darksoho33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον παιδια πηρα την εταιρια couponi και ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν ειναι μαγαζι με κινητα αλλα με φωτοτυπιες. επισης οτι η εταιρια σαν εταιρια υπαρχει πολλα χρονια. τωρα απο την στιγμη που πληρωνεις με Paypal εισαι κατοχηρωμενος 100% επισης προσοχη στην παραλαβη να τσεκαρετε οτι ολα ειναι ενταξει και μετα να πληρωσετε. εγω προσωπικα επειδη μενω κοντα θα παρω φιλο μαζι μου που εχει ήδη το ιδιο κινητο. τωρα οποιος θελει απο τους συμφοριτες. κατεβαινει μετρο αιγαλεω και τον παιρνω με το παπι και παμε και μαζι.
frankp Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Και ιδίως να ελεγχθούν προσεχτικά μη τυχόν είναι κλώνοι. .
georsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 λοιπον παιδια πηρα την εταιρια couponi και ρωτησα και μου ειπαν οτι δεν ειναι μαγαζι με κινητα αλλα με φωτοτυπιες. επισης οτι η εταιρια σαν εταιρια υπαρχει πολλα χρονια. τωρα απο την στιγμη που πληρωνεις με Paypal εισαι κατοχηρωμενος 100% επισης προσοχη στην παραλαβη να τσεκαρετε οτι ολα ειναι ενταξει και μετα να πληρωσετε. εγω προσωπικα επειδη μενω κοντα θα παρω φιλο μαζι μου που εχει ήδη το ιδιο κινητο. τωρα οποιος θελει απο τους συμφοριτες. κατεβαινει μετρο αιγαλεω και τον παιρνω με το παπι και παμε και μαζι. ρε παιδια πως να το τσεκαρετε αμα δεν ανοιξετε το κουτι του και να πιασετε στα χερια σας το κινητο να το ανοιξετε απο πισω να το ενεργοποιησετε να σιγουρευτειτε οτι ειναι 100% original?
darksoho33 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 ρε παιδια πως να το τσεκαρετε αμα δεν ανοιξετε το κουτι του και να πιασετε στα χερια σας το κινητο να το ανοιξετε απο πισω να το ενεργοποιησετε να σιγουρευτειτε οτι ειναι 100% original? πληρωνεις, δεν φευγεις απο το καταστημα, το ανοιγεις επιτοπου και το τσεκαρεις. βασικη προυποθεση να εχεις το ιδιο κινητο για να καταλαβεις την διαφορα ή να παρεις μαζι σου καποιον που ξερει κατι παραπανω απο εσενα ή ειναι κατοχος
gkriji Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 καλησπέρα και από εμένα. Θα ήθελα να παρατηρήσω ότι στο site δεν αναφέρετε πουθενά η επωνυμία SAMSUNG. Και τα δύο τηλέφωνα παρουσιάζονται με τους κωδικούς των μοντέλων τους. Άραγε είναι SAMSUNG? Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αλλά θα ήθελα αν μπορεί κάποιος να μας ενημερώσει. 1
panos7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 οι κωδικοι ειναι σωστοι...το τι θα δεις απο κοντα ειναι αλλο θεμα...παντως διορθωθηκε αυτο με την καρτα μνημης και λεει 64gb
georsev Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 πληρωνεις, δεν φευγεις απο το καταστημα, το ανοιγεις επιτοπου και το τσεκαρεις. βασικη προυποθεση να εχεις το ιδιο κινητο για να καταλαβεις την διαφορα ή να παρεις μαζι σου καποιον που ξερει κατι παραπανω απο εσενα ή ειναι κατοχος φιλε αμα πληρωσεις παει την εχασες την μπαλα...το θεμα ειναι να εχει δικαιομα να ανοιξεις το πακετο χωρις να το πληρωσεις πρωτα...
georgexx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Λες να τα ειχαν παρει με το 100ευρω που εδεινε πισω η samsung και να τα σπρωχνουν τωρα,αν ναι εξυπνο,γιατι και κερδος δεν θα παρουσιασουνε,μιας και τα 100 στα εβαζε στο λαγαριασμο σου και θα κανουν και τις πωλησεις τους
gr234567 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 το s3 πάντως στα 350€ δε μπορείς να το βρεις πουθενά! αν ψωνίσει κάποιος, ας ενημερώσει και τους υπόλοιπους εδώ
pipinos. Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δηλαδη ειναι η φθηνοτερη τιμη και σου λεει παρε και μια μπαταρια δωρο και μια καρτα 64gb παρακαλω. Γιατι;
Razor7 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 πληρωνεις, δεν φευγεις απο το καταστημα, το ανοιγεις επιτοπου και το τσεκαρεις. βασικη προυποθεση να εχεις το ιδιο κινητο για να καταλαβεις την διαφορα ή να παρεις μαζι σου καποιον που ξερει κατι παραπανω απο εσενα ή ειναι κατοχος Δεν ξέρω κατά πόσο γίνεται όμως.... Η παραγγελία πραγματοποιείται στο [email protected] αναγράφοντας τα πλήρη στοιχεία αποστολής, ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο επικοινωνίας και επισυνάπτοντας το κουπόνι της αγοράς και στα τηλέφωνα 2105312212 και 6989707083. Για την παραλαβή του προϊόντος απαιτούνται 6 εργάσιμες ημέρες,με επιπλέον επιβάρυνση 3-3.5€. 50 αγορές μέχρι στιγμής πάντως....http://9gag.com/gag/4136903
paylidis Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 για οποιον ενδιαφέρεται βγαζουν και φωτοτυπίες και πουλάνε και καυσόξυλα... 135€ για ένα Χωρικό Κυβικό Μέτρο με Καυσόξυλα mix
Captain Nemo Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 για οποιον ενδιαφέρεται βγαζουν και φωτοτυπίες και πουλάνε και καυσόξυλα... 135€ για ένα Χωρικό Κυβικό Μέτρο με Καυσόξυλα mix Μαδάν κότες ,πουλάνε φύκια και μεταξωτές κορδέλες,πουλάνε φιόγκους και κότσους ,πουλάνε τρέλα, γδέρνουν με το γάντι,και το κορυφαίο πουλάνε χρυσό που μετατρέπετε σε άνθρακα ξέχασα τίποτα ; 3
giorginho Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2013 Παντως ασχετο ή οχι με το θεμα, η 64αρα καρτα δωρο ειναι promotion απο την ιδια την samsung επισημα στην Γερμανια νομιζω... 64GB microSD Karte bei Kauf eines: Galaxy Note II, Glaxy Note II LTE Galaxy Note 10.1, Galaxy Note 10.1 WiFi Galaxy Note 10.1 LTE 32GB microSD Karte bei Kauf eines: Galaxy S III Galaxy S III LTE 16GB microSD-Karte beim Kauf von Galaxy Tab 2 10.1 Galaxy Tab 2 10.1 WiFi 8GB microSD-Karte beim Kauf von Galaxy S III mini, Galaxy S II Plus Galaxy Tab 2 7.0, Galaxy Tab 7.0 WiFi 4GB microSD-Karte beim Kauf von Galaxy Ace, Galaxy Ace II Galaxy Ace Plus, Galaxy S DUOS
Προτεινόμενες αναρτήσεις