Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Όπως λέει ο τίτλος θα ήθελα να κατεβάσω και να παίξω παιχνίδια του ps1 σε τσιπαρισμενο ps2... Είναι δυνατόν αυτό; αν ναι θα μπορώ να αποθηκεύω τα save στην κάρτα μνήμης του 2;

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγώ ένα πρόβλημα με τα παιχνίδια ps2 εγώ καταλαβε το isorower και δεν ξέρω πο να κάνω να παίξη το ps2 μηπω πορίτε ναμε βοηθήσετε  :huh:

είναι τσιπαρισμένο αλλά δεν πόρο να καταλάβο το παίξιμο με τα παιχνίδια του ps2 και εγώ περδεφτη 

Το matrix Infinite 1.93... Και τα saves αποθηκεύονται κανονικά; επίσης αλλάζει η διαδικασία εγγραφής τι dvd;

είναι τσιπαρισμένο αλλά δεν πόρο να καταλάβο το παίξιμο με τα παιχνίδια του ps2 και εγώ περδεφτη 

Ναί μπορείς φίλε, ποιό τσιπάκι φοράς??

βοήθησε με  :X

Δημοσ.

εγώ ένα πρόβλημα με τα παιχνίδια ps2 εγώ καταλαβε το isorower και δεν ξέρω πο να κάνω να παίξη το ps2 μηπω πορίτε ναμε βοηθήσετε  :huh:

βοήθησε με  :X

Ποιο  ειναι το προβλημα σου; Τα εχεις καψει στα cd τα isos?Τι ακριβως συμβαινει?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...