Nfountou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 8a parw ena pcaki gia ena ksaderfaki mou... Gia peite mou thn apopsh sas gia oloklhromenh kentrikh monada amd h intel.... Dia8etei mexri 1000 euro.... PS: Epishs posa watt PSU lete na xreiastei sthn periptwsh pou parei P4?
dpolal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Να μας πείς καλύτερα και την ηλικία του πρώτα για να προχωρήσουμε...
Nfountou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 einai 15 alla tha paizei paixnidakia kai tha to xrhsimopoiei kai o pateras tou arketa opote tha parei oti kalutero ginetai me ta xrhmata pou dia8etei...
dpolal Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Τα χρήματα που διαθέτει είναι υπέραρκετά νομίζω. Τώρα το θέμα είναι να πάρει κομμάτια και να του τα φτιάξει κάποιος άλλος (εσύ π.χ.) ή να πάρει ολόκληρο μηχάνημα έτοιμο και στημένο... Κοίταξε λίγο το Pm σου που σου έστειλα ένα μήνυμα και πές μου. (Για τροφοδοτικό τώρα νομίζω ότι από 300Watt και πάνω καλά θα είναι... ΟΠΟΣΔΗΠΟΤΕ ΠΑΝΤΩΣ συνιστώ αγορά UPS !!!!!!!!!!!!!)
adams Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Και φυσικα για να μπορεσουν καποιοι ανθρωποι να βοηθησουν πρεπει να μας πεις αν σε αυτα τα 1200€ πρεπει να υπαρχει scanner-εκτυπωτης-lcd ή crt οθονη ...καποια εξτρα πραγματα ηχεια 5,1 κ.λ.π
Nfountou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2003 sorry paidia.... milame gia mono to kouti ... tipota allo. PS:Telika dinei 1000 euro .... ta 200 molis pou ta ekane printer!
Nfountou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Gia thn periptwsh twn intel aksizei to 875P h na protimhsw to 865PE? Uparxoun provlhmata sumvatothtas mnhms kai motherboard me ta intel susthmata?
dpolal Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2003 Ουσιαστικά τα δύο chipsets είναι σχεδόν τα ίδια σε χαρακτηιστικά... Απλά στο 875 η Intel έχει ενσωματώσει έναν ταχύτερο δίαυλο (PAT) για την μεταφορά των δεδομένων από τον επεξεργαστή στην μνήμη και το αντίθετο... Τώρα βέβαια μερικές εταιρείες (π.χ. ASUS) έχουν καταφέρει να κάνουν κάτι αντίστοιχο και στο 865 που υποτίθεται ότι δεν το διέθεται... Αν προσανατολίζεσαι για εκεί πάντως η πλατφόρμα της Intel είναι αρκετά ακριβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.