμια ιδεα??? ενα φορματ πιστευω πως θα τα διορθωσει ολα.
harrys23 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2013 Με το dvd των win 7 κανε boot kαι πανε σε διαδικασια επιδιορθωσης και επελεξε επαναφορα συστηματος Εαν την ειχες ενεργη ως υπηρεσια. Ισως επιστρεψει σε παρελθοντα ημερομηνια και σωθεις. Αν οχι Μετα μονο dual boot με αλλο λειτουργικο για να παρεις τα αρχεια σου μην μη χασεις κατι . Και μετα φορματ..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα