Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα

Το τελευταίο διάστημα έχω τεράστιο πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις του ίντερνετ λόγω μεγάλης φθοράς των καλωδίων και κατά συνέπεια μεγάλων απωλειών . Οπότε σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να βγάλω το παλιό καλώδιο από την κολόνα του ΟΤΕ που πάει μέχρι το σπίτι και να το αντικαταστήσω με καινούργιο ή να τραβήξω ακόμα ένα μόνο για το ίντερνετ...

Εδώ είναι που χρειάζομαι και τη βοήθειά σας . Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια καλύτερη λύση ή εναλλακτικά το καλύτερο δυνατόν καλώδιο που θα μπορούσα να πάρω . Και επίσης να με διορθώσετε αν έχω κάποιο λάθος στη λύση που σκέφτηκα .

​Να αναφέρω ότι μένω σε χωριό ( μονοκατοικία ) και παρακάτω παραθέτω μια ζωγραφιά με το που βρίσκεται η κολόνα το σπίτι και το καλώδιο . Η συνολική απόσταση του καλωδίου θα είναι 15-17 μέτρα περίπου .

post-143712-0-43006900-1361990321_thumb.jpg

Ευχαριστώ εκ των προτέρων icon_smile.gif

Δημοσ.

Το μισό μήκος του καλωδίου θα είναι εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα . Για εκείνο το κομμάτι τι μπορώ να κάνω ?  Αυτί τι στιγμή όταν βρέχει αποσυνδέετε το ίντερνετ .

Δημοσ.

Τα καλώδια αυτά είναι αρκετά ανθεκτικά. Χρειάζεται μόνο προσοχή στη στεγανοποίηση του κουτιού που βρίσκεται ο κατανεμητής (κολόνα ΟΤΕ).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...