Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Microsoft παρουσίασε το Office 365 Home Premium πριν από ένα μήνα περίπου αλλά τώρα ήρθε η σειρά για τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις τους. Πλέον η εταιρεία παρουσίασε νέες εκδόσεις του office 365 για την μικρή, την μεσαία και την μεγάλη επιχείρηση.Η Microsoft δηλώνει ότι ο αριθμός των μικρών και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν το Office 365 αυξήθηκε κατά 150% τους τελευταίους 18 μήνες. Η νέα έκδοση που παρουσιάστηκε σήμερα είναι διαθέσιμη σε 69 αγορές και 17 γλώσσες. Μέχρι το τέλος του πρώτου τριμήνου του 2013 η Microsoft θα επεκτείνει την διαθεσιμότητά του σε 20 αγορές και σε 16 γλώσσες.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά του, το Office 365 εξοπλίζεται ήδη με αυξημένες δυνατότητες κοινωνικής δικτύωσης με τα SharePoint και Yammer ενώ μέχρι τον Ιούνιο θα έχουν προστεθεί και τα Lync-Skype connectivity & instant messaging (IM). Όπως και το Office 365 Home Premium, έτσι και οι διάφορες εκδόσεις του Office 365 για τους επαγγελματίες προσφέρουν πολλαπλές άδειες για τις νέες εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint σε μία μόνο συνδρομή μηνιαία ή ετήσια.

«Στα επόμενα χρόνια, πιστεύουμε ότι οι περισσότεροι αν όχι όλοι οι χρήστες της γνωστής σουίτας εφαρμογών γραφείου θα επιλέξουν να γίνουν συνδρομητές δεδομένου των πλεονεκτημάτων και των μοναδικών δυνατοτήτων που προσφέρει το «σύννεφο». Στο μεταξύ, είμαστε διατεθειμένοι να παρέχουμε στους χρήστες την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στον παραδοσιακό client αλλά και cloud εκδόσεις του Office», δήλωσε ο Kurt DelBene από την ομάδα του Microsoft Office.

Link.png Site: http://www.neowin.net/news/microsoft-launches-new-business-versions-of-office-365[/url]']neowin.net

Δημοσ.

Ούτε καν.

Open office από δω και πέρα.Sorry microsoft αλλά ούτε τα λεφτά έχω ούτε και τη διάθεση να πληρώνω τα υπέρογκα ποσά που βάζεις κάθε λίγο και λιγάκι για προγράμματα απλής χρήση γραφείου.

Να πάτε να βρείτε αλλύ κορόιδα και άσχετους (που τους λυπάμαι) που θα πληρώνουν περί τα 100 ευρώ για να βάλουν το office 2013.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι μία free έκδοση με βασικές διεργασίες (Viewιng,basic writing,basic calculations and representation etc) και μία Pro έκδοση.

Δημοσ.

Καλά... τραγουδάτε όσο θέλετε μερικοί...
Το είπαμε και θα το ξαναπούμε... η σουίτα της MS για έναν επαγγελματία είναι απαραίτητη ούτε Open Office, ούτε Libre Office ούτε τίποτα!

Θα ήθελα πάντως να δω από την πλευρά της MS όπως με τα windows έβγαλε αναβάθμιση με 15€ για τα win8, το ίδιο και για χρήστες προηγούμενων εκδόσεων του office...

Επίσης η Cloud σουίτα της MS επιτρέπει στον επαγγελματία να έχει ακόμη χαμηλότερων δυνατοτήτων PC αφού πλέον δεν γίνεται τοπικά η "βαριά" δουλειά έτσι εξοικονομεί χρήματα από εκεί.

Δημοσ.

Καλά... τραγουδάτε όσο θέλετε μερικοί...

Το είπαμε και θα το ξαναπούμε... η σουίτα της MS για έναν επαγγελματία είναι απαραίτητη ούτε Open Office, ούτε Libre Office ούτε τίποτα!

Θα ήθελα πάντως να δω από την πλευρά της MS όπως με τα windows έβγαλε αναβάθμιση με 15€ για τα win8, το ίδιο και για χρήστες προηγούμενων εκδόσεων του office...

Επίσης η Cloud σουίτα της MS επιτρέπει στον επαγγελματία να έχει ακόμη χαμηλότερων δυνατοτήτων PC αφού πλέον δεν γίνεται τοπικά η "βαριά" δουλειά έτσι εξοικονομεί χρήματα από εκεί.

Όπως ανέφερα τα ms office αναφέρονται για επαγγελματίες.

Για εξήγησέ μου τώρα 2-3 ουσιώδης σχεδιαστικές διαφορές office-libre office - ms office σε οποιαδήποτε αντιστοιχία προγραμμάτων (π.χ. power point).

Π.χ. αναφέρεις την cloud υπηρεσία.Σαν τι βαριά δουλειά δηλαδή να κάνεις σε office?

• Like 1
Δημοσ.

Τι βαριά δουλειά να κάνεις στο office??.. Ok δεν λέω..δεν σηκώνεις κ μπετά αλλά μια db linked με external data να τρέχει καμιά 50αρια queries να πέρνει κάποια κ να στα στέλνει στο Excel... κ να τρέχεις sum/avgif lookup εντολές...εε κάποιοι το χρειάζονται:D Τώρα πως κ αν βοηθάει το cloud, δεν ξέρω αν κ δεν το νομίζω.

Δημοσ.

Ούτε καν.

Open office από δω και πέρα.Sorry microsoft αλλά ούτε τα λεφτά έχω ούτε και τη διάθεση να πληρώνω τα υπέρογκα ποσά που βάζεις κάθε λίγο και λιγάκι για προγράμματα απλής χρήση γραφείου.

Να πάτε να βρείτε αλλύ κορόιδα και άσχετους (που τους λυπάμαι) που θα πληρώνουν περί τα 100 ευρώ για να βάλουν το office 2013.

Αυτό που θα έπρεπε να κάνουν είναι μία free έκδοση με βασικές διεργασίες (Viewιng,basic writing,basic calculations and representation etc) και μία Pro έκδοση.

Δωρεάν εναλλακτικές υπάρχουν, και μερικές από αυτές είναι και από την Microsoft. 

Τα 100 ευρώ που αναφέρεις δεν ξέρω που το είδες αλλά μάλλον δεν έχεις αγοράσει ποτέ σου λογισμικό.

Και για να μην πλατιάσω και παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικό για έναν επαγγελματία να έχει ένα ετήσιο budget 100 - 150 ευρώ για λογισμικό ή μία επιχείρηση 300 - 500 ευρώ. Και μην ακούσω οι καιροί είναι δύσκολοι και μπλα μπλα.. γιατί είδαμε και όταν δεν ήταν δύσκολοι οι καιροί!

Δημοσ.

Όπως ανέφερα τα ms office αναφέρονται για επαγγελματίες.

Για εξήγησέ μου τώρα 2-3 ουσιώδης σχεδιαστικές διαφορές office-libre office - ms office σε οποιαδήποτε αντιστοιχία προγραμμάτων (π.χ. power point).

Π.χ. αναφέρεις την cloud υπηρεσία.Σαν τι βαριά δουλειά δηλαδή να κάνεις σε office?

latex commands σε equations... simple. και τώρα σους.

Δημοσ.

Δωρεάν εναλλακτικές υπάρχουν, και μερικές από αυτές είναι και από την Microsoft. 

Τα 100 ευρώ που αναφέρεις δεν ξέρω που το είδες αλλά μάλλον δεν έχεις αγοράσει ποτέ σου λογισμικό.

Και για να μην πλατιάσω και παρεξηγηθώ, δεν πιστεύω ότι είναι τόσο τραγικό για έναν επαγγελματία να έχει ένα ετήσιο budget 100 - 150 ευρώ για λογισμικό ή μία επιχείρηση 300 - 500 ευρώ. Και μην ακούσω οι καιροί είναι δύσκολοι και μπλα μπλα.. γιατί είδαμε και όταν δεν ήταν δύσκολοι οι καιροί!

Εννοείται....οι επιχειρήσεις κλείνουν η μία μετά την αλλή γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν και θα σκάσουν 300-500 για το office...σίγουρα

Δημοσ.

Μπηκαν ολοι οι "επιχειρηματιες" για κραξιμο.
Μακαρι να καταφερετε να κανετε κατι σοβαρο στην ζωη σας απο το να κραζετε εφαρμογες και λογισμικα, αλλα οταν\αν το κανετε, να δω στην επιχειρηση σας αν θα καταφερετε να τα πατε καλα με Libre και λοιπα τριτοδευτερα προγραμματα.
Peace.

ΥΓ: Μην συγκρινεις εφαρμογες οταν δεν τις εχεις δοκιμασει και τις 2
ΥΓ2: Το λιμπρε ειναι για γελια μπροστα στο office 13

• Like 2
Δημοσ.

Ναι το δοκιμασαμε στην εταιρια μου το libre για να δουμε τα καλα του να μην πληρωνουμε την μικρομαλακη .... Μετα απο ενα μηνα που μας βριζαν η μιση πελατες μας γιατι πολυ απλα απο θεμα συμβατοτητας ηταν για γελια... ξανα office ...Γενικα για μια επιχειρηση το office ειναι μονοδρομος .... Αντε εμεις ημασταν 10 υ/π και καναμε ενα πειραμα σε μια εταιρια με παραπανω υ/π δεν μπορω να φανταστω τι εχει να γινει ....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...