Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Θέλω να με βοηθήσετε στην ανάκτηση μιας micro sd card.

Μου την έδωσε ένας συνάδελφος και θέλω να τον βοηθήσω μιας και έχει βιντεάκια απο το παιδί του και τα έχασε ως εξής.

Συνέδεσε  λέει το κινητό του με το laptop και του έβγαλε κάτι το οποίο δεν κατάλαβε τι ήταν και πάτησε yes , κόλλησε στην εργασία που του είπε να κάνει (που δεν κατάλαβε τη ακρίβως) περίπου στο 30% και αποσύνδεσε το κινητό απο το pc και μετά χάθηκαν όλα.

Εγώ αυτό που βλέπω στην κάρτα είναι φακέλους με 10 περίπου αρχεία των kb και η κάρτα είναι fat16. Γεμάτη είναι τώρα στα 928kb.

Δοκίμασα το CardRecovery 4.10.1220 , icare data recovery 3.8.4 , GetData.Recover.My.Files.v4.9.4 αλλά δεν βρήκαν τίποτα.

Υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να δοκιμάσω η απο την εμπειρία σας δεν αξίζει να ασχοληθώ παραπάνω??

Δημοσ.

Active File Recovery (σπασμένο) και "Super Scan". Αν μετά από αυτό δεν βρει κάτι, μόνο επεικοινωνία με εξειδικευμένη εταιρία ανάκτησης, ερώτηση εάν είναι δωρεάν η διάγνωση/πρόγνωση/εκτίμηση κόστους (πχ Datalabs.gr), κι αν είναι σε θέση να τα καταφέρουν, να περιμένει ν' ακούσει για "αλμυρό" ποσό (ιδέα δεν έχω τί χρεώνουν για κάρτες μνήμης - αλλά χαλαρά 2-3 κατοστάρικα, να υποθέσω. Περισσότερα, στάνταρ, όταν είναι για σκληρούς δίσκους - για κάρτες ξαναλέω δεν ξέρω).

Και πες του ότι εάν είναι παλιά τα αρχεία, άλλη φορά να μην περιμένει να περάσει καιρός για να τα αντιγράψει, κι όταν το κάνει, να είναι σε δύο διαφορετικούς δίσκους (αποθηκευτικά μέσα τέσπα). Διότι αν (..τί "αν"...ΟΤΑΝ) του χαλάσει ο δίσκος, πάλι τα ίδια θα έχει.

Αν πάλι είναι πρόσφατα, καλύτερα να φυλάξει τα προαναφερθέντα λεφτά για το παιδί του, κι απλά να τραβήξει άλλες σκηνές (αφού δεν θα έχει μεγαλώσει τόσο πολύ). Εκτός κι αν μιλάμε για τίποτε ιδιαίτερες, μαιευτήριο πχ, πρώτα γεννέθλια κτλ...

Επίσης ότι άλλη φορά καλό είναι όταν δεν ξέρει, να μην πατάει "Yes", αλλα "No", μέχρι να μάθει τί λέει το παράθυρο διαλόγου.

• Like 1
Δημοσ.

• Απο το Hiren's Boot Cd δοκίμασε το Get my Data Back ειναι για Fat 32και NTFS partition. Έχει και κάποια ακόμα για recovery .

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...