darksoho33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 παιδια γνωριζει κανεις αν στο s3 βαζουν θηκη και καρτα μνημης μες το κουτι? στα γνησια ή στα fake?
cris41 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 παιδια γνωριζει κανεις αν στο s3 βαζουν θηκη και καρτα μνημης μες το κουτι? στα γνησια ή στα fake? Στα γνησια τιποτα απο αυτα. Αν εχει ειναι εξτρα εκτος κουτιου.
sdfun Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δείτε και εδώ!!! ο άνθρωπος εδώ βέβαια το λέει ότι πρόκειται για ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. Δεν ξέρω για την εν λόγω εταιρία αλλά πολλά τα ερωτηματικά... Φαντάζομαι όμως οτι όταν τα συνδέσεις με KIES κλπ, θα σου βγει στην οθόνη κανά "χαρμόσυνο" μήνυμα :πού το βρήκες ετούτο ρε?" 1
Semper_Paratus Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δείτε και εδώ!!! Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι απόλυτα ειλικρινής στο τι πουλάει, στην περιγραφή του προϊόντος, οπότε δεν πρόκειται για εξαπάτηση των αγοραστών. Το να πουλάς το αντίγραφο ως αυθεντικό είναι η απάτη. 1
cirith Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 ο άνθρωπος εδώ βέβαια το λέει ότι πρόκειται για ΑΝΤΙΓΡΑΦΟ. Δεν ξέρω για την εν λόγω εταιρία αλλά πολλά τα ερωτηματικά... Ο συγκεκριμένος πωλητής είναι απόλυτα ειλικρινής στο τι πουλάει, στην περιγραφή του προϊόντος, οπότε δεν πρόκειται για εξαπάτηση των αγοραστών. Το να πουλάς το αντίγραφο ως αυθεντικό είναι η απάτη. Ασφαλώς η συγκεκριμένη αγγελία είναι απολύτως ειλικρινής. Ο σκοπός της παραπομπής ήταν να φανεί πόσο πιστά είναι τα αντίγραφα (μεγέθη, insignia, κουτί, interface κλπ) και πόσο δύσκολο είναι να τα ξεχωρίσει κάποιος μη κάτοχος, χωρίς δυνατότητα απευθείας σύγκρισης...
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ασφαλώς η συγκεκριμένη αγγελία είναι απολύτως ειλικρινής. Ο σκοπός της παραπομπής ήταν να φανεί πόσο πιστά είναι τα αντίγραφα (μεγέθη, insignia, κουτί, interface κλπ) και πόσο δύσκολο είναι να τα ξεχωρίσει κάποιος μη κάτοχος, χωρίς δυνατότητα απευθείας σύγκρισης... Παρεμπιτποντως στο συγκεκριμενο, εκεινο το πορτοκαλι G στο σημα βγαζει ματι
cris41 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Παρεμπιτποντως στο συγκεκριμενο, εκεινο το πορτοκαλι G στο σημα βγαζει ματι Ναι. Και στο δικο μου JB iPhone λεει Vodafone και εχω αλλαξει το σχεδιο στο σημα... Δεν ειναι κατι αυτο...
Billys636 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Παρεμπιτποντως στο συγκεκριμενο, εκεινο το πορτοκαλι G στο σημα βγαζει ματι Αυτο ειναι αναλογα και την Rom, αλλαζει ευκολα.
darksoho33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 στις πληροφοριες τις συσκευης αν πας που γραφει εκδοση Kernell κλπ στο κινεζικο τι γραφει?
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Ναι. Και στο δικο μου JB iPhone λεει Vodafone και εχω αλλαξει το σχεδιο στο σημα... Δεν ειναι κατι αυτο... Αυτο ειναι αναλογα και την Rom, αλλαζει ευκολα. Οχι δεν αντιλεγω, ισχυει, απλα σκεφτομουν stock κατασταση
cris41 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2013 Οχι δεν αντιλεγω, ισχυει, απλα σκεφτομουν stock κατασταση Ε καλα αν ειναι ετσι σε στοκ κατασταση χαιρω πολυ! Αλλα αλλαζει ευκολα οποτε ειναι το λιγοτερο που σε ενδιαφερει. Το θεμα ειναι τι δεικτη SAR εχουν αυτα.
nfeel Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 To sar στις κινεζιές είναι άγνωστο και δεν υπάρχει καμία εγγύηση. Σαν τις 4100 mah μπαταρίες που μπορεί να είναι και 2400 mah τελικά και 2700. Έτσι είναι η φύση της κινεζιάς,σαν να αγοράζεις απο παζάρι,δεν εγγυάται κανείς ότι ισχύει 100% αυτό που διαβάζεις. Ούτως η άλλως όμως,το θέμα δεν είναι οι κινεζιές γενικά.Το θέμα είναι πως η εν λόγο υποτιθέμενη προσφορά είναι απάτη,κάτα πως δείχνουν τα φαινόμενα. Αποστολή από το GT-N7100 με τη χρήση Insomnia App
giokspy Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2013 TΑ κινεζικά συνήθως χρησιμοποιούν pure android το οποίο ειναι και ελεύθερο με κάποιο theme Samsung στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ο kernel πιθανόν να ειναι κάποιος τροποποιημενος 3.031+ τον οποίο έφτιαξε κάποιος για να παίζει η 4.1.1 που πιθανόν έχει στο συγκεκριμένο κινητό. Δεν ειναι δύσκολο για κάποιον dev αν έχει το hardware (που σίγουρα δε θα ειναι ανώτερο το note 1 δηλαδή κάποιος δυπηρηνος και στην καλύτερη περίπτωση 1gb ram) να προσαρμόσει τον kernel. Ακόμα και αν δεν έχει ανοιχτεί το κουτί απο το imei που αναγράφεται μπορείς να εντοπίσεις αν ειναι original. Υπαρχει καπου ενα διεθνες site βαζοντας το ιμει βγαζει στοιχεια συσκευης Sent from my iPad using Insomnia
sdfun Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2013 Παίδες είχατε κανά νέο? Εληξε η προσφορά και τώρα αν την αγόρασε κάποιος περιμένει να παραλάβει? Για να δούμε τι θα γίνει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις