benjaminalex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 ΚαλησπέραΤο τελευταίο διάστημα έχω τεράστιο πρόβλημα με τις αποσυνδέσεις του ίντερνετ λόγω μεγάλης φθοράς των καλωδίων και κατά συνέπεια μεγάλων απωλειών . Οπότε σκέφτηκα ότι ήρθε η ώρα να βγάλω το παλιό καλώδιο από την κολόνα του ΟΤΕ που πάει μέχρι το σπίτι και να το αντικαταστήσω με καινούργιο ή να τραβήξω ακόμα ένα μόνο για το ίντερνετ...Εδώ είναι που χρειάζομαι και τη βοήθειά σας . Θα ήθελα να μου προτείνεται κάποια καλύτερη λύση ή εναλλακτικά το καλύτερο δυνατόν καλώδιο που θα μπορούσα να πάρω . Και επίσης να με διορθώσετε αν έχω κάποιο λάθος στη λύση που σκέφτηκα .Να αναφέρω ότι μένω σε χωριό ( μονοκατοικία ) και παρακάτω παραθέτω μια ζωγραφιά με το που βρίσκεται η κολόνα το σπίτι και το καλώδιο . Η συνολική απόσταση του καλωδίου θα είναι 15-17 μέτρα περίπου . Ευχαριστώ εκ των προτέρων
takistmr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μπορείς να χρησιμοποιήσεις καλώδιο τύπου ftp (foiled twisted pair). Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα.
benjaminalex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Το μισό μήκος του καλωδίου θα είναι εκτεθειμένο στα καιρικά φαινόμενα . Για εκείνο το κομμάτι τι μπορώ να κάνω ? Αυτί τι στιγμή όταν βρέχει αποσυνδέετε το ίντερνετ .
takistmr Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Τα καλώδια αυτά είναι αρκετά ανθεκτικά. Χρειάζεται μόνο προσοχή στη στεγανοποίηση του κουτιού που βρίσκεται ο κατανεμητής (κολόνα ΟΤΕ).
benjaminalex Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Ωραία , Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια
Foker Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2013 Προσεχε μην σε δεσουν γιατι απαγορευεται να πειραξεις την κολονα του οτε (και οτι εχει πανω) .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα